Vastupööramine ja põikamine. Kuidas?

Kasutaja avatar

Kopipaste
Tsikkel: Honda CB600F

Re: Vastupööramine ja põikamine. Kuidas?

Lugemata postitus Postitas Kopipaste »

Mulle tegi õpetaja vastupööramise kõigepealt ilma rattata selgeks- nagu tantsiksid. Lükkad pehmelt kätega kordamööda ette, õlad käivad kergelt kaasa. Umbes nagu kassipoeg sõtkub käppadega, kui piima imeb (või no nagu mees masseeriks naise rindu kordamööda, kui see ettekujutus kodusem on). Ja siis ma seisingi seal platsil nagu jobu, käed kergelt kõverdunud enda ees ja pehmelt tegin selliseid rahulikke sõtkumisliigutusi kordamööda vasaku ja parema käega, ise kordasin mõttes "üks, kaks, üks, kaks". See kaasalugemine aitas mul alguses sellele kaasa, et harjuks kohe sisse ka see tagasipööre (nagu sa ütlesid, et tagasi sa enam ei jõua pöörata).

Ja ratta seljas oli juba lihtne alustada - sirge tee, 30 km/h alguses (ei mingeid koonuseid!) ja muudkui sõtkusin. Parema käega lugesin "üks" ja vasaku käega "kaks" ja lasin niimoodi slaalomit (kuna olen paremakäeline, siis mul oli lihtsam/mugavam alguses harjutada tõuget alustades paremaga, aga peale paari slaalomit enam vahet ei tunne).

Minu veaks oli ka ka see, et põlved olid tugevalt paagil nagu peab, aga ma ei tahtnud puusa kuidagi vabaks lasta- ehk siis käed liikusid pehmelt, aga puus kippus nö krampi tõmbama ja ma takistasin sellega ratta loomulikku käitumist. Siis õpetaja ikka röögatas, et krt "Kopipaste, mõtle, et sa oled klubis, kuidas siis puus käib!?" Ehk siis harjuta, harjuta, harjuta! 8)

It takes more love to share the saddle than it does to share the bed.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”