Tahaks vahest mõnele bike vennale sisse kütta.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Tahaks vahest mõnele bike vennale sisse kütta.
Tahaks nii väga näha kuidas 191cm ülekaaluline sõidab 150-160cm inimestele mõeldud tsikliga (v-max ja see naiste hd)
Tuono kirjutas:Tahaks nii väga näha kuidas 191cm ülekaaluline sõidab 150-160cm inimestele mõeldud tsikliga (v-max ja see naiste hd)
sportster on ka naiste hd.ma olen siin foorumis lugenud väljendit 'ahv käia otsas'
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Teema algataja
macintosh kirjutas:mart211 kirjutas:Ma olen teemaalustajaga nõus.
Edit: IP aaddressi järgi tulevad postitused vapsee kuskilt Moskva lähistelt Kostroma linnast. Äkki paned kihutavate baigimeeste sihtgruppiga mööda, meil nii kaugele ei kihutadaPüüan aru saada, millises küsimuses täpselt sa temaga nõus oled:
- kõigile tuleb anda pasunasse;
- mõnda meest tuled sõidelda;
- euroaluste küsimuses;
- cruiserite ja chopperite küsimuses;
- mõnes muus, teemasse mitte-puutuvas küsimuses;
- suvalise teemaalgataja poolt esitatatva väitega k.a. tulevikus tehtavatega?
Ole kena, täpsusta, äkki saan ka nõus olla või vastu vaielda, enne kui oma punase bike ülekäigurjal või liinibussi eest piirajasse lasen.
Ei noh...ma lihtsalt ei julge vastu olla
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:Tahaks nii väga näha kuidas 191cm ülekaaluline sõidab 150-160cm inimestele mõeldud tsikliga (v-max ja see naiste hd)
Vmax saab olema mu viies tsikkel, kõik eelnevad ka alles. Ei pea maha müüma kuna kõrbisevat jagub. Ja Vmaxiga on mul mugav sõita olen proovinud, saabuvat vmaxi ka pisut modifitseeritud selleks tarbeks. Ilmselt oled sutsu kibestunud, et Harleysi omale lubada ei suuda. Mingi mõttetu bike võib igaüks omale osta.
Ise oled süüdi, tee rohkem tööd siis tuleb ka krõbisev. Iron on mul pühapäeva sõiduks ning üks mu poegadest saab ka sellega tsiklisõitu harjutada.
Mis ülekaalu jama sa ajad? Ma teen 4 x nädalas jõusaali trenni. Õllekõhtu pole ollagi.
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
t*** mul hakkab silmist verd jooksma kohe nii lolli jutu lugemise pärast,,, täiesti masendav jobu
ning sulle teadmiseks, et ma olen "ainult" 182cm ja 105kg ning trenni teen rohkem kui sina, täiesti ausalt. Sõidan tonnise gixxeriga 75cn nr-ga ja tule anna mulle lõuga, kui näed, sest lasen ka peeneks pidevalt,,,
senaator kirjutas:Tuono kirjutas:Tahaks nii väga näha kuidas 191cm ülekaaluline sõidab 150-160cm inimestele mõeldud tsikliga (v-max ja see naiste hd)
Vmax saab olema mu viies tsikkel, kõik eelnevad ka alles. Ei pea maha müüma kuna kõrbisevat jagub. Ja Vmaxiga on mul mugav sõita olen proovinud, saabuvat vmaxi ka pisut modifitseeritud selleks tarbeks. Ilmselt oled sutsu kibestunud, et Harleysi omale lubada ei suuda. Mingi mõttetu bike võib igaüks omale osta.
Ise oled süüdi, tee rohkem tööd siis tuleb ka krõbisev. Iron on mul pühapäeva sõiduks ning üks mu poegadest saab ka sellega tsiklisõitu harjutada.
Mis ülekaalu jama sa ajad? Ma teen 4 x nädalas jõusaali trenni. Õllekõhtu pole ollagi.
