Chopper on kõvasti parem kui bike. → Re: Chopper on parem kui bike.
Re: Chopper on parem kui bike.
Proloog:
"Jääb üle vaid sadulasse istuda, tunda tuulte toodud respektihõngu ja tukk teise suunda kammida."
Kui see nüüd libapostitus ei ole ja kodanik tõesti tõega nii mõtleb, siis .. oled ehk lugenud sellist raamatut? http://www.apollo.ee/hd-mehe-seiklused.html
Ole hea, vasta ausalt. Kui ei ole lugenud, siis ma teen Sulle selle raamatu välja. Loe läbi - ehk leiad tuttavaid elemente ja suudad järgmine kord väheke enesekriitilisema postituse juba teha.
senaator kirjutas:Chopperid ja cruiserid on kõvasti soliidsemad ja uhkemad pillid kui biked. Kõik biked on välimuselt absoluutselt kõik ühe vitsaga loodud.
Chopperite / cruiserite pluss: Saad rahulikult sõitu nautida, omapärasemad. Ning mootori hääl ei meenuta sääske. Ise oman 2012 Harley Davidson iron 883-e.
75 % bike omanikest rikuvad liikluseeskirju. Vähesed sõidavad Tallinnas 50 kilomeetrit tunnis.
Teiseks on paljude bikerite iseloom võrreldav noorte rullnokkade omadele- ainult saaks peeneks lasta.
Härrasmehi ei leidu nii palju bikerite hulgas kui seda leidub chopperite ja cruiserite omanike hulgas. Autoomanikuna isegi sõitsin TRT maanteel ükskord põllule kui üks hull 180-ga möödasõitu tegi ja oleks mulle laupkokkupõrke põhjustanud. Ruumi oli tal null möödapõikamiseks. Viimase hetke rooli tõmme päästis halvimast. Bike load tuleks raskemini kättesaadavamaks teha. Häid bike juhte on saja hulgas 3 või 4.
NB! Minu postitus ei pretendeeri absoluutsele tõele ja see kõigest minu arvamus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.