Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Tuono

Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.

Lugemata postitus Postitas Tuono »

ishijupp kirjutas:
Antti kirjutas:

[ Tema vastutada oli tol hetkel õpilase ohutus

Kõik, kes te väidate, et peegli lõhkumine või lappimine suurendas õpilase ohutust- minge te kõik kenasti vit t u!!! Üks järjekordne vähese enesekindlusega (lisaks arvatavasti väikese tilliga) jobu leidis omale ohvri, kellele oma n.ö. õigust demonstreerida. Autokool, kui ta tahaks vähegi adekvaatselt reageerida, saadaks selle persooni kas anger managementi või perss e . Ja kui see tädi oleks olnud minu ema, naine või keegi teine lähedane, siis see peeglilappijast pedagoog, sõltumata tema seletustest oma õilsatest eesmärkidest , kahetseks tuliselt päeva, mil tema isa otsusta oma naise otsa heita ja kõneksoleva äpardusega hakkama saada.

Klähvimise asemel õpeta oma emale siis LE :wack:

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Tuono kirjutas:

Nojah, ega sinult mõistustegevuse illusioonigi nõudvat vastust polnudki oodata, hoia kalevipoegade au kõrgel ja pudrumulk koomal!

Viimati muutis ishijupp, 03 Mai 2013, 21:09, muudetud 2 korda kokku.

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Tuono kirjutas:
ishijupp kirjutas:
Antti kirjutas:

[ Tema vastutada oli tol hetkel õpilase ohutus

Kõik, kes te väidate, et peegli lõhkumine või lappimine suurendas õpilase ohutust- minge te kõik kenasti vit t u!!! Üks järjekordne vähese enesekindlusega (lisaks arvatavasti väikese tilliga) jobu leidis omale ohvri, kellele oma n.ö. õigust demonstreerida. Autokool, kui ta tahaks vähegi adekvaatselt reageerida, saadaks selle persooni kas anger managementi või perss e . Ja kui see tädi oleks olnud minu ema, naine või keegi teine lähedane, siis see peeglilappijast pedagoog, sõltumata tema seletustest oma õilsatest eesmärkidest , kahetseks tuliselt päeva, mil tema isa otsusta oma naise otsa heita ja kõneksoleva äpardusega hakkama saada.

Tuono, jü sinul pole ema, tütart , õde et sa nii tige oled :wack:saan tegelt aru sinust,nagu sellest sõiduõpetajast.`(teil omad huvid)

Viimati muutis kaiman, 03 Mai 2013, 21:43, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

Tuonod jms-d kodanikud. Kui te ise mõnele tsiklistile kogemata peale keeraksite ja selle tagajärjel teie kalli auto küljepeegel jalaga küljest löödaks, kas noogutaksite autos pead, et nii ongi õige ja nii peabki?

...

Tuono

zorten22 kirjutas:

Tuonod jms-d kodanikud. Kui te ise mõnele tsiklistile kogemata peale keeraksite ja selle tagajärjel teie kalli auto küljepeegel jalaga küljest löödaks, kas noogutaksite autos pead, et nii ongi õige ja nii peabki?

Just, kui olen liikluses pime siis olen karistuse ära teeninud.

Kasutaja avatar

Kristjan85
Tsikkel: Yamaha r6
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kristjan85 »

Täiesti loogiline ju. Pole mõtet vaielda enam selle teema üle :D

Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Ma usun, et selle tädi täiesti inimlik mõttelünk oli see, et ta vaatas, et vasakult mööda peateed kedagi ei tule, sooritas parempöörde bussi-/kiirendusrajale ja asus sealt põhirajale reastuma, mõtlemata sellele, et samas teeotsas vastassuunas tulnud tsikkel võis samal ajal teha vasakpöörde samale suunale. Oldmaniaci kirjeldust ette kujutades - hakkas reastuma, 0.4 sekundit hiljem märkas peeglis ratturit ja võttis oma ritta tagasi. Ehmatas, hingas paar korda sügavalt sisse-välja ja tulevikus oskab ka sellise situatsiooni peale mõelda.

Ja see peeglilõhkumine/-lappimine mingit kasvatuslikku eesmärki siinkohal küll ei täitnud.

TransAlp '02
Kasutaja avatar

argoa
Tsikkel: V-Strom
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas argoa »

zx12r kirjutas:

...

Ahjaa, et väga OT poleks, siis see autokooli õpetaja võiks natuke järele mõelda, kes meie liikluskultuuri alustalad on.

;) taksojuhid...

Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom
Kasutaja avatar

arendaja
Tsikkel: Tenere 700
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas arendaja »

Slr 650 > Gsxr 600 > Hornet 919 > Cbr1000rr > Mt09 > Tenere 700
Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Tuono kirjutas:
zorten22 kirjutas:

Just, kui olen liikluses pime siis olen karistuse ära teeninud.

