Vajan ostunõu! tsikkel DAELIM.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 32
- Tsikkel: YAMAHA VIRAGO XV125
Vajan ostunõu! tsikkel DAELIM.
Kas kellegil on kogemusi sellise sikkliga nagu DAELIM. leidsin ühe sellise tsikli mis mulle meeldib ja tahaks osta aga ei tea kas on hea osta seda.
masin näeb välja selline http://en.auto.plius.lt/ads/daelim-road ... 50757.html
ette tänades eiteagiveel
Re: Aidake!!!
The DAELIM motorcycle monopoly started a good 45 years ago from an industrial city of one of the most prosperous countries in the world Korea.
Daelim Motor Company aka DMC, a subsidiary of the Daelim Group, is a South Korean motorcycle (<250cc)
Ja üldsegi, 125cc pole mootorratas, vaid roller
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Ja üldsegi, 125cc pole mootorratas, vaid roller [/quote]
Sa pole siis rollut ja motikat kõrvuti seismas näinud? Vähe erinevad asjad ikka. Ega enamus Eestlasi arvavad vist tõesti, et kõik mis alla 1000cc pole märkimisväärne ja kuulub rollu või võrri klasi. Olles ise igasugu masinaid omanud läbi aegade siis julgen väita, et 125 on täiesti sõidetav kui ei ole vaja kimada pikki otsi ja närvid hetkega puuotsa ei jookse kui keegi peaks mööda sõitma.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Alustuseks soovitaks uurida kas selliseid rattaid juba ka Eesti registris arvel on. Kui mitte siis pead tüübikinnituse taotlemiseks ratta hinnaga üsna samas suurusjärgus summa veel lisaks panema ...
terv
kris.
kris. kirjutas:Alustuseks soovitaks uurida kas selliseid rattaid juba ka Eesti registris arvel on. Kui mitte siis pead tüübikinnituse taotlemiseks ratta hinnaga üsna samas suurusjärgus summa veel lisaks panema ...
Kuidas asja ajada loe siit: http://www.landroverclub.ee/foorum/viewtopic.php?t=2074
Kokkuvõtteks: kui mootorsõiduk on EU liikmesriigi registris, siis ei ole alust keelduda arvele võtmast. Kaupade ja teenuste vaba liikumine.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Mis KRDi pärast on vaja tuua Leedust mingit ronti
Kas Eestis on 125ccm otsa saanud?
Lisaks transale paned veel 180€ otsa regamise eest+ muud hoolduskulud ja oledki nii 1300€ lahti
Vaatasin huvi pärast järgi ja 1000€ eest saad lõdvalt kas Honda Rebel'i või Varadero.
Istu selga ja sõida
-
eiteagiveel kirjutas:ei istu honda rebel ja see teine ,
kullameees.. aga see daelimm on ju paras käkk.
Mina võtaksin sinu asemel sellise http://www.auto24.ee/used/1326748
Jääb ära agoonia Daelimi omamisest.
Jääb ära leedukatega kemplemine
Jääb ära arkiga kemplemine
Naudid lihtsalt sõitu Hondaga
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
eiteagiveel kirjutas:ei istu honda rebel ja see teine ,
On see Korea aparaat mingi eesmärk omaette või? Kui normaalne japs ei meeldis, siis kas see meeldib, et lähed oma ihaldatud Daelimile suvalist varuosa ostma ja sind saadetakse igas motopoes pikalt, sest ükski kataloog ei näita sellele mudelile ei piduriklotsi, ketti ega amordisimmerit rääkimata mistahes originaalosa saadavusest? Kui nii, siis anna minna... Mistahes pisikese Honda, Yamaha või Suzuki korral saad abi motopoest või margiesindusest aga aparaadi korral, mida ei esindata käid ringi nagu "li** *****ga", kulunud või purunenud varuosa kilekotis kaasas, mööda Eestit ja otsid kuidas oma aparaat taas töökorda saada.
100.- eur maksimum oleks selle eest maksta, sest tulevikus kulub aega ja kütust jupoiotsingutele sadades ja sadades eurodes.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
toomast kirjutas:kris. kirjutas:Alustuseks soovitaks uurida kas selliseid rattaid juba ka Eesti registris arvel on. Kui mitte siis pead tüübikinnituse taotlemiseks ratta hinnaga üsna samas suurusjärgus summa veel lisaks panema ...
