Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
426f kirjutas:huvitav kas puhuma ka pannakse kui tsiklit laevale lükata
No kui sa selle vana bensiinikaga laevale lähed ,siis panevad rautselt kohe puhuma
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:426f kirjutas:huvitav kas puhuma ka pannakse kui tsiklit laevale lükata
No kui sa selle vana bensiinikaga laevale lähed ,siis panevad rautselt kohe puhuma
No ega su sokolaad ka mingi uus ei ole, järgmine aasta peaksid juba muuseuminumbri külge saama
Tuono kirjutas:ssxs kirjutas:426f kirjutas:huvitav kas puhuma ka pannakse kui tsiklit laevale lükata
No ega su sokolaad ka mingi uus ei ole, järgmine aasta peaksid juba muuseuminumbri külge saama
krt aastad lendavad kiiresti jh,alles ta oli 3 aastane,nüüd tuleb jüba sügisel 7 täis 426f yamaha fännina ehk ostab ära
edit vabandan 426f-i ees,ma vaatasin et ta on kawasaki usku jüba pööranud
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 2012
Mina tuleks:)
ma pole see aasta soomes ringi kärutanud eriti, ei oska nagu kusagile minna
oleks vedajat vaja
aga tikkurila shell sobiks superhästi alguspunktiks
-
Teema algataja
reinz kirjutas:ma pole see aasta soomes ringi kärutanud eriti, ei oska nagu kusagile minna
![]()
oleks vedajat vaja
aga tikkurila shell sobiks superhästi alguspunktiks
No pane kellaaeg paika siis, helistan Mardile ka ja tuleme
18.00 sobiks
Tuono kirjutas:reinz kirjutas:ma pole see aasta soomes ringi kärutanud eriti, ei oska nagu kusagile minna
![]()
oleks vedajat vaja
aga tikkurila shell sobiks superhästi alguspunktiksNo pane kellaaeg paika siis, helistan Mardile ka ja tuleme
18.00 sobiks
18 on super
-
Oodake mind ka ära, jään võibolla natuke hiljaks.
-
Kahjuks siiski tänä ei jõua, kui te juhuslikult porkkalaniemi ei liigu, siis võite helistada, 0453443884
Kuna öösel tööl siis pakun välja, et homme kell 14 vana hea tuusulantie 10 shell..
Tere,ma tuleks ka teiega sõitma pühapäeval Aga probleem selles et ise asun Espoos ja ega oska tulla sinna kus te tavaliselt kokku saate
Et äkki keegi veel liigub Espoost sinna poole et siis saaks koos minna?
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Lähen homme tiirule,kui on huvilisi,siis kell 10.45 tikkuri shellis olla kohal.
-
Teema algataja
urmo1 kirjutas:Tere,ma tuleks ka teiega sõitma pühapäeval
Aga probleem selles et ise asun Espoos ja ega oska tulla sinna kus te tavaliselt kokku saate
Espoo on suur ja lai, kus sa täpsemalt elad?
Tuono kirjutas:urmo1 kirjutas:Tere,ma tuleks ka teiega sõitma pühapäeval
Aga probleem selles et ise asun Espoos ja ega oska tulla sinna kus te tavaliselt kokku saate
Täpsemalt asun espoo keskuses
Tänane sõit oli SUPER
mul plaan sellele sõidule homme minna, peaks kohale minema umbes kella 11:30-neks siis saab podistajaid ka vaadada
usun et tegemist ei ole paraadiga!!!
Bomber Magazinen ajokauden avauslenkki 2013
Bomber Magazine järjestää sateen takia munille menneen huhtikuun B-illan tilalle pommituspäivän!
Tämä päivä on tuleva lauantai, eli 11.5.2013.Pommituslenkille lähdetään HD of Helsingin pihalta(Ulkoniitynkuja 6, 01660 Vantaa) noin kello 12-13.00.
Lenkin pituus on sen verran pitkä, että kannattaa käydä tankkaamassa prätkät ennen yhteislähtöä.
HD of Helsingissä on samaan aikaan myös mahdollista käydä sudittamassa uusilla Harrikoilla, ryystää ilmaista sumppia, osallistua Rooman matkan arvontaan ja nähdä tietenkin livenä Bomber Magazinen ilokaasutettu projektipyörä B-13, joten paikalle voi saapua vähän aikaisemmin.
