Rasron, kroomimine. Probleemid.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Rasron, kroomimine. Probleemid.
Lugesin siin et ka enne on see nimi läbi siit käinud, Kuid avastasin selle liiga hilja. Olen ka selle firma ohver. Viisin sinna kroomimisse kaks kuud tagasi oma asjad, lubati ära teha.Olen nüüd oodanud ja oodanud ning täna tuli sealt vastus, et need osad on otsese mõttes peesse keeratud. Seega minu esimene motohooaeg on ka pees. Ma kohe ei teagi,mida edasi teha.
Kes on sama kogenud,äkki annate nõu?
Re: Rasron
Alusta sellest, millise ratta milliste detailidega on. Äkki kellelgi on kusagil üle ja saab hooaega alustada?
Olukord "perses" võib tähendada ka mida iganes. Ehk selgitad?
A.
Ratas on Yamaha XV 535. Ja pees seepärast, et oli siiski suur soov oli alustada teistega koos hooaega, oma esimest ja see võimalus on minult ära võetud selle Rasron nimelise firma poolt.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Vaadates Sinu postitusi, pean kurbusega nentima, et küll Sul' ikka "veab"
Tanel, nüüd see......
Jõudu Sulle ja ära heida meelt
Niih lisan siia nüüd pildid, millised olid osad enne kroomimist ja millised need on pärast nn. "kroomimist"
http://public.fotki.com/Karin35/tsiklis ... html#media enne
http://public.fotki.com/Karin35/tsiklis ... html#media pärast
Siit ka küsimus, kas kellelgil on sellised osi. Yamaha XV 535 92 AASTA
läpakas kirjutas:Niih lisan siia nüüd pildid, millised olid osad enne kroomimist ja millised need on pärast nn. "kroomimist"
http://public.fotki.com/Karin35/tsiklis ... html#media pärastSiit ka küsimus, kas kellelgil on sellised osi. Yamaha XV 535 92 AASTA
Ma ei saa aru miks matta sellise vana rondi alla raha ja lasta kroomida ja mingeid paagimaalinguid, nii vana ratta puhul peaks rohkem tehniliselt korras hoidma.
Oleks võinud ise spray värviga kõik asjad värvida ja oleks praegu juba sõitnud
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
läpakas kirjutas:Niih lisan siia nüüd pildid, millised olid osad enne kroomimist ja millised need on pärast nn. "kroomimist"
http://public.fotki.com/Karin35/tsiklis ... html#media pärastSiit ka küsimus, kas kellelgil on sellised osi. Yamaha XV 535 92 AASTA
kusjuures selliste vanad ja ussitanud tükkide puhul tavaline tulemus. vana asja kroomimise juures ei ole kõige olulisem asja vanni riputamine vaid lihvimine, lihvimine ja veelkord lihvimine.
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Lase liivapritsiga puhtaks ja värv selga - saad sõita ja samal ajal uusi tükke otsida. Samas ma ei saa aru, kus kohast sihukseid "kroomijaid" küll leitakse? Iga lapski peaks ju teadma, et lähim kroomija on Brok Narvast...
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: vn 1500
Selge see et asi on eeltöös. Küsimus on aga see,et mihuke firma sellise pohhuismiga kroomima asub. Isegi vasaras uuritakse eeltöö kohta ja hoiatatakse ohtude kohalt.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Kui välimuse pärast persse keeratud detailid lõpetavad hooaja, siis minul on küll küsimus, et ka sõidetakse eputamise pärast või enda rõõmuks. Kui ma sõita tahan, siis mind küll ei koti, et mõni detail ei näe välja nagu uus.
