Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.
-
- Tsikkel: Kawasaki ZZR600E/94
- Tänanud: 1 kord
Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.
zx12r kirjutas:Ma olen nüüdseks tsikliga sõitnud miski 7 aastat ehk ja autoga 8. Tunduvalt vähem kui mõni siin. Pole siiski selle aja jooksul täheldanud mingisugust meeletut ettekeeramist, peeglilõhkumisi väärivaid olukordi jne. Huumorit saab liikluses igapäevaselt, alates nõelujatest ja lõpetades ristmike kinni sõitjatega.
Võtan rahulikult, tiksun kiirusel lubatu +10 nii linnas kui maal ning kõik tropid tehku mis tahavad, üldse ei koti, ei viitsi selliste pärast hakata mingisugust draamat tegema. Kui kihutada või sõiduradade vahel sõita tahan, siis sõidan ja ei süüdista teisi, kui nad mind ei näe.
Minuga ühes autos sõitjaid häirib tihtilugu see, et kuidas ma ometi jätan nii suure pikivahe, et keegi vahele saab pressida end kõrvalrajast jne. On ikka mõne elus palju stressi. Pressigu palju tahab, ma sätin volüüminuppu ja mõtlen, et kas võtaks poest Walterit või Pilkut täna.
Võtke vabalt ning jõudke rikkumata näolappidega ja peegleid lõhkumata koju!
Ahjaa, et väga OT poleks, siis see autokooli õpetaja võiks natuke järele mõelda, kes meie liikluskultuuri alustalad on.
Raske mitte nõus olla.
Ka viimase lausega 100% päri.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.