Kuidas asja ajada loe siit: http://www.landroverclub.ee/foorum/viewtopic.php?t=2074
Kokkuvõtteks: kui mootorsõiduk on EU liikmesriigi registris, siis ei ole alust keelduda arvele võtmast. Kaupade ja teenuste vaba liikumine.
Võtsime selle teema ülesse ühe Usa auto toomise Rootsist. Ise tõime Usa´st ja panime Rootsi´s arvele, ka EU tüübikad tegime ära, kuid pilli Eesti´sse arvele ei saa, kuna tegu ainult Rootsi tüübiga(siseturu jaoks), mis Eesti´sse ei laiene. Samas Eesti tüüpi Rootsi aksepteerib.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
StreetMoto kirjutas:eiteagiveel kirjutas:ei istu honda rebel ja see teine ,
On see Korea aparaat mingi eesmärk omaette või? Kui normaalne japs ei meeldis, siis kas see meeldib, et lähed oma ihaldatud Daelimile suvalist varuosa ostma ja sind saadetakse igas motopoes pikalt, sest ükski kataloog ei näita sellele mudelile ei piduriklotsi, ketti ega amordisimmerit rääkimata mistahes originaalosa saadavusest? Kui nii, siis anna minna... Mistahes pisikese Honda, Yamaha või Suzuki korral saad abi motopoest või margiesindusest aga aparaadi korral, mida ei esindata käid ringi nagu "li** *****ga", kulunud või purunenud varuosa kilekotis kaasas, mööda Eestit ja otsid kuidas oma aparaat taas töökorda saada.
100.- eur maksimum oleks selle eest maksta, sest tulevikus kulub aega ja kütust jupoiotsingutele sadades ja sadades eurodes.
Pisut tähtsam küsimus ,et mõtlen mis ma mõtlen aga ei mõtle välja tärnidega teist sõna..
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Zann0 kirjutas:StreetMoto kirjutas:eiteagiveel kirjutas:ei istu honda rebel ja see teine ,
Pisut tähtsam küsimus ,et mõtlen mis ma mõtlen aga ei mõtle välja tärnidega teist sõna..
lapsega...
Re: Vajan ostunõu! tsikkel DAELIM.
Sa ei vaja ostunõu. Sa vajad nõu, kuidas sellisest "OSTUST" põgeneda. Päris tõsiselt.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Odavad asjad lähevad lõppkokkuvõttes ikkagi sigakalliks maksma, usu mind!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Hoia sellest käkist hästi kaugele. Tõsiselt.
Ja minu meelest on tegemist avariilise rattaga - esihark on ebaloomuliku nurga all ja putked tunduvad kõverad.

-
see oli ainult küsimus. te ei pea kohe nõmedusi hakkama kirjutama siia näitate välja ainult kui lollid olete. ma tundsin lihtsalt huvi selle vastu.
aga aitähh neile kes vajalikku nõu andsid
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
[On see Korea aparaat mingi eesmärk omaette või? Kui normaalne japs ei meeldis, siis kas see meeldib, et lähed oma ihaldatud Daelimile suvalist varuosa ostma ja sind saadetakse igas motopoes pikalt, sest ükski kataloog ei näita sellele mudelile ei piduriklotsi, ketti ega amordisimmerit rääkimata mistahes originaalosa saadavusest? Kui nii, siis anna minna... Mistahes pisikese Honda, Yamaha või Suzuki korral saad abi motopoest või margiesindusest aga aparaadi korral, mida ei esindata käid ringi nagu "li** *****ga", kulunud või purunenud varuosa kilekotis kaasas, mööda Eestit ja otsid kuidas oma aparaat taas töökorda saada.
Paremini kui Neeme seda asja seletas ei annagi enam rääkida.
