Eesti Mootorrattahooaja Avamine 2013
Re: Eesti Mootorrattahooaja Avamine 2013
Kri§to kirjutas:Paraadil osalemine ei ole kohustuslik- sõida rivist välja kui midagi segab ja mine tee oma tegemisi rahuliku südamega edasi.
Nii lihtne ongi- keegi ju ei käse sul relva ähvardusel seda sidurit ja kätt seal vägistada.
Minu teada ei ole tsikliga sõitmine üldse kellelegi kohustus, kuid sellisele üritusele tulles/minnes on ikkagi eeldused, et tahan paraadist ka osa võtta. Mina olin päris eesotsas ja kiirus oleks võinud 10km/h suurem olla. Ma ei räägi ju mingist 60-70km/h kiirusest. Samas võiks ju öelda, et seal tagapool on hoopis oskamatud sõitjad, kellel on probleeme manööverdamisega, et peab kiiruse nii maha pidurdama ja siis uuesti kiirendama 100'ga. Ainuke pöörang, kus oleks pidanud kiiruse suhteliselt maha võtma oli vahetult ennem kesklinna sillale pööramist. Ülejäänud pööramised olid kõik sellised, mida oleks võimalik teha täiesti vabalt 30-40 tunnikiirusega. Ehk siis mõistlik oleks järgmiseks korraks leida kuldne kesktee, kuidas oleks kõigile hea, nii inimestele kui ka tehnikale. Ei ole mõtet üksteise kõride kallale minna. Eks me vigadest ja kogemustest õpimegi.
Jansu

HYOSUNG GT650Ri
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.