YZ450F mootori probleem

Teema algataja
Tauts
Tsikkel: yz450f

Re: YZ450F mootori probleem

Lugemata postitus Postitas Tauts »

sandman1111 kirjutas:

Jookse ta käima. Eile oli selline värk, et sõber suutis 2 korda masina välja suretada, nii et masin enam käima ei läinud (ilmslt ujutas räigelt üle), siis töötas ainult käima lükkamine. Lükates peaks ta käima minema, saad ta tööle natukeseks, väänad rutskat ja kuuled kohe ära, kuhu segukruvi keerata. Kui su tühikäigu düüs liiga lahja või segukruvi liiga maha keeratud, siis sa ei saagi teda lüües käima. Vähemalt minu ratas käitub nii.

Käima ma ta ilmselt lõpuks kuidagi ikka saan . Aga kuidas siis edasi panna paika segukruvi õige asend, kuidas selleni jõuda. Jah olen ise ka liiva sees kurvis nii pikali pannud et tsikkel käib täis ja pärast tuleb käima lükata. Aga garaaziz puki peal ei tohiks nii juhtuda. Muidugi kui käima ei lähe ja 50 korda tampida siis benss peab ju kuhugi minema siis lõpuks on juba nii silmini täis et selle pärast enam ei lähe. Nii et kuidas võtta, kas alguses segu lahja, pärast aga tubli tampimisega jälle silmini täis.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”