Eelinfo: kevadine treeninglaager auto24ringil
Moderaator: Moded
Eelinfo: kevadine treeninglaager auto24ringil
Kevad läheneb hirmsa hooga ja selleks, et sõitjatel oleks võimalik aegsasti plaane seada, annan eelinfona teada, et mai esimesel nädalavahetusel on Audruringil toimumas tsiklite treeninglaager. Täpsem info lähiajal
Re: Eelinfo: kevadine treeninglaager Audruringil
Kas keegi oskab öelda, kas tuleb mingi selline rühm ka, kus mehed/naised kes kunagi varem pole ringrada näinud?
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 20 korda
Hea mõte, oleks isegi huvitatud kuskil ringil turvaliselt ja prode juhendamisel oma kurvisõidutehnikat lihvima
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Treeninglaager oleks ainult kasulik!
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Re: Eelinfo: kevadine treeninglaager auto24ringil
on seal siis mingi esmakordsete värk ka?kuna rattad,kuna autod?tahaks proovima tulla,lambist ei sõida ju 100 km maha,et vaadata,kuidas autod ringi vuravad
täpselt sellel ajal on hooaja avamine ka,siis nii ehk naa Pärnus.Saaks ka äkki selle raja ära proovida.
Tere
Kas keegi teab/oskab öelda kust saab näha 03 Mai päevakava?
Mõtlen, et ennem, kui töölt ära küsida, peaks kindel olema, et saab üldse rajale...
CBR600RR 2011-2013
Täpset ajakava kahjuks pole veel välja antud, kuid sõita saavad kõik.
Treeningpäevad on küll koos autodega, aga nii autod kui tsiklid on jagatud eri gruppidesse.
Auto aeglased, autod kiired, tsiklid aeglased, tsiklid kiired.
Ehk siis sõita saavad kõik ja ei pea pelgama kui tulla tänavarattaga, et siis ei saa rahulikult kulgeda. Saab!
On ju ajakava
http://www.auto24ring.ee/est/sundmused/ ... er/ajakava
Väga positiivne, et aeglane grupp ka on, siis ehk ei pea koguaeg peegleid jälgima ja kiirematele pidevalt teed andma. Mitu sõitjat aga üldse korraga rajale lastakse ja mis see lõbu maksab? Sel ajal võib mootorratturite huvi päris suur olla, kuna paljud niikuinii hooaega Pärnus avamas. Lisaks veel küsimus sõiduvarustuse kohta. Tingimustes selline punkt:
3.4.8 Mootorratturitel on kohustus kanda motosõiduks ettenähtud üheosalist kinnist kiivrit, kindaid, saapaid ning sõidukombenesiooni.
Saan ma õigesti aru, et sõidukombenesioon võib olla ka eraldiolevad tänavasõiduks kõlbulikud tekstiilpüksid ja lukuga ühendatud tekstiiltagi või peab olema üheosaline kombe?
Saad ka kaheosalisega peale.
Need tingimused on nõutavad võistlustel kus tehniline komisjon seda kontrollib. Trennipäevadel ei vaata seda keegi.
Hind on 50 euri päev.
-
Kasutan teemat
Kui veel moni üksik sóitja tallinnast minemas, anna teada, saaks ehk kopereeruda ja käru/bussi pinda jagada. Ise lähen laupäeval.
Kellegil reedel on plaanis rajale sõitma minna? Eeldasin et see on puhtalt tsiklite treenig päev, kuid võta näpust!! Suht nõme on see, et saad 30 min korraga sõita ning siis pead 2 tundi ootama,et uuesti rajale pääseda.
Minuarust see on täiesti normaalne!
Sõita ju tahavad kõik!
Hea veel see, et võrreldes eelmise aastaga, tehti 4 sessiooni...
Sest sügisel oli ainult 3...
Päikest!
CBR600RR 2011-2013
Isegi 30min ei saa. 30 min päradt juba peavad järgmised peal olema
-
VanDahl kirjutas:Isegi 30min ei saa. 30 min päradt juba peavad järgmised peal olema
Ma ei tea kuidas proffidel on, aga mina, kes käis peale 3a esimest korda mootorrattaga sõitmas, oli peale 30min läbi, väga palju pikemalt järjest sõita ei olekski väga tahtnud. Aga tänud korraldajatele! Väga lahe üritus!
Päeva lõpuks sain raja selgeks ja mõned trajektoorid hakkasid ka juba enamvähem tulema Ja nüüd peab hakkam rohkem rada nühkima ja kuskil parem kurve harjutama - üle mõistuse keerulised tundusid
Ükskord pidin ka päris rajult matsu panema, aeglasem jäi ette ja ei julgenud mööda minna ja hakkasin otsima head möödumiskohta ja stardisirge U tundus hea koht olevat, aga sõitja ees pidurdas ootamatult ja tükk tegemist oli, et mööda saada ja püsti jääda. Esiratas pani mõnusa loha mul maha. Üks kutt pani ka minu ees otse pambusesse ja keerles asfaldil natuke, loodetavati jäi terveks ja midagi hullu ei juhtunud, aga suht sürr oli otse tagant karuselli vaadata, võttis ettevaatlikuks kohe. Vanust ka juba ja kukkumist ikka kardan omajagu.
God damn kui kiiresti osad mehed/naised seal sõidavad... Ja räägin aeglasest grupist kes rajal oli
Lootsin, et selle raha eest saab andurid ka külge..
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
VanDahl kirjutas:Lootsin, et selle raha eest saab andurid ka külge..
Oleks võinud olla jah selline asi hinnas, aga ega see kiiremaks väga tee!
Velt teeb sõitja kiiremaks, räägi temaga
yamahaR66 kirjutas:
Raits krt, mul pole ju fb-d! Kuidas mina näen neid?
-
Psaiko kirjutas:yamahaR66 kirjutas:Raits krt, mul pole ju fb-d! Kuidas mina näen neid?
Krt, peab kuhugi mujale veel panema neid siis
-
http://album.ee/album/582475/50328277?page=2
Probla lahendatud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.