Rasron, kroomimine. Probleemid.

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
läpakas

Rasron, kroomimine. Probleemid.

Lugemata postitus Postitas läpakas »

Lugesin siin et ka enne on see nimi läbi siit käinud, Kuid avastasin selle liiga hilja. Olen ka selle firma ohver. Viisin sinna kroomimisse kaks kuud tagasi oma asjad, lubati ära teha.Olen nüüd oodanud ja oodanud ning täna tuli sealt vastus, et need osad on otsese mõttes peesse keeratud. Seega minu esimene motohooaeg on ka pees. Ma kohe ei teagi,mida edasi teha.
Kes on sama kogenud,äkki annate nõu?

Aspelund
Tänatud: 3 korda

Re: Rasron

Lugemata postitus Postitas Aspelund »

Alusta sellest, millise ratta milliste detailidega on. Äkki kellelgi on kusagil üle ja saab hooaega alustada?

Olukord "perses" võib tähendada ka mida iganes. Ehk selgitad?

A.

Teema algataja
läpakas

Ratas on Yamaha XV 535. Ja pees seepärast, et oli siiski suur soov oli alustada teistega koos hooaega, oma esimest ja see võimalus on minult ära võetud selle Rasron nimelise firma poolt.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Vaadates Sinu postitusi, pean kurbusega nentima, et küll Sul' ikka "veab" :!:
Tanel, nüüd see......
Jõudu Sulle ja ära heida meelt :bsmile:

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Teema algataja
läpakas

No ju see on minu proovile panek

Teema algataja
läpakas

Niih lisan siia nüüd pildid, millised olid osad enne kroomimist ja millised need on pärast nn. "kroomimist"
http://public.fotki.com/Karin35/tsiklis ... html#media enne
http://public.fotki.com/Karin35/tsiklis ... html#media pärast

Siit ka küsimus, kas kellelgil on sellised osi. Yamaha XV 535 92 AASTA

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

läpakas kirjutas:

Niih lisan siia nüüd pildid, millised olid osad enne kroomimist ja millised need on pärast nn. "kroomimist"

Ma ei saa aru miks matta sellise vana rondi alla raha ja lasta kroomida ja mingeid paagimaalinguid, nii vana ratta puhul peaks rohkem tehniliselt korras hoidma.
Oleks võinud ise spray värviga kõik asjad värvida ja oleks praegu juba sõitnud :bsmile:

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

läpakas kirjutas:

kusjuures selliste vanad ja ussitanud tükkide puhul tavaline tulemus. vana asja kroomimise juures ei ole kõige olulisem asja vanni riputamine vaid lihvimine, lihvimine ja veelkord lihvimine.

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Lase liivapritsiga puhtaks ja värv selga - saad sõita ja samal ajal uusi tükke otsida. Samas ma ei saa aru, kus kohast sihukseid "kroomijaid" küll leitakse? Iga lapski peaks ju teadma, et lähim kroomija on Brok Narvast...

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

p6rguline
Tsikkel: vn 1500

Lugemata postitus Postitas p6rguline »

Selge see et asi on eeltöös. Küsimus on aga see,et mihuke firma sellise pohhuismiga kroomima asub. Isegi vasaras uuritakse eeltöö kohta ja hoiatatakse ohtude kohalt.

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Kui välimuse pärast persse keeratud detailid lõpetavad hooaja, siis minul on küll küsimus, et ka sõidetakse eputamise pärast või enda rõõmuks. Kui ma sõita tahan, siis mind küll ei koti, et mõni detail ei näe välja nagu uus.

Teema algataja
läpakas

Ei, ei sõideta vaid sellepärast et kõik läigiks. Kuna tegemist on esimese hooajaga üldse motoliiklejana siis oleksin soovinud seda alustada ilma mingisuguste ebamugavusteta, kuid nüüd on sellel nagu plekk peal, seepärast et keegi ei oskagi oma tööd teha. Ja mis puutub nii vana "rondi" alla raha panemisse, siis mina leian, et ei ole vaja osta alguseks hullult uut ja kallist ratast. Alustatakse ikka madalamalt ja siis ikka kõrgemale ja kõrgemale. Eks see minu kirjutamine siin on eelkõige seepärast kirjutatd, et hoiatada sellise firma eest ja et nüüd äkki keegi leiab et saab mind aidata nende jubinatega, mis sellele vanale rondile sobivad.