Kui kõik, kes on kordki liikluses kasvõi ühe tähelepanematusega hakkama saanud kaotaksid karistuseks peegli, siis ma kaldun arvama, et peeglitega sõiduvahendeid meil liikluses ei osaleks.
Näituseks mu tööautol on piilar nii lai, et sinna taha võib vabalt auto ära peita, rattast või jalakäijast rääkimata ning peeglite pime nurk on suurem kui enamus arvatagi oskaks.

Tuono

Pole olemas laia pilarit, on olemas loll/laisk juht, kes ei viitsi ennast roolitaga natuke liigutada (oma autol on veel pandud tuulesuunajad, mis segavad vaatamist aga selleks liigun ise, et paremini näha) :bsmile:

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Tuono kirjutas:

Pole olemas laia pilarit, on olemas loll/laisk juht, kes ei viitsi ennast roolitaga natuke liigutada (oma autol on veel pandud tuulesuunajad, mis segavad vaatamist aga selleks liigun ise, et paremini näha) :bsmile:

Kas ma mainisin poole sõnagagi seda, et ma istun kalapilguga roolis ja ei liiguta manöövri sooritamisel?

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Tänud, tellitud :)

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

jakim
Tsikkel: Hetkel jalamees

Lugemata postitus Postitas jakim »

Olgem ikka vähe rahulikumad ja tehkem tegusid sõnadega, asjakohane video ka teemasse:
http://youtu.be/JSH3CmMKA6Q

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Päris s**t video, mootorsaega oleks ehk isegi ägedam olnud (lol)

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Loen siin seda teemat ja hakkan asjadest aru saama lõpuks...
Kui autojuht ei märka mootorratturit,siis tuleb peegel ,või klaas puruks peksta.
Kui mootorrattur ei märka autot(mida ei juhtu ka just harva),siis autojuht võib pidurdamatta mootorratturist üle sõita?

Antti

Lugemata postitus Postitas Antti »

Ma olen uhke ratturite üle, kes peale seda kui auto on neist korduvalt üritanud üle sõita (lugege teemat, tädi üritas 2x), hingavad rahulikult sisse-välja, peatavad tädi kinni ja siis ülimalt rahuliku häälega alustavad filosoofilis-kultuurilist vestlust liiklusteemadel. Hea opener oleks midagi stiilis "Vabandust, et tülitan. Kas tohiksin mõnele probleemile tähelepanu juhtida?" Ei maksa unustada ka naeratada!

Ma olen veel uhkem selle üle, et needsamad ülirahuliku närvikavaga ratturid saadavad samas kõik teised huvitavatesse kohtadesse, nimetavad neid vahvate nimedega ja lubavad lõpuks veel "panna kahetsema vanemate kunagisi tegemisi".

Superluks! Nüüd võtame kätest kinni ja moodustame energiaringi!

jaanisp
Tsikkel: Z

Lugemata postitus Postitas jaanisp »

Bla bla bla.. Aga kui oleks olnud teie poeg, teie tütar, kes parasjagu seal õppesõitu tegi? Kui poeg oleks koju tulnud ja rääkinud, et näe, mingi mutt tahtis üle sõita minust? Kas te ka siis mõtleksite, et tegu oli vale?

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Lõptulemus on ikka se, et keegi kedagi kurikaga peksma vaevalt läheb. Ühesõnaga mõtetu teema. Kuidagi arusaamatult tigedaks ajab inimesi se autojuht versus motikamees. Minge leppige aeg kokku ja tulistage üksteist värvikuulidega vms. tegelt ka :bsmile: :wack:

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

extrafine
Tsikkel: Aprilia Shiver, Husaberg 450

Lugemata postitus Postitas extrafine »

Superluks! Nüüd võtame kätest kinni ja moodustame energiaringi!

energiaringi ma unustasin ära, sellest on ettekeeramiste puhul tõesti kõige rohkem abi (lol)

Viimati muutis extrafine, 04 Mai 2013, 09:56, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Jutt kisub mölaks...
Nüüd oleks passlik öelda: Pikem samm ja vähem möla!!!
Õues on ilus ilm ja õhtul Pärnus paraad.
Kui kellelgi on ikka soov edasi riivida, siis võtku porgand :mrgreen:

MINGE PAREM SÕITMA.

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas piloot »

Verliin kirjutas:
nemcik kirjutas:

Äkki Motohunt annaks ka omalt poolt mingi kommentaari?

Meil oli täna õppesõidu tunnis avariiohtlik olukord, kus „tädi“ Mersuga tahtis kahel korral sõita üle õpilasest ja minust. Esimesele hoiatavale signaalile „tädi“ ei reageerinud, jätkas meie ohustamist. Et kaitsta õpilast oli varjant panna „tädiga“ kokku küljed, aga otsustasin peegli keeramise kasuks (lükkasin selle kokku, nagu see vastu autot käib ). See töötas ja auto jättis õpilase ohustamise.

