Integreeritud tahavaatepeegliga motokiiver
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Integreeritud tahavaatepeegliga motokiiver
omapärane...iseasi kuidas ta võrreldes tavapärastele peeglitele külgi näitab...esialgu jään ikka vana kiivri juurde 

Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
to metavo
http://www.reevu.com/rv.asp
to octavio väga imelik küsimus.
vaata kolm rida üleval asuvat linki.
kui mõtled ülemist riba ja alumist
ava siis ikka alumine on esimene ots.
to octavio väga imelik küsimus.
vaata kolm rida üleval asuvat linki.
kui mõtled ülemist riba ja alumist

uurisin ja otsisin mis kole ja lõpuks otsisingi välja.
ainuke koht kus konkreetsest hinnast räägitud, mille mina leidsin oli:
http://www.thebikereview.com/news/categ ... Category=7
"Expected to go on sale at selected dealers for £289 GBP placing it in a good price range with other mid-range helmets currently on the market."
Kameeleon mõtleb siin turvalisust?
siis kõikjal on mainitud kui väga turvalist kiivrit, mis on disainitud vastavalt kõigile rahvusvahelistele turvastandarditele.
Optika on valmistatud ABS-ist (mis iganes see ei tähenda) on see kuulikindel ja põhimõtteliselt purunematu.
ainuke koht kus konkreetsest hinnast räägitud, mille mina leidsin oli:
http://www.thebikereview.com/news/categ ... Category=7
"Expected to go on sale at selected dealers for £289 GBP placing it in a good price range with other mid-range helmets currently on the market."
Kameeleon mõtleb siin turvalisust?
siis kõikjal on mainitud kui väga turvalist kiivrit, mis on disainitud vastavalt kõigile rahvusvahelistele turvastandarditele.
Optika on valmistatud ABS-ist (mis iganes see ei tähenda) on see kuulikindel ja põhimõtteliselt purunematu.
ABS on termopolümeer nimega "akrüülnitriil butadieen stüreen", millest tulenebki lühend ABS. Maainimese keeles on see lihtsalt kõvemat sorti plastmass! Igapäevane materjal mida kasutatakse kõikjal. Purunematu see materjal küll ei ole...stenmartin1 kirjutas:Optika on valmistatud ABS-ist (mis iganes see ei tähenda) on see kuulikindel ja põhimõtteliselt purunematu.
Dogman töötab plastmassisurvevalu tehases
Täitsa nõus,ABS on termopolümeer nimega "akrüülnitriil butadieen stüreen", millest tulenebki lühend ABS. Maainimese keeles on see lihtsalt kõvemat sorti plastmass! Igapäevane materjal mida kasutatakse kõikjal. Purunematu see materjal küll ei ole...
lmselt seepärast on just plasti kasutatud, et kerge ja puruneb tõenäoliselt suht kergelt ja väikesteks tükkideks. Purunematu optika-peegli üsnagi purunevast kolbast kättesaamine ju külllat ebameeldiv kogemus

nüüd olen siis mina süüdi et peegli süsteem peaaegu purunematu onDogman kirjutas:ABS on termopolümeer nimega "akrüülnitriil butadieen stüreen", millest tulenebki lühend ABS. Maainimese keeles on see lihtsalt kõvemat sorti plastmass! Igapäevane materjal mida kasutatakse kõikjal. Purunematu see materjal küll ei ole...stenmartin1 kirjutas:Optika on valmistatud ABS-ist (mis iganes see ei tähenda) on see kuulikindel ja põhimõtteliselt purunematu.
Dogman töötab plastmassisurvevalu tehases

ametlikul lehel on selline tekst
"The mirror system is manufactured from a reflective polycarbonate material rather than glass. Unlike glass, this material is almost impossible to break and is lighter, providing additional safety and comfort to the wearer."
see muidugi ei välista seda et purunedes ei või asi käittuda samuti kui karastatud klaas. - seda ma ei tea.
aga väga vähe tõenäoline on et sa seda kuidagi oma pea või näoga purustada suudad.
see mida ma seal kirjutasin
ei mõelnud ma ise välja. vaid sellise info sain ma tootja käest in englisstenmartin1 kirjutas:kõikjal on mainitud kui väga turvalist kiivrit, mis on disainitud vastavalt kõigile rahvusvahelistele turvastandarditele.
kahjuks pole mul seda ammust infot enam käepärast, aga kui te mind kuidagi ei usu siis otsin, väike võimalus et midagi ka leiab.

-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Olles üritanud retsida 5mm polükarbonaati, ühinen väitega et "purunematu" sobib selle materjali omadussõnaks päris hästi.stenmartin1 kirjutas:"The mirror system is manufactured from a reflective polycarbonate material rather than glass. Unlike glass, this material is almost impossible to break and is lighter, providing additional safety and comfort to the wearer."
see muidugi ei välista seda et purunedes ei või asi käittuda samuti kui karastatud klaas. - seda ma ei tea.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.