Aprilia Tuono

reimps

Re: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas reimps »

marko233 kirjutas:

Oskab keegi arvata, miks ratas välja suri?

Joodikujalga vaata. Kui vedru väsinud või see pistik/andur/misganes loksub, siis peksab segast ka jaapanlastel :)
Pistikud kardavad vihma. Iseasi, palju sa viitsid mässata - kummilutud peale ja korras.

Üleüldse olen ma varemgi öelnud, et itaallased on jah kapriissemad kui japsid, aga see hing, mis tal on ja kui ta liigub, siis mingi K1 jääb maha (testitud :nono: )
Kes omab, see teab neid "nu**imiseasju" hiljemalt aasta peale omandamist, aga üldiselt annab see asjale juurde. Aga see on minu arvamus, fighterite ja japside omanikud ei hakka must kunagi aru saama 8)

Muide, jaapanlased disainivad mootori, raami ja seejärel leiutavad kesta rattale ümber. Itaalia insenerid, tundub, et teevad välimuse ja siis hakkavad tehnikat sinna sisse/alla paigutama-toppima. Tulemus on seda ka väärt - n**s elektriga, aga disain.. (Ja ma pole välimusepede, kuid mu meelest on japsid ühte nägu nagu ka kõik Volkswagenid ja BMW'd automaailmas.)

Maitse üle ei vaielda, naisi saab Tuonoga ikka rohkem :mrgreen:

EDIT: Andrus, rahu - me leiame Apriliates sedasama, mida sina leiad (oma) fighterites.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”