Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: Rumalad küsimused 2
röyksopp kirjutas:Ja mida see varjamine head peaks tooma?
Maasturifoorumis oli hiljaaegu sama küsimus arutamisel. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=5&t=44800
Toon välja mõned arvamused:
Enda kogemusest enamus autosid millel varjatud numbrimärk on võõrandamiskeeluga olnud.
Tegelikult mitte ainult võõrandamiskeeld pole põhjus vaid ka väga paljud autod on "rändkarikad". Striitreissi foorum täis vendasid kes ostavad rikkega, ja kiirmüügi hinnaga jne autosid mis enam tegelikkuses liiklusesse ei kõlba ning lastakse uuesti ringlusesse(ime kui sellisel ajal omanikuvahetus tehakse). Ise müüsin ka ühe oma vana auto "kiirmüügi" ostjale ning see liikus nädalaga 3dale juba. Pärast jebisin dokudega.
Seega mina isiklikult väldin väga tuhmi numbriga autot. Mis puutub privaatsusesse siis müügikuulutuses väljatoodud tel. numbrid jms järgi saab kõik kätte mis vaja.
Nüüdseks väldin ise ka varjatud numbritega autosid. Ning ise olen 2x käinud arkis oma müüdud autosid maha kandmas kuna uus omanik ei suuda ümber registreerida. Pikendab minu poliisi ja sõidab rõõmsalt edasi. Ma saan aru, et eesti riigilõivud on kirved aga ole mees ja helista kui pole kohe võimalik ümber teha.