Tehnoülevaatus
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Tehnoülevaatus
M.K kirjutas:Ei soovita väga minna sinna Laagri Statoili kõrval olevasse punkti.
Pmst öeldi mulle, et kui oma värvi jama korda saan (Esmaspäeval teen arki järelpärimise), siis küll midagi muud leitakse. Ülevaataja Sulev sõnad : "Küll ma sulle kuidagi ikka ära teen"
Minu küsimuse peale, et miks see oluline on mulle iga hinna eest ära teha, siis selle peale vastas, et see on tema töö!
Jätkuvalt olen üllatunud, kui kiuslikke inimesi maailmas leidub.
Oma sõnade järgi olevat vapper Sulev juba täna 3 ratast värvi eest kordusülevaatusele saatnud.
Ma ei ole muidu selline, kes kuhugi foorumisse halaks, aga täna olen maailmas üsna pettunud.
Mul rattal värvus hõbedane-mitmevärviline ja nii ta on.
Mis puutub ,aga sellisesse Sulevisse,siis selle peale saad väikse kaebekirja teha ARKI-i ja Ark peab selle sulliga midagi tegema,saad isegi järelpärimise teha ja uurida kas ikka on tehtud.Tegelikult saab pikki pead selle punkti omanik-juhataja ja siis ilmselt tehakse ka Sulevile juhataja poolt klistiiri.ARK üldiselt väga range nende ÜV punktidega ja kaebusi võetakse tõsiselt.Vähemalt tuttav kes ka omab sellist kohta on kurtnud seda korduvalt.Ise käin Peterburi teel Plasto kõrval(92 vist) ja seal ei norita,muidugi ratas ja autod ikka korras ka olnud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.