Ei, ei sõideta vaid sellepärast et kõik läigiks. Kuna tegemist on esimese hooajaga üldse motoliiklejana siis oleksin soovinud seda alustada ilma mingisuguste ebamugavusteta, kuid nüüd on sellel nagu plekk peal, seepärast et keegi ei oskagi oma tööd teha. Ja mis puutub nii vana "rondi" alla raha panemisse, siis mina leian, et ei ole vaja osta alguseks hullult uut ja kallist ratast. Alustatakse ikka madalamalt ja siis ikka kõrgemale ja kõrgemale. Eks see minu kirjutamine siin on eelkõige seepärast kirjutatd, et hoiatada sellise firma eest ja et nüüd äkki keegi leiab et saab mind aidata nende jubinatega, mis sellele vanale rondile sobivad.
läpakas kirjutas:Ei, ei sõideta vaid sellepärast et kõik läigiks. Kuna tegemist on esimese hooajaga üldse motoliiklejana siis oleksin soovinud seda alustada ilma mingisuguste ebamugavusteta, kuid nüüd on sellel nagu plekk peal, seepärast et keegi ei oskagi oma tööd teha. Ja mis puutub nii vana "rondi" alla raha panemisse, siis mina leian, et ei ole vaja osta alguseks hullult uut ja kallist ratast. Alustatakse ikka madalamalt ja siis ikka kõrgemale ja kõrgemale. Eks see minu kirjutamine siin on eelkõige seepärast kirjutatd, et hoiatada sellise firma eest ja et nüüd äkki keegi leiab et saab mind aidata nende jubinatega, mis sellele vanale rondile sobivad.
Hetkel sa ju laod raha valesse auku, osta bensiini ja kuluosi (vajadusel), mitte ära värvi ja kroomi
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
No minu esimene motohooaeg oli vana KTMiga, mis ei näinud ilus välja ega saanud minu käes kunagi ka ilusat välimust, sest ma lihtsalt ei püüelnudki selle poole. Sellest hoolimata ei häbenenud ma sellega linnas sõitmist ega ta avalikkusele näitamist. Siiski sai ta kõvasti sõitu ja ka tehnilist poolt üritasin nii enam-vähem hoida. Et jah, kui see on su esimene hooaeg ratastel, siis ära muretse ratta välimuse pärast, pigem naudi sõitu ennast. Küll pärast on aega värvimiseks kopikaid korjata.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Mis jutt, et vanade rataste alla ei tohi raha panna... peabki panema! Ja mida rohkem, seda uhkem.
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Mina jälle ei saa aru, miks need kroomijad need jupid üldse vanni toppisid. Iga tegija peaks ju teadma midagigi eeltööde ja kroompindade pärastise kvaliteedi seotusest. Iga endast lugupidav asutus ei oleks neid juppe kroomivanni uputanudki, sest teaks juba alguses, et sellel puudub igasugune mõte ja lõpptulemus ongi selline nagu pildilt paistab. Selle loo taustal tuli kohe meelde see airbrushi vana, kes kellegi bensiinipaagile tuuningut tegi..............kõike tahetakse hirmsasti teha, aga koolis pole keegi käinud.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Mitte "kellegi" bensiinipaagile vaid selle sama vana bensiinipaagile kes kroomiga hädas on
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
-
Re: Rasron, kroomimine. Probleemid.
Mitte "kellegi" bensiinipaagile vaid selle sama vana bensiinipaagile kes kroomiga hädas on
Siin on küll tegu maksmata karmavõla, või muu sellesarnasega.........ei oska muud kui lihtsalt kaasa tunda.
Ju vist jah maksmata karmavõlg mul. Ehk olen liiga usaldav, oleksin pidanud mõlema tegija puhul kohe eeltööd tegema, enne kui oma asju sinna saadan. Aga eks elu õpetab.
Saaks veel need jupid kuskilt uued.Keegi pole veel pakkunud.
-
Vaata Ebay-st, ehk sealt leiab sobivad osad.
-
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
läpakas kirjutas:Ju vist jah maksmata karmavõlg mul. Ehk olen liiga usaldav, oleksin pidanud mõlema tegija puhul kohe eeltööd tegema, enne kui oma asju sinna saadan. Aga eks elu õpetab.
Saaks veel need jupid kuskilt uued.Keegi pole veel pakkunud.
Vaata läbi kuldne, soov, okidoki, auto24.
Täna jäi kuskil seal Viragu jupimüük silma.
Biker24. ee otsing ja ostusoovi kuulutused ei ole samuti pahad mõtted
edu
Edit: http://www.estonianchopper.com/t1051-m- ... a-jubinaid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.