Sinu halvimad ideed tsikliga

Kasutaja avatar

martis
Kaupmees
Tsikkel: BMW K1 1991
Tänatud: 2 korda

Re: Sinu halvimad ideed tsikliga

Lugemata postitus Postitas martis »

Sadness kirjutas:

...tänapäevased autokärud on auto poolt klambritest lahtilastavad ning nii ise rambiks tehtavad. :P

Osa kärusid on, osa ei ole ja kui rendist võtad, siis ei tea kunagi millise saad, mina olen enamasti saanud sellise mis ei kalluta.
Mina lahendasin probleemi edaspidi enda jaoks nii, et selle plate ülemisse (käru poolsesse) serva lasin risti platega tugevad puidukruvid, vähemalt 6mm läbimõõduga ja vähemalt 4 tükki. No nagu "konksud". Nende kruvide abil käib plate siis käru põhjaplaadi ja allalastud tagaluugi vahelisse pilusse (hingede vahele). Peab muidugi tähele panema, et neid kruvisid ei tohi liiga plate serva kruvida (vähemalt kümmekond cm peaks servani ruumi olema, muidu võib prao sisse lüüa ja kruvi jääb lahti) - parem on isegi väike auk ette puurida.
Ega seal mingeid suuri jõude ei ole, on vaja lihtsalt platet natuke paigal hoida et ta ära ei libiseks. Põhilise survejõu kannab ikka laud ise.

Zündapp Bella R204 (1959)
BMW K1 (1991)
Jawa 634 - orig.korras, ls 2200 km (1982)

motovedu.ee - tsiklireis on puhkamiseks, mitte ühest bensiinijaamast teise täristamiseks

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”