Kas annab veel haledamat vabandust siia ulguda :wack:
Sõiduõpetajal ja õpilasel peaks ju omavahel side olema, samuti on sellises situatsioonis, kõrvalrajal sõiva sõidukiga ühtlastel kiirustel sõites, 100% parem ülevaade tsikliga sõitjal, kusjuures see õpilane jäi, sellise olukorra tekkimisel, pigem autojuhi peegli vaateväljast nn. pimedasse tsooni, mida pädev sõiduõpetaja oleks pidanud juba ette nägema ( juba enne õppesõidu alustamist peaks pöörama õpilase tähelepanu sellele, kus mitte paikneda kõrvalrajal sõitva sõiduki suhtes, et mitte tagajärgedega tegeleda) ja sellest raadioside teel õpilast hoiatama.
Mina näen siin seda, et motohunt verliin nuhtles autotädi iseenda tegemata töö eest ja nüüd ulub, et neid ohustati. (togi)

Viimati muutis piloot, 04 Mai 2013, 16:11, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

warrior.R1
Tsikkel: R1

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas warrior.R1 »

piloot kirjutas:
Verliin kirjutas:
nemcik kirjutas:

Äkki Motohunt annaks ka omalt poolt mingi kommentaari?

Meil oli täna õppesõidu tunnis avariiohtlik olukord, kus „tädi“ Mersuga tahtis kahel korral sõita üle õpilasest ja minust. Esimesele hoiatavale signaalile „tädi“ ei reageerinud, jätkas meie ohustamist. Et kaitsta õpilast oli varjant panna „tädiga“ kokku küljed, aga otsustasin peegli keeramise kasuks (lükkasin selle kokku, nagu see vastu autot käib ). See töötas ja auto jättis õpilase ohustamise.

Kas annab veel haledamat vabandust siia ulguda :wack:
Sõiduõpetajal ja õpilasel peaks ju omavahel side olema, samuti on sellises situatsioonis, kõrvalrajal sõiva sõidukiga ühtlastel kiirustel sõites, 100% parem ülevaade tsikliga sõitjal, kusjuures see õpilane jäi, sellise olukorra tekkimisel, pigem autojuhi peegli vaateväljast nn. pimedasse tsooni, mida pädev sõiduõpetaja oleks pidanud juba ette nägema (oleks pidanud juba enne õppesõidu alustamist pöörama õpilase tähelepanu sellele, kus mitte paikneda kõrvalrajal sõitva sõiduki suhtes) ja sellest raadioside teel õpilast hoiatama.
Mina näen siin seda, et motohunt verliin nuhtles autotädi iseenda tegemata töö eest ja nüüd ulub, et neid ohustati. (togi)

Kas sa oleks seda ka siis teinud kui selle "tädi" asemel olex mingi "onu" ?
kaldun arvama et EI....
sest vb oleks se ka su viimaseks sõiduks jäänud!!! :twisted:

...Untouchable...

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Ärge elage teiste elu ja ärge oletage. Parajad pussud olete, kes te siin ise kirjutate, et kui oleks olnud meesterahvas a´la suure musta autoga siis ei julgeks keegi midagi öelda, ise te olete need kes te siin oma olekut välja kirjutate. Ma võiks raamatu kirjutada eest põgenevatest autojuhtidest ja lukutaga istuvatest autojuhtidest, kes ei julge uksi ega aknaid avada. Pärast sortsu pisargaasi auto kapotiserva vahele põgenevad ummisjalu jne :) Eespool kirjutasin, kus elus 1 kord jätsin reageerimata ja mis hiljme juhtus. Saagu või sitem, aga asi tuleb kohe kohapeal selgeks teha. :wack: Lähme Pärnusse parem :bsmile:

henri115

Lugemata postitus Postitas henri115 »

Aga kust pärineb info ,et kui oleks olnud mingi X5 või Cayennega siis ei oleks sama tehtud? Sellepärast ,et teine osapool oli autokooli sõiduõpetaja ei pea tädi liiklusega või mootorratturitega arvestama ja võib teha mis tahab ja temal on ikka õigus? Sellist teksti poleks tsiklifoorumist küll oodanud. Mootorrattur on ikka paha paha ,et liiklusega mittearvestaval tädil julges peegli kokku lükata. Ei ole kellelegi selle peegli kokkulükkamisega liiga tehtud, kui tädikesel ka siiski väheke mõistust on peaks nagu koitma hakkama mis valesti tegi.

Rein
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Loe eespoolseid poste, seal mõned räägivad enda kohta sedasi.

