Face-off: tädi versus sõiduõpetaja. → Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja
Ma ei näe mingit motiivi, millepärast peaks kasutaja "Oldmaniac" valetama või jama ajama antud teemas.
Eriti kurioosne ja kõhedusttekitav on, et herr Raino Verliin'i vastulause võtab asja kokku nii, et kampaaniale "Märka mootoratturit" viidates lisanud uue klausli sellele. "Märka Mootorratturit - Või taome su auto puruks"
Huvitav kui selle A Mersu ja tädi asemel oleks olnud mõni tüüpiline ambaalist meelega ettekeeraja oma X5-ga. Kas siis oleks ka nii palju "vaprust" ja "kodanikujulgust" jagunud nagu tädikese vara rikkumisel suutsid üles näidata? Reeglina inimene, kes naise/tema asjade suhtes vägivalda tarvitab eriti muul alal julgusega ei hiilga.
Rein kirjutas:Selles tulenevalt on minu arvamus kallutatud, kuid ma usun, et nüüd on üks inimene, kes hoolikamalt enda ümber vaatab, liikluses juures. Kui see juhtum hirmutas teda nii võrd, et ei julgegi enam sõita, siis veel vähem on tarvis liiklusesse inimesi, kes ei oska, ei julge sõita ja ikka istuvad rooli, et küll ma kuidagi hakkama saan.
Kas sa tõesti arvad, et auto kallal laamendamine tekitab austust kaasliiklejatesse? Kas nii ei kasvata sa mitte autojuhte kes vihkavad mootorratturit veelgi enam? Ehk järgmine kord keerab antud auto juht rooli motika poole, et ennast ja oma vara kaitsta. Massivahe on ca 10 kordne kui juht peaks rooli su poole keerama ja see paneb asjad paika. Vehi millega tahad.
Inimesega tuleb rääkida ja selgitada olukorra ohtlikust. Eriti veel naisterahvaga. Ja kui meil juba autokoolis õpetatakse naisterahvaste autosid peksma siis ma üldse ei imesta miks meid nii vihatakse autojuhtide poolt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.