Staažikad võiks võtta "rohelised" sõitma
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Staažikad võiks võtta "rohelised" sõitma
Rikkumisi viimase viie aast jooksul kindlasti pole
oman mitmeid kiivreid millel on Gardo sidesüsteemid peal (peaks minu kiivreid kasutama kuna aluseid ümber keeruline tõsta)
Rattal kaamerad ka peal pärast hea analüüsida mis moodi välja näed ja mida tegid kui huvi on.
Sõita ja liiklust jälgida oskan vast ikka.
Bensu raha ka ei kerja. Pärast kui load käes võib ju välja käristada
Peamine eesmärk oleks minu puhul tõesti ,et lube juurde tuleks ja head uued tutvused mis on minu puhul alati tere tulnud.
Miinus on see ,et endal ajaga tuuga. Aga midagi saab ikka leida ja kokku leppida.
Kui kellegil ikka väga häda ja vaja juhendajat võtku ühendust saame kokku vaatame mis moodi ratta peal istud ja mis nägu oled . Kui sobib siis sõidame
Kui ei sobi MULLE ei sõida . Piisab kui mul sisetunne aimab halba ja muud põhjendust polegi vaja minupoolt!
Kõik võimlikud paberi kulud kannab soovija kuna mul neid paberied vaja pole.
Rattas on sportliku tüüpi nii ,et niisama väga muda augus ei sõida aga kuivemad kruusa ja metsa teed pole kunagi probleemiks olnud.
Ise resideerun Keila lähistel. Nii ,et soovituslik piirkond on Tallin -Keila sektor
Kes on huvitatud ja julgeb kribab PS-i
PS. Siinset foorumit juba aastaid teades ennetan ,et kirjutada ei tohi ainult noored naised vaid kõik normaalsed inimesed.
(viimasel ajal tundub mulle ,et neid jääb järjest vähemaks aga see on juba minu kiiks ja äkki mina isegi pole täitsa korras. irwww )
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.