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
kuulge mehed lugege mida teilt küsitakse,KAS ON HEA OSTA,milles küs osta on alati hea isegi pohhui mida
eiteagiveel kirjutas:tahaks osta aga ei tea kas on hea osta seda.
masin näeb välja selline http://en.auto.plius.lt/ads/daelim-road ... 50757.htmlette tänades eiteagiveel
Kui ma midagi olen siit foorumist õppinud, siis hea on osta 8000€ eest ja kindlasti sulas. Siis on riisipekki kuni surmani.
Hr.Nõel kirjutas:Paremini kui Neeme seda asja seletas ei annagi enam rääkida.
Täpselt nii, Hr. Nõel! Lihtsalt Neeme vastus kukkus vast veidi emotsionaalne välja, aga eks tal ole ka kogemusi kui tema juurde oma imerelvale mingit kuluosa nõutama tullakse. Sest - pange tähele - kui seda varuosa ei saa või ei klapi, siis ollakse igas foorumis kanged arutama, et "vilets pood" ja "niru teenindus".
Teema algatajale. Ma mõistan, et võibolla Sa tahadki massist eristuda ja iseenesest on ju Eestis ka haruldasemaid marke liikvel. Lõunakorealastest meenub nt kohe Hyosung, mis pole ju kindlasti mingi peavool. Aga tõepoolest - enne tuleks tausta uurida, kuidas varuosadega saab, sest iga piduriklotsi kuskilt veebist taga ajada on antud juhul täiesti mõttetu. Sest vaevalt, et Sa seda ratast edevuse pärast sihid - küllap ikka igapäevaseks sõitmiseks.
Igal juhul ära piira valikut ainult selle isendiga. Edu!
vaatasin järele,sellele võrrile on ebays igasuguseid juppe saada.kui ma oma 2001a yamaha 426 elustada viitsisin siis alguses küsisin juppide hinda eestist margi esindusest ja teistest poodidest kus oli tehase kataloog ja lõpuks tellisin ikkagi ebayst sest ma ei taha sama laagri eest maksta 130eur kui ebays maksab täpselt sama tükk sama nime ja toote nr ja kvaliteediga ja uuena ainult 34 eur,eestis kohapeal polnud ühtegi vaja minevat juppi va õli filter.DAELIM see oli juba uuena teistest poole odavam,aga vanast peast on hind sama mis jaapani rattal millel vähemalt kvaliteet taga,mina unustaks selle korea saasta ära ja ostaks eestist või soomest sama raha eest ratta millega sõita ka saab mis poleks tehtud savist
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
eiteagiveel kirjutas:see oli ainult küsimus. te ei pea kohe nõmedusi hakkama kirjutama siia näitate välja ainult kui lollid olete. ma tundsin lihtsalt huvi selle vastu.
uskumatu tegelane
osta ära, jumala timm masin!!!
See soovitus jätaks meist über tarkade mulje?
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
eiteagiveel kirjutas:see oli ainult küsimus. te ei pea kohe nõmedusi hakkama kirjutama siia näitate välja ainult kui lollid olete. ma tundsin lihtsalt huvi selle vastu.
Sa ei ole siin foorumis vist kuigi sage külaline?Kui oleksid,siis teaksid,et sul on vedanud...nii rahulikult ei ole kellegi palvele veel vastatud ja nõu antud
Ei saa ka mina aru,miks peaks eelistama mingit X-firma toodangut normaalse firma toodangule.
Vaevalt selle Daelimi hilisem müükki väga ladus olema saab
Krt, nüüd näitasimegi välja, kui lollid me TEGELIKULT oleme. Üritasime küll varjata, aga läks nii nagu alati. Ega taibuka mehe eest ei varja midagi
Mine osta Daelim ära, muidugi. Jumala bro ratas on! Ja ära pane tähele, et me siin kritiseerisime varem.. Me oleme lihtsalt kadedad
Kägu kirjutas:eiteagiveel kirjutas:tahaks osta aga ei tea kas on hea osta seda.
masin näeb välja selline http://en.auto.plius.lt/ads/daelim-road ... 50757.htmlette tänades eiteagiveel
Kui ma midagi olen siit foorumist õppinud, siis hea on osta 8000€ eest ja kindlasti sulas. Siis on riisipekki kuni surmani.
Raudpolt et sulas, kuida siis veel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.