Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: BMW 1150GS Adventure
Re: Rumalad küsimused 2
wicked kirjutas:Super Atack ei liimi kõiki PVC materjale. õigemini vaid ühte PVC-dest.
Ma pakuks, et tsikli porilaud on tehtud pigem ABS-st. Ehk leiab midagi tõhusat Loctite tootevalikust? Need igasugu supermarketites pakutavad superliimid ei pruugi olla alati just kõige parem valik.
BMW 1150GS Adventure
-
- Tsikkel: Cbr1krr Repsol
Tervist!
Täna suutsin tsikli nr märgi kuskil ära kaotada ja ise viibin hetkel soomes!
Aga kui olen naisega abielus ja naine ise hetkel eestis et kas tema saaks mulle arkist uue dublikaadi hankida?
On keegi sellise probleemiga ennem kokku puutunud?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Paberivaba ARK'i kaudu peaks saama duplikaati tellida!
https://paberivaba.ark.ee/
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Kahjuks ei ole endal hekel Id kaardi lugejat ja Eesti panka ei eksisteeri juba mull 5 aastat!
Seda mudu teadsin jaa et läbi neti saab aga pole selleks vastavaid vahendeid!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kohapeal tahetakse saada tehnilist passi. Pead selle naisele saatma ja volituse ka tegema. Volitama naise Sinu eest vastavaid toiminguid tegema, vastav blankett vist oli isegi Maanteeameti kodukal.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Okei suur tänu!
Helistan homme veel igaksjuhuks arki ja uurin ka sealt mis nad asjast arvavad?
Kust kohast saaks suuremat sorti moto teemalist plakatit ,et garaashi vähe kaunistada?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:Tuono kirjutas:Mis liimiga tsikli esiposilauas olev mõra kinni liimida, nii, et ei jää midagi näha ja ei peaks üle värvima ning ei tuleks sõites lahti?!
TänudSuper Attack ehk? Tundub kõige mõistlikum.
Superliimi pakend väidab, et ei sobi PP-le ja PE-le.
Aga kindlasti alusta porla materjali tuvastamisest. Enamasti on materjali lühend kusagil kõrvalisemas kohas olemas.
Loctite on Henkeli kaubamärk. Kui veebist sobivat ei leia, saad neile helistada ka:
http://www.loctite.ee/tooted-1031.htm
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
drifter kirjutas:...olen naisega abielus ...
ARK-l on sügavalt pohh, kas sa oled abielus ja oled sa naisega või mehega . Mina tahtsin sõidukit esmakordselt regada - abikaasa nimele. O-M lepingus olin mina ostja ja naiselt oli digiallkirjaga arvelevõtmise avaldus. Ei õnnestunud - puudu oli ostu-müügileping abikaasade vahel
. Ja kunagi (abikaasa nimel oleva sõiduki) reg.tunnistust vahetama minnes nad ei nõustunud mulle uut tunnistust väljastama, sest mul polnud abikaasalt selleks (tunnistuse kättesaamiseks!) volitust. Tähitud postiga nad kah ei vaevu miskit saatma. Vana tunnistuse ja riigilõivu võtsid küll hea meelega vastu, siis ei olnud mingit volitust vaja
.
Kindlasti helista infonumbril ja räägi võimalikult üksikasjalikult ja ühemõtteliselt, mida soovid teha. Ma olen võibolla paranoiline juba aga ma küsiks nõustava ametniku nime ka. Kõige kindlam oleks kirjalik vastus.
Nii keeruliseks läheb lihtne asi Kui dokumendid on arki minnes kaasas siis ei küsi keegi su nimegi, uus number maksis 6 ja natuke peale.
Ja kui dokke ei viitsi saata siis ....
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Raiki kirjutas:Võtad enne värvimist maha ja pärast needid samasse kohta tagasi. Mis probleeme saab selline asi tekitada????
Küsimus oligi, et kas see on legaalne tegevus. Maalriteip on ka variant, aga prooviks korralikult teha esialgu.
bitter kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Tuono kirjutas:Mis liimiga tsikli esiposilauas olev mõra kinni liimida, nii, et ei jää midagi näha ja ei peaks üle värvima ning ei tuleks sõites lahti?!
TänudSuper Attack ehk? Tundub kõige mõistlikum.
Superliimi pakend väidab, et ei sobi PP-le ja PE-le.
Aga kindlasti alusta porla materjali tuvastamisest. Enamasti on materjali lühend kusagil kõrvalisemas kohas olemas.
Loctite on Henkeli kaubamärk. Kui veebist sobivat ei leia, saad neile helistada ka:
http://www.loctite.ee/tooted-1031.htm
Porika alapoolelt leidsin PP tähise.
Kust saab mingit kuumakindlat pahtlimoodi kraami metallile? ~ kuni 300 kraadi.
-
- Kontakt:
MotoMell kirjutas:Kust saab mingit kuumakindlat pahtlimoodi kraami metallile? ~ kuni 300 kraadi.
Mõtled vedelmetalli ehk, neid igas hästivarustatud tanklates müüa.
võibolla selle pärast, et ei saaks kokku viia omaniku kontaktandmeid auto numbrimärgiga.
Või siis selleks, et poleks võimalik avalikest andmebaasidest vaadata, kas sõidukil on kindlustust või millal oli tema tegelik esmane registreerimine...
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Tere!
Kui palju KW oli Jawa 350cc mootoril? Ma pean silmas neid 12 voldise elektrisüsteemiga.
