Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Toetan Motopaksu mõtteid - inimesed on erinevad. Kohati ka oldmaniaci omasid.

Vara lõhkumist ei toeta. Seda praegu, kui ma istun rahulikult arvutitaga.

Olukorra tekitajana:
Olen isegi päris suure sitaga hakkama saanud ja peaaegu ühe tsiklimehe hauda saatnud. Viisakas arutlemine ja abi pakkumine lahendas olukorra õnnetuse ajal ja pärast kontide lappimist. Olles ise tsiklimees ei saa ma siiani aru, kuidas ma teda ei näinud, sest tegu oli 1 sekundiga. Politsei esimene reageering oli, et kas soovite kiirusele kaebuse esitada? Pigem vahet ei olnud, et kas ta liikus 50ga või 85ga. Nina ees pidi ta ikkagi olema.

Teisalt, kui tal oleks kondid terveks jäänud ja šokk väiksem olnud ja mulle vastu hambaid andnud, siis ehk poleks esimese matsu peale vastu virutanudki.

Sõitja silmist, kui sul ikka maanteel 90-100ga sõites keegi otse kümpi keerab nii, et algul proovid nina eest läbi saada (pidurid viimase piiri peal) ja viimasel hetkel pöörad otsa ringi (lased piduri lahti) ja paned 10cm tagaotsast mööda, sest muidu oleksid täpselt esiuksest läinud tere ütlema, ega siis lööb adrenaliini ja närvi piisavalt ülesse. Vaatamata sellele, et sul elu jookseb silme eest läbi.

Pärast sellist juhtumist ei ole kohe üldse tuju minna sellele inimesele seletama, miks tuleb tähelepanelikult kõrvale vaadata. Pigem samuti läheks lapiks peegli kokku.... Antud olukorras värisesid mu käed piisavalt, et ma lihtsalt gaasi lahti lasin ja vabalt mõnisada meetrit veeresin ja proovisin arusaada, et ot mis juhtus nüüd. Õnneks pikaajaline mootorratta kogemus ja alahoiureaktsioonide õige tegutsemine päästsid mu elu. Pärast oli auto peeglist läinud. Kohe üldse ei tahtnud seda inimest näha ka.

Arvutitaga on tore rääkida, et mida kui ja niimoodi. Reaalselt on asjad vähe teised. Igale inimesel kes sind ära tahab tappa sa lihtsalt ei lähe rääkima, sest sa ei taha ka selle inimesega rääkida.

Ettepööramisi on väga erinevaid. Hetkel näen, et lihtsalt üks räägib mõttetust mustas augus olemisest ja teine olukorrast, kus elu käib silmeeest läbi.

Minge nautige ilma ja sõitke turvaliselt!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”