Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.

Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
Tänatud: 1 kord

Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.

Lugemata postitus Postitas kaska »

Verliin kirjutas:
nemcik kirjutas:

Äkki Motohunt annaks ka omalt poolt mingi kommentaari?

Annan isiklikult kiire kommentaari juhtunule.
„Oldmaniac“ on tõlgendanud olukorda omamoodi, ega ma pahanda, las olla. Meil oli täna õppesõidu tunnis avariiohtlik olukord, kus „tädi“ Mersuga tahtis kahel korral sõita üle õpilasest ja minust. Esimesele hoiatavale signaalile „tädi“ ei reageerinud, jätkas meie ohustamist. Et kaitsta õpilast oli varjant panna „tädiga“ kokku küljed, aga otsustasin peegli keeramise kasuks (lükkasin selle kokku, nagu see vastu autot käib ). See töötas ja auto jättis õpilase ohustamise. Samuti jäi terveks auto peegel (nägin seda autot ise lennujaama teel).
Ma ei ole mingi huligaan, aga nendes olukordades mõtleme me eelkõige õpilase ohutusele ja turvalisusele.
Märka kaherattalist

Iseenesest saan aru ja ei pea väga valeks peegli kokku lappimist, kuna varalist kahju ei tehtud. Aga selgusetuks jäi praegu kõige olulisem asi. Kas antud "tädile" ka verbaalselt selgeks tehti mis ta valesti tegi? Kui seda ei tehtud siis on see nagu koera õpetamine piitsaga - saab peksa küll aga ei tea mille eest.
Lihtsalt pange end ise "tädi " olukorda - sõidavad mingid vestides mootoratturid sul ümberringi ja vilgutavad tulesid - saad sa jee aru mida nad teha tahavad. ja kui ise olles motokoolituse läbinud siis ka saad sellest aru, siis mõtle mingi "tädi" igapäevasituatsioon ja kas sa sellest saaksid kohe lambist aru - Vaevalt küll.
Ühesõnaga mina hoian nagunii igasugu"tädidest" kaugele ja neid ma ei karda, aga mõningate baigivendade nagu näiteks see kes mulle eile kaarli kiriku juures punase tule taha seisma jäädes 5cm kauguselt paremalt!!! poolt põhjagaasiga mööda surus ju lihtsalt ei oska eemale hoida. Seekord jäime mõlemad terveks, aga kui sa seda siin lugema peaksid, siis ära rohkem nii küll tee - paremalt ma sind küll oodata poleks osanud ja tsikliga ilmselge punasega "roosat" teha pole vast ka kõige mõistlikum teguviis.

Ohutuid kilomeetreid ja arusaadavaid ning mõjuvaid õpetamismeetodeid :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”