Rumalad küsimused 2
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
peitupaik kirjutas:Probleem 1. Ei tea palju selle eest hinda küsida, on arvatud et kuskil 1000e.
Kui arvad, et selle väärtus on 1000€, siis küsi 950€. Kui nõudlus ületab tunduvalt pakkumist, siis küsi 1500€.
Probleem 2. Inimest ma ei tunne ja ta tahab pingile järgmine nädal järgi tulla, nii et raha maksab hiljem, kuna hetkel. Äkki oskate mulle mingit lepingut soovitudad või midagi mida ma tegema peaks, et mul kindlam tunne oleks, et ma selle raha ikka saaks. (pink läheb tuttava töökotta)
Kui sa talle lihtkirjaliku lepinguga seadme kätte annad, siis saad küll kuivema ja parema tunde aga 50/50, et jääd oma rahast ilma. Nimelt, ainuke võimalus seda hiljem kätte saada (kui juhtub petis olema või ebasoodsad asjaolud ei võimalda tal sulle tasuda) on kohtu kaudu. Tark mees küsib tagatist ja veel targem võtab raha. Teine küsimus selles, et miks sina talle laenu andma peaksid (sa ju annad, kui järelmaksuga müüd)? Pangad on olemas, (kiirlaenufirmad ka) kui ta 100% kindel on, et ära maksab, siis las maksab mõnele krediidiasutusele.