-
Teema algataja
Kui tasuta pakutakse harrika lagunevat tsiklit siis võtan vastu ja müün mõnele lollile maha aga sellist parsat ma ei osta eluski, pühap. sõidad ja esmasp-laup. remondid
Ega ülekaal ei tähenda ainult õllekõhtu
Mõni mode võiks vaadata, kus antud isend täna asub. Äkki astus hommikul lennuki peale ja on nüüdseks juba Mongoolias või Hiinas
-
Teema algataja
-TeeT- kirjutas:Mõni mode võiks vaadata, kus antud isend täna asub. Äkki astus hommikul lennuki peale ja on nüüdseks juba Mongoolias või Hiinas
Ma räägin, et Moskva all kuskil linnakeses, vaata mu eelmist postitust
mart211 kirjutas:-TeeT- kirjutas:Mõni mode võiks vaadata, kus antud isend täna asub. Äkki astus hommikul lennuki peale ja on nüüdseks juba Mongoolias või Hiinas
Ma räägin, et Moskva all kuskil linnakeses, vaata mu eelmist postitust
Seda lugesin, lihtsalt tekkis mõte, et äkki kodanik juba ümber maailma reisile läinud harrikaga
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
senaator kirjutas:Mis ülekaalu jama sa ajad? Ma teen 4 x nädalas jõusaali trenni. Õllekõhtu pole ollagi.
Mul pohhui, mul on poolemeetrine mun.n ja roller... ja trennis käin ainult 2x nädalas ( aga ainult siis kui kaine olen ) .
Kuskohas teemaalgataja täpsemalt seal Kostroma-s käib? Googeldades pakkus mulle kohe: Kostroma regional psychiatric hospital.
Seal käidki? Beigi vennad närvid nii tuksi keeranud juba?
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Proxy
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
senaator kirjutas:üks mu poegadest saab ka sellega tsiklisõitu harjutada.
Seesama poeg kellega käest kinni tänaval käid jalutamas vä? Ma mõtlesin, et sa ikka mingi väikese lapsega jalutad käest kinni. Aga no sinu puhul ei pane imestama midagi... A võiksid oma 1:18 mõõtkavas tsiklitest pilte siis lisada, tundub ehk su jutt usutavam

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
T*ra olge inimesed, mõelge ka mis teemaga te kaasa lähete ja enda näppe trükkimise peale viitsite kulutada. Juba teine või kolmas teema see kuu siin mis on konkreetselt lihtsalt tehtudki, et kõik närvi läheks, ei ole ju raske läbi näha.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
kurihiir kirjutas:T*ra olge inimesed, mõelge ka mis teemaga te kaasa lähete ja enda näppe trükkimise peale viitsite kulutada. Juba teine või kolmas teema see kuu siin mis on konkreetselt lihtsalt tehtudki, et kõik närvi läheks, ei ole ju raske läbi näha.
Miks närvi peaks minema? Nalja kui palju Seda enam, et hakka või peaaegu uskuma, et sellise ajuehitusega vend päriselt eksisteeribki.
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
Jumala hea saagimise teema ju, saab sama lolli juttu vastu ajada
-
Teema algataja
Kipsi kirjutas:Proxy
- Ma ei kasuta proxyt. Puudub vajadus. Nagu ma ütlesin, siis töötan enamuse ajast venemaal. See, et igat ühte kes vähegi inimest meenutab soome tööle võetakse on siililegi selge. Usu või ei mul pohhui.
- Keegi ennem ei taband ära, et mul võib mitu poega olla. See kes sõitma õpib on 11. Lastaeda viisin noorima. Do you have no brain AT ALL?
- Harley Davidson on parem kui ükskõik mis bike.
senaator kirjutas:Kipsi kirjutas:Proxy
- Ma ei kasuta proxyt. Puudub vajadus. Nagu ma ütlesin, siis töötan enamuse ajast venemaal. See, et igat ühte kes vähegi inimest meenutab soome tööle võetakse on siililegi selge. Usu või ei mul pohhui.