Eli kaikki kumipäät paikalle ja mukaan pommituslennolle!
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
urmo1 kirjutas:Tuono kirjutas:urmo1 kirjutas:Tere,ma tuleks ka teiega sõitma pühapäeval
Täpsemalt asun espoo keskuses
No siis ei tohiks prableemi olla.Tuled keha 3 ida poole ja muudgi paned otse,kui tuleb tikkurila mahasõit.Seal sa näed juba shell.
[quote="varmox"]Tänane sõit oli SUPER :bsmile
nii super kohe ve
räägi muljeta kah siis vähe,äkki oli isegi naisi
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:varmox kirjutas:Tänane sõit oli SUPER :bsmile
![]()
nii super kohe ve
räägi muljeta kah siis vähe,äkki oli isegi naisi
Tuleb sõitmas käija, mitte Kerava bensukas kohvitada
kumar kirjutas:Lähen homme tiirule,kui on huvilisi,siis kell 10.45 tikkuri shellis olla kohal.
kui mingi kaheks valmis saab söiduga, siis vöiks tulla küll
Tänud tänastele kaassöitjatele väga mönusad teed olid, ise poleks neid kindlasti leidnud
Tuono kirjutas:ssxs kirjutas:varmox kirjutas:Tänane sõit oli SUPER :bsmile
![]()
nii super kohe ve
räägi muljeta kah siis vähe,äkki oli isegi naisiTuleb sõitmas käija, mitte Kerava bensukas kohvitada
ääh süda jatab niigi 2 takti koguag vahele,võiks 4 taktiline olla
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
varmox kirjutas:Tänane sõit oli SUPER
![]()
mul plaan sellele sõidule homme minna, peaks kohale minema umbes kella 11:30-neks siis saab podistajaid ka vaadada![]()
usun et tegemist ei ole paraadiga!!!Bomber Magazinen ajokauden avauslenkki 2013
Bomber Magazine järjestää sateen takia munille menneen huhtikuun B-illan tilalle pommituspäivän!
Tämä päivä on tuleva lauantai, eli 11.5.2013.Pommituslenkille lähdetään HD of Helsingin pihalta(Ulkoniitynkuja 6, 01660 Vantaa) noin kello 12-13.00.
Lenkin pituus on sen verran pitkä, että kannattaa käydä tankkaamassa prätkät ennen yhteislähtöä.
HD of Helsingissä on samaan aikaan myös mahdollista käydä sudittamassa uusilla Harrikoilla, ryystää ilmaista sumppia, osallistua Rooman matkan arvontaan ja nähdä tietenkin livenä Bomber Magazinen ilokaasutettu projektipyörä B-13, joten paikalle voi saapua vähän aikaisemmin.
Eli kaikki kumipäät paikalle ja mukaan pommituslennolle!
Me lähme ka sinna
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
Tänud jah kõigile tänase sõidu eest. Mina nüüd paariks päevaks rivist väljas, see ka põhjus, miks mind lõpus täpiks sõitsite. Ratas vajab natuke hooldust, pöörded lõpus üle tahhoka poole skaala ei läinudki...
-
Teema algataja
lebokas kirjutas:Tänud jah kõigile tänase sõidu eest. Mina nüüd paariks päevaks rivist väljas, see ka põhjus, miks mind lõpus täpiks sõitsite.
Ratas vajab natuke hooldust, pöörded lõpus üle tahhoka poole skaala ei läinudki...
Kurb lugu siis aga loodame, et saad ruttu korda või osta siis Aprilia Tuono
Et siis kella 14 ajal pole tulijaid? Peaks siis vist isegi sinna harri yritusele vaatama...
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
- Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
- Kontakt:
tuleks siis nüüd ise ka lõpuks rajale, aga kus, kes mis, mõnel 10.45, mõnel 11.00, mõnel see HD ja mõnel 14.00 plaanid, et millest nüüd kinni tuleks haarata, ühendaks äkki jõud, saaks ka sabas lonkida ja teie vahvaid teid avastada????
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536)

-
Teema algataja
ollu1 kirjutas:Et siis kella 14 ajal pole tulijaid? Peaks siis vist isegi sinna harri yritusele vaatama...
Käid üritusel ära ja siis sõitma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.