Euroopa teede atlas arvutisse/tabletisse?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 163
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Euroopa teede atlas arvutisse/tabletisse?
Kas keegi teab, kust saab alla laadida suurt euroopa kaarti naiteks .pdf formaadis, offline kasutamiseks. Eriti hea oleks kui oleks mingi leieritega pdf, kus oleks riigid eraldi ja mingid vaatamisvaarsused voi bensiinijaamad peal...
PS.
Selle kysimuse voib vajasdusel tosta rumalate kysimuste rubriiki.
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
Re: Euroopa teede atlas arvutisse/tabletisse?
Kui PDF, siis ju päris offline ei ole. Sõltud elektrivarustusest. Sel juhul võid ju nutitelefoni mõne mõistliku navi pista. iGo või analoogse offline kaardiga. POI-d on neil ka peal.
Wifi kohta eelmise aasta autokogemus Pranstsusmaalt ja Saksamaalt.
Tasuta wifit sai Saksamaal enamasti Macis ja BurgerKingis kiirteede ääres. Ja linnades ka. Saksamaal oli võimalik osta Lidlist ettemakstud data-kaart, oli suht odav muid hindu arvestades. Kehtib ainult Saksamaal.
Prantsusmaal oli doonaldsis ja BurgerKingis wifit harvem. Aeg-ajalt leidus kohalikes kiirsöögikettides.
Mida lõuna poole, seda väiksemaks muutus tasuta wifi tõenäosus.
motikamees kirjutas:Kas keegi teab, kust saab alla laadida suurt euroopa kaarti naiteks .pdf formaadis, offline kasutamiseks. Eriti hea oleks kui oleks mingi leieritega pdf, kus oleks riigid eraldi ja mingid vaatamisvaarsused voi bensiinijaamad peal...
PS.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
motikamees kirjutas:Kas keegi teab, kust saab alla laadida suurt euroopa kaarti naiteks .pdf formaadis, offline kasutamiseks. Eriti hea oleks kui oleks mingi leieritega pdf, kus oleks riigid eraldi ja mingid vaatamisvaarsused voi bensiinijaamad peal...
PS.
Sa ei täpsusta sa kuhu sa tahad seda laadida?
Kui windows-i kekskonda siis AutoRoute. See öötab vajadusel ok-lt navina ka kui GPS majakas seadmel taga. http://www.microsoft.com/en-gb/autoroute/home.aspx
Aga üldiselt ise kasutanud selliseks teekonna mõtisklemiseks Euroopa atlast juba aastaid . Töötab jube hästi. http://www.apollo.ee/euroopa-teede-atla ... -2008.html
-
Otsin sellist kaarti mida saaks panna windowsiga arvutisse. Iseenesest on see Euroopa atlas paberil (link eelmises postis) ju väga tore, aga see on suurem mõõtmetelt kui see väike läpakas mille ma kaasa võtan. Ideaalis võikski olla selline nagu too atlas, aga faili kujul.
Nokia navi telefon tuleb kaasa ja mõned väljaprindid olen google mapsist ka teinud aga trippel ei kärise!
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
No siis ongi Autoroute kõige etem. Mul töötab ilusti väikse Asuse peal millel ekraan 7 tolli.
Ja prose ainult 1ghz
vaata youtubest videosid selle progre kohta siis saad aimu kas sulle sobib
aga oma kogemuste põhjal on üks ideaalsemaid minujaoks
saad teha märkmeid saad kalkuleerida teekondi ,märkida huvipunkte, ja kui tahad näeb välja nagu tavaline atlase kaart
saad valida mida näitab kas raudteid,laevateid,tavalisi maanteid,riigi piire või kõike jnejne.
Edu.
-
Jah, Autoroute tundub olevat väga hea programm - ainus miinus on see, et ta on tasuline. Pealegi tundub mulle, et ma ei vaja neid paljusid lisa-võimalusi mida ta pakub. Mina tahaks ainult kaarti...
Otsisin ise ka juba netist ja olin üllatunud, kui raske on midagi nii lihtsat leida.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
motikamees kirjutas:Jah, Autoroute tundub olevat väga hea programm - ainus miinus on see, et ta on tasuline. Pealegi tundub mulle, et ma ei vaja neid paljusid lisa-võimalusi mida ta pakub. Mina tahaks ainult kaarti... Otsisin ise ka juba netist ja olin üllatunud, kui raske on midagi nii lihtsat leida.
Mul on siin MS AutoRoute üle. Vajadusel võin ära anda.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Võimalus ju igasugu asju ka lihtsalt salvestada või skännida.Hea skänneriga saad kaardi paberilt PDF-i skännida ja vaata palju tahad.Sama ka netist leitud nö online kaartidega.Pead ikka mitu faili erinevate riikide-piirkondade kohta tegema,sest kui sul kogu EU ühe pildipeal siis ilmselt sealt suurt midagi välja ei loe(saab küll suurendada,aga siis kipub uduseks minema).
Ise kasutan viamichelin.com ja seal isegi tsikli jaoks kalkulaator olemas.Saab natuke nuputades ka sind huvitavaid osasid välja printida-salvestada.