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

läpakas kirjutas:

Ei, ei sõideta vaid sellepärast et kõik läigiks. Kuna tegemist on esimese hooajaga üldse motoliiklejana siis oleksin soovinud seda alustada ilma mingisuguste ebamugavusteta, kuid nüüd on sellel nagu plekk peal, seepärast et keegi ei oskagi oma tööd teha. Ja mis puutub nii vana "rondi" alla raha panemisse, siis mina leian, et ei ole vaja osta alguseks hullult uut ja kallist ratast. Alustatakse ikka madalamalt ja siis ikka kõrgemale ja kõrgemale. Eks see minu kirjutamine siin on eelkõige seepärast kirjutatd, et hoiatada sellise firma eest ja et nüüd äkki keegi leiab et saab mind aidata nende jubinatega, mis sellele vanale rondile sobivad.

Hetkel sa ju laod raha valesse auku, osta bensiini ja kuluosi (vajadusel), mitte ära värvi ja kroomi :bsmile:

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

No minu esimene motohooaeg oli vana KTMiga, mis ei näinud ilus välja ega saanud minu käes kunagi ka ilusat välimust, sest ma lihtsalt ei püüelnudki selle poole. Sellest hoolimata ei häbenenud ma sellega linnas sõitmist ega ta avalikkusele näitamist. Siiski sai ta kõvasti sõitu ja ka tehnilist poolt üritasin nii enam-vähem hoida. Et jah, kui see on su esimene hooaeg ratastel, siis ära muretse ratta välimuse pärast, pigem naudi sõitu ennast. Küll pärast on aega värvimiseks kopikaid korjata.

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Mis jutt, et vanade rataste alla ei tohi raha panna... peabki panema! Ja mida rohkem, seda uhkem.

Kasutaja avatar

ENZO
Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE

Lugemata postitus Postitas ENZO »

Mina jälle ei saa aru, miks need kroomijad need jupid üldse vanni toppisid. Iga tegija peaks ju teadma midagigi eeltööde ja kroompindade pärastise kvaliteedi seotusest. Iga endast lugupidav asutus ei oleks neid juppe kroomivanni uputanudki, sest teaks juba alguses, et sellel puudub igasugune mõte ja lõpptulemus ongi selline nagu pildilt paistab. Selle loo taustal tuli kohe meelde see airbrushi vana, kes kellegi bensiinipaagile tuuningut tegi..............kõike tahetakse hirmsasti teha, aga koolis pole keegi käinud.

Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

Mitte "kellegi" bensiinipaagile vaid selle sama vana bensiinipaagile kes kroomiga hädas on :roll:

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Ja ettevõtjad... ei tohi lasta suvalisel praktikandil iga ülesannet täita! :wack:

Kasutaja avatar

ENZO

Re: Rasron, kroomimine. Probleemid.

Mitte "kellegi" bensiinipaagile vaid selle sama vana bensiinipaagile kes kroomiga hädas on

Siin on küll tegu maksmata karmavõla, või muu sellesarnasega.........ei oska muud kui lihtsalt kaasa tunda.

Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.

Teema algataja
läpakas

Ju vist jah maksmata karmavõlg mul. Ehk olen liiga usaldav, oleksin pidanud mõlema tegija puhul kohe eeltööd tegema, enne kui oma asju sinna saadan. Aga eks elu õpetab.
Saaks veel need jupid kuskilt uued.Keegi pole veel pakkunud.

Kasutaja avatar

ENZO

Vaata Ebay-st, ehk sealt leiab sobivad osad.

Kasutaja avatar

ENZO

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

läpakas kirjutas:

Ju vist jah maksmata karmavõlg mul. Ehk olen liiga usaldav, oleksin pidanud mõlema tegija puhul kohe eeltööd tegema, enne kui oma asju sinna saadan. Aga eks elu õpetab.
Saaks veel need jupid kuskilt uued.Keegi pole veel pakkunud.

Vaata läbi kuldne, soov, okidoki, auto24.
Täna jäi kuskil seal Viragu jupimüük silma.
Biker24. ee otsing ja ostusoovi kuulutused ei ole samuti pahad mõtted :roll:

edu

Edit: http://www.estonianchopper.com/t1051-m- ... a-jubinaid

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”