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

See teema ei ole vein, mis ajaga paremaks läheb... vb oleks aeg ära lõpetada ja tõepoolest minna sõitma või lihtsalt välja ( mitte endast välja) ja nautida kevadet. Ei tea keegi peale osapoolte, mis kellegi peas sel hetkel toimus ja kui tahavad, siis klaarivad omavahel, kui ei taha, siis pole ka üldsuse asi.
Kel ratas, see sõitku ja kel pole, see tegelegu millegi produktiivsega, et omale ratas osta ja sõitma hakata ning siis võtku sõna, mitte äwrgu olgu kibestunud, et pappi ei jagu- ise istub foorumis selleasemel, et teenida ;).

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

Aivar123 kirjutas:

Ei tea keegi peale osapoolte, mis kellegi peas sel hetkel toimus ...

Mina tean täpselt, mis nende kõigi peas toimus!

Õpilane - Lal-la lal-la lal-la lal-la, lal-la lal-la laaa, la-la-la-laa la-la-la-laa, la-lal la-lal la-laa.
Verliin - "pööra nüüd järgmisest vasakule"
Tädi - Verliin jälle huligaanitsemas! Ja mingi kutsika ka endaga vedanud!
Oldmaniac - Oi kui tore! Noort tsiklisti õpetatakse.
Tädi - Ma pean selle noore hinge päästma, isegi kui ma selle käigus ta kondid murran! Ehk avarii peletab ta sellest arutust tsiklisõidust ja muudab korralikuks inimeseks.
Verliin - Ema. Mis sa teed? Ei tohi!
Õpilane - Lal-la lal-la lal-la lal-la, lal-la lal-la laaa, la-la-la-laa la-la-la-laa, teepakike.
Oldmaniac - Oi, oi! Mis nüüd küll juhtub!
Tädi - Müksan teda ... NÜÜD! Ei õnnestunud.
Verliin - Ema! Ei tohi!
Õpilane - Lal-la lal-la lal-la lal-la, lal-la lal-la laaa, la-la-la-laa la-la-la-laa, la-lal la-lal la-laa.
Oldmaniac - No näed, oleks peaaegu õnnetus juhtunud.
Tädi - Ja uuesti ... NÜÜD! Jälle läks vussi.
Verliin - Kas sa saad! "Jää kohe seisma!"
Õpilane - Umpa umpa umpa umpa, lal-la lal-la laaa, la-la-la-laa la-la-la-laa, teepakike.
Tädi - Verliin sai vist pahaseks, pean parem kinni.
Oldmaniac - Noo vot, nüüd see sõiduõpetaja selgitab ilusti tädile, mida ta valesti tegi.
Verliin - "Ema, mis sa teed! Peeglisse [MÜRTS] ka vaatad! Kui sa peeglit ei kasuta, siis paneme selle üldse ära [MÜRTS]!"
Oldmaniac - Oh, õudust, mida ta teeb! Lööb peegli küljest! Mina küll lööksin, kui seal just mõni suur mees sees ei istuks. Kus mu mobla nüüd on, teeks pilti.
Tädi - Verliin oli tõesti väga pahane, ma enam nii ei tee ja peeglitesse vaatan ka edaspidi korralikult.
Verliin - Juhtum edukalt lahendatud. Kuradi hea, et see mõni suure maasturiga kapp ei olnud, tollelt oleksin kindlasti veel peksagi saanud. "Sõidame!"
Õpilane - Lal-la lal-la lal-la lal-la, lal-la lal-la laaa, la-la-la-laa la-la-la-laa, teepakike.
Oldmaniac - Ei leidnud nii kähku seda krdi mobiili. Ja ei näind ka hästi. Juu ta ikka päris küljest seda peeglit ei löönd, aga ripakile kindlasti. Pean sellest koletust roimast kähku biker.ee-s kirjutama!

Ja kui nad veel surnud ei ole, siis sõidavad rõõmsalt siiamaani.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

Rein
Kontakt:

Pärnus tuli vist avamiste rekord ära!
To: Warrior, ei karda, ega ma ründama ei hakka inimest, vaid rääkima ;) Ja kui on sinu s**t päev siis võib sulle kodus kapiotsast ka vaas pähe kukkuda ja siit ilmast ära saata. Aga õlu maitseb päris hästi tänase päeva lõpetuseks.

:bsmile:

Kasutaja avatar

warrior.R1
Tsikkel: R1

Lugemata postitus Postitas warrior.R1 »

Rein kirjutas:

Pärnus tuli vist avamiste rekord ära!
To: Warrior, ei karda, ega ma ründama ei hakka inimest, vaid rääkima ;) Ja kui on sinu s*** päev siis võib sulle kodus kapiotsast ka vaas pähe kukkuda ja siit ilmast ära saata. Aga õlu maitseb päris hästi tänase päeva lõpetuseks.

:bsmile:

:twisted: jutt muutus ..... mida arvata oligi.......

...Untouchable...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”