Milline kiiver?

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas M.T. »

walkman kirjutas:

Tervist. Selline kiiver nagu Schuberth C3. Pähe proovitud kiivritest meeldib seni enim. Sõidukogemus selle firma kiivritega puudub. Seega küsingi, et kas on mõjukaid argumente, et miks osta ja miks ostmata jätta. Mingeid alternatiive?

Endal just sama dilemma läbitud, valituks osutus C3 Pro ehk siis uuem variant. Müra osas ei oska veel midagi öelda, nädala pärast olen ehk targem. Kindlasti mängib müra osas rolli ka ratas, tuuleklaas ja sóitja pikkus ehk kuhu see tuul konkreetselt puhub. Sama ratas ja erinev sóitja vóib anda erinevaid tulemusi. Aga kui ise kiivrit otsisin, siis ka paljud konkureerivate kiivrite müüjad tunnistasid, et kui peamine on vaikus, siis jah ikka Schuberth. Ju ta siis ikka hea ses osas on.
Ka ise valisin selle järgi. Teiseks päheistuvus, peale C3 sobis mulle ainult 2 Shoei kiivrit ja 1 Airoh valikust. Rohkem mina oma kolbaga sobivaid kiivreid ei leidnudki, kuigi läbi käisin enamus müüjaid TLN-s. Lisaks avatavus, pin-lock ja päikesevisiir. Vali eelkóige selle järgi mis peas mugav ja täidab need kriteeriumid mis sinu jaoks olulised.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”