Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Filomen
Tsikkel: CBF1000F '11

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Filomen »

entropiK kirjutas:

Kusjurees seda, et andud Corolla juht suunda näitas nägin ma alles videot vaadates kuna jälgisin neid suuri auke mida ka näha on. Nagu arusaada siis avastasin, et ta mulle ette keerab alles siis kui signaali lasin.
Algselt oli mul plaanis nagu kõik "pooljumalad" siin õpetanud on "peegleid klappima" minna , aga kuna ta oli juba selleksajaks vastasuunda keeranud, ning tagant ja vastu tuli autosi või olin lihtsalt möku ja lõin kartma.
Minust paremal paiknes veel teine ratas üritasin vältida olukorda kus oleks veel temale kah ette keeranud, kuna ei olnud kindel mis hooga ta tagant järgi tuleb...

Tundub väga huvitav foorum olevat, kõik kiruvad autojuhte mingite kirjandite lugemise põhjal ja kui on reaalselt näha, et tekkib liiklusohltik olukord siis olen mina hälvik, et Corollat vahele ei lasknud :bsmile:

Kui ei suuda jälgida tänavaauke ja liiklust korraga, siis peab väiksema sõidukiiruse valima või siis vaiksema liiklusega teid valima, et kogemusi omandada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”