Maxirollerid hooaja avamise üritusele
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Maxirollerid hooaja avamise üritusele
Kas suuremad rollereid on ka üritusele tulemas? Eelmine aasta olin üksinda rivis. Teadaolevalt (minule) on aastaga juurde tulnud 400 Burgman, 650 Burgman ja Velt'ist viidi paar kuud tagasi välja tuttuus 400 SYM. Tore oleks kui maxirollerid oleks ka paraadil esindatud ja seda suuremas koosseisus kui eelmine aasta. On aeg kapist välja tulla :)ja Pärnu üritus on selleks ideaalne koht. Seda enam, et meie maxirollerite kogukond on saanud uue liikme.Selle inimese tee "püha tõe" juurde oli raske, tervelt 3 aastat sõitis ta SUZUKI SV kuni kuni eelmise kuuni kus teda tabas arusaamine ja vahetas SV välja Burgman 650 vastu .
Re: Maxirollerid hooaja avamise üritusele
tulen Pärnu kindlasti , eks seal siis saame Max rollude omanikud kokku...tuleb palju tuleb, minu tunneb kohe ära
-
Teema algataja
Kuhu on kadunud eelmiste päevade postitused? Kas on tsensorid tegutsemas ?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
See teema siin: Maxirollerid tulevad hooaja avamise üritusele, sõidavad seal koos rahulikult ning pärast käivad koos statoilis kohvi joomas.
Kui on huvi kellelegi keskmist sõrme näidata, sest ta sõidab rolleri, mitte mootorrattaga, siis tehke seda privas või "vaba teema" all, kus võib ennast tühjaks rääkida. Ärge sodige teiste teemasid ja näidake üles austust.
Burgman kirjutas:Kuhu on kadunud eelmiste päevade postitused? Kas on tsensorid tegutsemas
?
läks ju läbuks kätte ja vaat mis pilt ka tuli, seega normaalne käitumine mode poolt.
minul on näiteks A olemas ja vanust ka piisavalt...lausa "teisel ringil" niiet sellega on kuidas on
aga ikkagi on mul kahju, et ise ei saa sinna tulla... elutempo tulemusel olen jõudnud vaid paarile algusele ja ühele lõpetamisele kloostrimetsas
No nii .
Pärnus käidud nigu naksti, nägin ühte vana tuttavat burgman An 400 k-1-ga ja üks Viljandi mees oli ka oma Burgman 400 -ga kohal, siis nägin ühte burgman 650 aga juhti ei old näha kuskil ja ega rohkem ei pannudki tähele suuri rollereid...
Kuidas teistel oli palju üldse maxi rollereid kohal oli ka...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.