Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
AAARGGGHH...võibolla mu pahameel tuleb sellest, et hommikul keeras ka mulle ette üks väärakas oma kuld-beezi golf4'ga Tartu maanteel linnasõidul ummikus seisvast reast.....pole just eriti meeldiv kui täiesti ootamatult ja ümber-reastumise jaoks tühja rea olemasolus ei veenduta....
Arvestades mitu korda sel hooajal on juba napakaid ette keeramisi nii reavahetamisel kui hoovist väljasõidul tehtud ning kui paljud neist "keerajatest" samal ajal telefoniga lobisevad tekib tahtmine hakata poolikuid telliseid telefonideks kujundama ja siis rattapeal käepärases kohas hoidma ( tahaküljele viide liiklusseaduse punktile, mis kõneleb nimetatud tegevuse seadusevastasust ka ja seleta siis pärast oma kindlustusele/politseile kust ja miks sul selline tellis autosse tekkis )
Oleks siis, et oleks ise tumedas riides vms. aga ei- hiviz jope, hele kiiver, rattal tuled põlevad... kiirus-nojah 1x sai vist tõesti peaaegu 60-ga sõprakal sõidetud kellestki kahereapeal liiklejast mööda.
Tegelikult ei propageeri vägivalda aga vahel on küll tunne, et kuna abordiga on lootusetult hiljaks jäädud, siis oleks 1 löök etem kui 100 sõna.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.