Taavi
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
röyksopp kirjutas:Ja mida see varjamine head peaks tooma?
Maasturifoorumis oli hiljaaegu sama küsimus arutamisel. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=5&t=44800
Toon välja mõned arvamused:
Enda kogemusest enamus autosid millel varjatud numbrimärk on võõrandamiskeeluga olnud.
Tegelikult mitte ainult võõrandamiskeeld pole põhjus vaid ka väga paljud autod on "rändkarikad". Striitreissi foorum täis vendasid kes ostavad rikkega, ja kiirmüügi hinnaga jne autosid mis enam tegelikkuses liiklusesse ei kõlba ning lastakse uuesti ringlusesse(ime kui sellisel ajal omanikuvahetus tehakse). Ise müüsin ka ühe oma vana auto "kiirmüügi" ostjale ning see liikus nädalaga 3dale juba. Pärast jebisin dokudega.
Seega mina isiklikult väldin väga tuhmi numbriga autot. Mis puutub privaatsusesse siis müügikuulutuses väljatoodud tel. numbrid jms järgi saab kõik kätte mis vaja.
Nüüdseks väldin ise ka varjatud numbritega autosid. Ning ise olen 2x käinud arkis oma müüdud autosid maha kandmas kuna uus omanik ei suuda ümber registreerida. Pikendab minu poliisi ja sõidab rõõmsalt edasi. Ma saan aru, et eesti riigilõivud on kirved aga ole mees ja helista kui pole kohe võimalik ümber teha.

-
Varjatakse ka sellepärast, et kindlustuskahjude kontrolli ei saaks teha. Mälu järgi oli võimalik ka reg nr järgi, nüüd ainult vin koodi järgi. Mõned teevad seda vbla vanast harjumusest ja sest teised teevad ka, aga üldiselt maksab reg nr ja vin kood omale küsida ja päring teha, eriti just piirangute osas. On olemas ka selline tasuta app, aga tegelikult pole vahet, sest mina ei läheks kohalegi, kui numbrit ja vin koodi ka telefoni teel ei saa. Mida ma ikka seal kohapeal kontrollin.
Ei ol emina näinud oma silmaga reg. nr järgi tehtavat tasuta liikluskahjude kontrolli. Võimalik, et kunagi aegade alguses oli, kuid VIN järgi on see LKF lehel käinud juba väga ammu.
Reg. nr järgi saad kindlustuse kehtivust ja piiranguid ning ülevaatuse seisu vaadata.
Varjatakse näiteks sellepärast, et internetis jäävad pildid "eluks ajaks" üles ja pole vaja igaühel masinat ja numbrit hiljem kokku viima hakata. Piisab, kui tehingu osalised teavad.
Igasugu sullereid on, kes VIN koodi, masina välimuse ja Reg. nr järgi jama oskavad korraldada.
Tort kirjutas:Varjatakse ka sellepärast, et kindlustuskahjude kontrolli ei saaks teha. Mälu järgi oli võimalik ka reg nr järgi, nüüd ainult vin koodi järgi. Mõned teevad seda vbla vanast harjumusest ja sest teised teevad ka, aga üldiselt maksab reg nr ja vin kood omale küsida ja päring teha, eriti just piirangute osas. On olemas ka selline tasuta app, aga tegelikult pole vahet, sest mina ei läheks kohalegi, kui numbrit ja vin koodi ka telefoni teel ei saa. Mida ma ikka seal kohapeal kontrollin.
-
No ei mina tea, paljudel tänaval seisvatel autodel on VIN klaasi all kõigile näha, nagu ka reg märk ja auto üleüldine välimus. Võiks vähem tonti näha. Ostjana tõlgendan seda ikkagi mingit sorti varjamisena, a la ei taha reg märki avalikustada, sest googlist tuleb välja mingi foorumi link, kus auto käis 4 korda üle katuse jne.
See vähe OT, aga kõige hullemad tillid on need, kes panevad näiteks 2002/12 auto väljalaskeaastaks 2003 ja seletusse, et tegelikult on siiski 2002/12. No milleks selline lollus.
selline rumal küsimus: kas motors24.ee lehele rohkem reklaami ei annaks mahutada
-
- Tsikkel: jawaha
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 6 korda
hotshot kirjutas:Tere!
Kui palju KW oli Jawa 350cc mootoril? Ma pean silmas neid 12 voldise elektrisüsteemiga.
Taavi
19kW
30Nm
rinx85 kirjutas:selline rumal küsimus: kas motors24.ee lehele rohkem reklaami ei annaks mahutada
![]()
See reklaam on selleks, et Sina saaksid sinna TASUTA oma tsikli/auto kuulutuse üles panna.
Parimaks sõbraks on nende reklaamide puhul AdBlock Plus.
Kust ma saan katastri tunnuse abil teada, kes on maa omanik? Enne nagu sai maaametist, nüüd ei leia mitte. Kas see on ka privaatsuspiiride ületamine ja nüüdsest keelatud?
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Otsi kinnistusraamatust katastritunnuse abil.
Antu14 kirjutas:Otsi kinnistusraamatust katastritunnuse abil.
sealt sai jah.. ei mäleta kas detailne info oli tasuta
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
AÕS kohaselt on kinnistusraamatu andmed avalikud. Peaks ikka leidma. Olen tööga seoses koguaeg kasutajaga sees, seega ei kujuta ette, kas on midagi tasulist ka.