Rumalad küsimused 2
Re: Rumalad küsimused 2
mx77 kirjutas:mart211 kirjutas:mx77 kirjutas:Eestis ei saa võistlusMOOTORRATTALE pabereid, ainult autole kahjuks. See teema on siin enduuroteemas läbi ja lõhki nämmutatud.
Ja kui sa piiri taha tahad võistlema minna oma rattaga sõites, siis pole sul niikuinii võistlusratta registrist kasu, sest need paberid ei luba sul võistluskohta sõita niikuinii ja võisteldakse ju kinnisel territooriumil ja selleks pole pabareid vaja.
Seda ma kartsingi. Ise leidsin ka ainult autosi puudutavad jutud. Kohale sõita ei tahaks aga muret tekitas see, kuidas ma lähen üle piiri tsikliga millel puudub vin kood, raam ei ole originaal ja dokumentidest pole haisugi
Kui sa ütled, et dokumente võistlusratastelt ei nõuta, siis on ok.
Krossirattad käivad nii ju kogu aeg.
Loll küsimus nr 2: Kas krossikad tulevad kõik VIN koodiga tehasest või on nende puhul VIN koodi puudumine tavaline? Baigid on kõik tulnud tehasest VIN koodiga, järelturu raami saab ainult ilma koodita. Minu meelest tekitab veidi kahtlusi kui ilma vin koodita tsikliga üle piiri paned. Ostumüügi leping on olemas. Kui aga see on krossi/enduro/rinkameeste puhul tavaline värk, siis ma ei hakka põdemagi.