- Keegi ennem ei taband ära, et mul võib mitu poega olla. See kes sõitma õpib on 11. Lastaeda viisin noorima. Do you have no brain AT ALL?
Jube mage nagu. Nii vähe sul torust tulebki ?
-
Teema algataja
Äh, trollida peab ka oskama. Selle teema algataja on ehe näide sellest, kuidas ei tohiks trollida.
Muidu on jah lihtne Soome/Venemaale tööle minna, aga vat internetis on sellistel raske. Siin on tegijad ikka patrioodid, kes kartulikoori on nõus sööma ja 88-ndal Lauluväljakul käisid.
senaator kirjutas:Jalutasin lapsega siis x kohas Tallinnas ning üks idioodist bikeri vend tõmbas piirajasse ja ei lasknud ülekäigurajast üle kui poeg käevangus oli.
Kasutasin ka täna ühistransporti üle pika aja ja bussijuht pidi mingi debiiliku pärast pidurdama kes radade vahelt küttis. Jällegi bike mitte chopper. Siinkohal respect cruiserite ja chopperi omanikele. Nemad ei tõmble. Kas tõesti suurema osa bike omaniku garaazides leidub ka rullnoka bemm?
Tellisin omale Yamaha vmaxi mille varsti kätte saan ja olukordade kordumisel olen nõus ise ka reegleid rikkuma, et mõni piiraja vend kätte püüda ja sisse sõita. Vastu pole mõtet hakata kuna olen 193 cm pikk, 115 kg. Olen tegelenud 15 aastat karate ja boxiga ning 10 aastat rammumeest. Mõnda inimest peab ikka sõitlema, et ennast ja teisi ära ei tapaks.
Täitsa peast soe ikka.
mine sõida bussiga edasi, rammumees.
senaator kirjutas:3. Harley Davidson on parem kui ükskõik mis bike.
Sa unustad alati kirjutada, et parem on ta Sinu jaoks. Mitte kõigi jaoks. Näide: minu jaoks on Hayabusa parem, kui ükskõik missugune H. Davidson. Ei solva ega halvusta kedagi.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
senaator kirjutas:Tellisin omale Yamaha vmaxi mille varsti kätte saan ja olukordade kordumisel olen nõus ise ka reegleid rikkuma, et mõni piiraja vend kätte püüda ja sisse sõita. Vastu pole mõtet hakata kuna olen 193 cm pikk, 115 kg. Olen tegelenud 15 aastat karate ja boxiga ning 10 aastat rammumeest. Mõnda inimest peab ikka sõitlema, et ennast ja teisi ära ei tapaks.
senaator sina või???
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
senaator kirjutas:
HD ostetakse remontimiseks ja ülejäänud sõitmiseks
-
Teema algataja
Võite praegu rahulikult eestis kihutada, senaator on Sooomes ja tal on V-max juba käes, olime parklas, kui läks naiste hd-ga mööda ning natukese aja pärast tuli juba v-maxiga, ilmselt läks bike vendasid püüdma, õnneks me seisme ja ei saanud peksa.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Tundus ,et teema vajus ära - teeme väikse värskenduse ! Nii toredad arutelud olid !
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 1372_o.jpg
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
Teema algataja
Äss teema, järgmine kaader oleks siis sellst, kuidas chopper matsu paneb, sest gaasirutska on kinni kiilunud? Kuigi tsikist oleks küll kahju. See suur ka, et ega püstolilasud väga pihta ei läheks.. Aga senaator tabaks kindlasti.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Minu mõistus ei võta, kuidas on võimalik võrrelda HD ja biket?
Ainuke asi mis neil ühist on, et sõidavad bensiiniga ja kaks ratast all.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
Teema algataja
Misasja, HD polegi disla vä? Mida see "D" siis seal nimes tähendab?