Face-off: tädi versus sõiduõpetaja. → Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja

Lugemata postitus Postitas Rein »

1. Üldiselt sõna sõna vastu ei anna enam kohtus-polotseis miskit selle juhtumi osas.

2. Hälvik autojuhtide teemas on iga teine postitus ette, küljele reastumine ja kui kätte saan löön peegli maha raisk. Selge see, et enamus teeb seda kogemata, mitte ei taha tahtlikult igat kahel rattal kulgejat kabelisse saata. Nüüd kus on konkreetne juhus, siis keerame aga kõik kohe autojuhi kasuks. Mis siis, et tekitas korraks ohtliku olukorra. Kas see ohtlik olukord oleks pidanud vältama 500 meetrit? Kilomeeter? Olen nõus, õpetaja oleks pidanud kutsuma politsei, kohe, kui tekkis tahtmine õpetada autojuhti. Kui peegel katki, oleks pidanud ka kohe kutsuma politsei.

3. EI tea me ka vestluse tagamaid. Kas te peeglitest liiklust jälgite? Mis mõttes peeglitest? Selge, pole siis neid ju tarvis!
    On mulle maanteele ette keeratud, naisterahvas roolis, autos kaugeltki rohkem lapsi, kui istekohti. Ikka pungil täis, mindi ujuma. See naiste rahvas ei vaadanud vasakule, kui peateele välja sõites parem pööret tegi. Jälgisin eemalt juba auto lähenemist ja vaatasin juhti, et kas ta näeb mind ja lasin kogu selle aja hoogu maha. See päästis. Kõrval olles Laiutasin kätt, ülespoole keeratud peopesaga, et "mida sa tegid" selle peale kerkis roolitagant keskmine sõrm. Kuna seal talus oli mingi sünnipäev, või pidu ja hoovi soli palju autosid ja rahvast, siis ma ei sõitnud sinna ütlema, et see mees oma naist sõitma õpetaks. See on asi, mida kahetsen tänaseni. See naisterahvas on surnud ja minu naabripoiss ja hea sõber ka. See naisterahvas sõitis talle risti ette peateele, umbes aastake, paar hiljem, kui minuga see juhus oli. Sama autoga ka veel. Selles tulenevalt on minu arvamus kallutatud, kuid ma usun, et nüüd on üks inimene, kes hoolikamalt enda ümber vaatab, liikluses juures. Kui see juhtum hirmutas teda nii võrd, et ei julgegi enam sõita, siis veel vähem on tarvis liiklusesse inimesi, kes ei oska, ei julge sõita ja ikka istuvad rooli, et küll ma kuidagi hakkama saan.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”