Tehnoülevaatus
Re: Tehnoülevaatus
M.K kirjutas:Päris paljud on öelnud, et raamivärv on see, mis tehnilises passis peab olema, aga kas keegi äkki oskab ka viidata kohale, kus see reaalselt kirjas on?
Tuginedes mitmetele allikatele, siis ARK on tsiklite regamisel kasutanud mitut eri varianti ( nii kere kui ka raami järgi)
Äkki oskab keegi viidata kohale, kus see konkreetselt kirjas on, et raami järgi peab olema. Mina otsisin umbes 1 h. Ülevaataja otsis 1,5 h ning seejärel loobus ja hakkas "tuima" panema.
Naljanumber on see meie ülevaatus. Minu ratta raam on must. Plastikud sinised. Passis on ratta värviks märgitud must. Viljandis ülevaatuspunktis teatas onu esimese hooga et sellega sa küll läbi ei saa. Ratas on sinine aga sul passis kirjas must. Selle peale tekkis samuti väike vaidlus. Ütlesin et ma võin iga tunni aja tagant plastikuid vahetada. Selle peale arvati et siis pead iga tunni tagant ka passi ümber tegema. Olukord lahenes siis kui onu nägi et märkuste lahtrisse on märgitud mitmevärviline. Siis hakati et uurima mitme kohaline ratas siis ikkagi on? Ütlesin et ikka 2 kohta nagu passis märgitud. Tagumisel istmel oli lihtsalt plastik kate peal. Siis leiti et tagaistujal ei ole kusagilt kinni hoida, et juhist kinni hoidmine ei ole turvaline, et peaks tsikli saba peal ikka sang olema kust kinni hoida jne, jne jne...
Lõpuks vormistati ülevaatus ära aga mainiti ka et: "oleks see minu teha siis need asjad nii ei käiks"
Minu küsimuse peale: "Aga pidurid. Aga amordid. Aga...?" öeldi et meil pole neid millegiga kontrollida
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.