Nende salvestatud kaartidega see häda,et teed uuenevad ja sa ei pruugi sealt seda teada saadagi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Soovitaksin samuti pigem siis juba mõnda navigeerimise programmi. Mulle isiklikult on väga meele järele poolakate Automapa. Saad kaarti sirvida ja suumida nii palju kui vaja. 2D või 3D kujul. Bensiinijaamad, vaatamisväärsused, kõrtsid on peal. Ise saad valida mida sulle kaardil kuvatakse ja mida mitte. Otsing on mugav. Isegi kui mõne Poola või Hiina küla täpset kirjapilti ei mäleta siis pakub masin sulle ise sinu sissetrükitule sarnanevaid nimesi. Kui GPS vastuvõtja järgi ühendad, saab kasutada ka navigaatorina. Suuremates külades on võimalik näha ka hoonete 3D kujutisi.
Mahult see samuti vist ülearu suur ei olnud. Kui netil vähegi kiirust on siis hommikul "tellid" ära ja õhtuks on igal juhul juba asi käes.
Kui huvi on siis rumalamad küsimused privasse.
Oled sa kindel, et need kujutised reaalsetele vastavad?
iGO-l on samamoodi see 3D hoonete funktsioon, kuid need tekitatakse mingi algoritmi järgi. Näiteks mingi kõrghoone asemel oli 3-korruseline maja nagu teisedki rivis.
Pan kirjutas:Suuremates külades on võimalik näha ka hoonete 3D kujutisi.
kujutised peaks olema nii enam-vähem sarnased tegelikkusele. Kui need oleksid lihtsalt sellepärast et ägedam oleks, oleksid need ilmselt igas külas. Eesti kaardil on need kujutised olemas vist ainult Tallinnas ja sealgi mitte terve linna ulatuses. Kunagi proovisin Poolas selle järgi navigeerida ja siis jäi samuti mulje et väga vänta see asi ei näitagi.
Viskasin just praegu kiire pilgu Tallinnale ka. Stockmanni ristmik tuleb küll tuttav ette
mella kirjutas:Oled sa kindel, et need kujutised reaalsetele vastavad?
iGO-l on samamoodi see 3D hoonete funktsioon, kuid need tekitatakse mingi algoritmi järgi. Näiteks mingi kõrghoone asemel oli 3-korruseline maja nagu teisedki rivis.Pan kirjutas:Suuremates külades on võimalik näha ka hoonete 3D kujutisi.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Itaalia kaardi saab seal talla laadid (tükkidena):
http://www.interlandia.net/network/italia/
Vaata, kas Olümpia hotell ka sarnane on.
Igas külas pole sellepärast 3D maju, et majade infot seal lihtsalt pole sisse kantud.
iGo peal on Stockmanni rist jah enam-vähem. Aga Olümpia hotell on ikka väga vale.
Pan kirjutas:Viskasin just praegu kiire pilgu Tallinnale ka. Stockmanni ristmik tuleb küll tuttav ette
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
ega keegi ei tea, kas Autoroute 2010 Win/-l ka toimib. tirisin ühest teada-tuntud kohast aga install jooksis kuidagi kinni.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
mx77 kirjutas:ega keegi ei tea, kas Autoroute 2010 Win7-l ka toimib. tirisin ühest teada-tuntud kohast aga install jooksis kuidagi kinni.
Kasutan XP-l aastat kaks ja toimib probleemideta.

-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mx77 kirjutas:ega keegi ei tea, kas Autoroute 2010 Win7-l ka toimib. tirisin ühest teada-tuntud kohast aga install jooksis kuidagi kinni.
Olen Win7 peal kasutanud ja toimis ilma probleemideta. Ilmselt pead põhjust otsima konkreetsest masinast.
-
- Kontakt:
isakene kirjutas:mx77 kirjutas:ega keegi ei tea, kas Autoroute 2010 Win7-l ka toimib. tirisin ühest teada-tuntud kohast aga install jooksis kuidagi kinni.
Kasutan XP-l aastat kaks ja toimib probleemideta.
XP ja Win 7 on natuke erinevad asjad vist
-
- Kontakt:
macintosh kirjutas:mx77 kirjutas:ega keegi ei tea, kas Autoroute 2010 Win7-l ka toimib. tirisin ühest teada-tuntud kohast aga install jooksis kuidagi kinni.
Olen Win7 peal kasutanud ja toimis ilma probleemideta. Ilmselt pead põhjust otsima konkreetsest masinast.
Mingi seda moodi kahtlus tekkis mul endal ka. Kas 64 bit opsys võiks ka probleemi allikaks olla?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mx77 kirjutas:macintosh kirjutas:mx77 kirjutas:ega keegi ei tea, kas Autoroute 2010 Win7-l ka toimib. tirisin ühest teada-tuntud kohast aga install jooksis kuidagi kinni.
Mingi seda moodi kahtlus tekkis mul endal ka. Kas 64 bit opsys võiks ka probleemi allikaks olla?
Jooksutasin ise 32 bitise peal, siia võibki vabalt see probleem maetud olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.