Staažikad võiks võtta "rohelised" sõitma

Teema algataja
Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Re: Staažikad võiks võtta "rohelised" sõitma

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

no ja kumb neist on probleem? Tehnoturg jms. kohad igast laiatarbe ja ka profi nänni täis. hinnad ei ole ju ka teab mis hullud... tegelikult ei meenu mulle, et kuskil oleks kirjas, et raadioside on nõutav. Eelmine aasta sai ühte õpetatud/sõidutatud isegi sedasi, et "õpilane" roolis ja ise olin seljakotiks. Pole kuskil kirjas, et peab olema autoga. Isegi selle koha leidmisega oli raskusi, kus oleks kirjas, et mootorrattal peaks olema õppesõidu tunnusmärk :)
Mis aga rikkimistesse puutub, siis... nojah tahaks loota, et ega nüüd ratturitehulgas see rohkem massiline ei ole kui kogu ühiskonnas tervikuna ( ja kui selline võimalus kutsub mõne staažikama ratturi korralikumalt liiklema, siis see ju lisaboonus).

Viimati muutis Aivar123, 19 Apr 2013, 21:56, muudetud 1 kord kokku.
Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”