Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Tere
Palun soovitage mõnda veebipoodi Euroopas, kus oleks müügil valik motika tulesid (peale louis.de). Ei soovi konkreetse margi omasid, vaid sirvida ja siis ehk tellida. eBays pole suurt midagi minu meelest.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Tort kirjutas:Tere
Palun soovitage mõnda veebipoodi Euroopas, kus oleks müügil valik motika tulesid (peale louis.de). Ei soovi konkreetse margi omasid, vaid sirvida ja siis ehk tellida. eBays pole suurt midagi minu meelest.
Nt. http://www.wemoto.com/parts/headlight
Sealt leiab nii universaalseid suunakaid, tagatulesid jmt
edu
Sooviks küsida õlivahetuse kohta. Kas hooaja alguses õli vahetus on õige teha ilma soojaks ajamiseta, või tuleks ikkagi mootor töösoojaks ja õli vedelmaks ajada?
Mõte on selles, et kui terve talve (saanli suve) on valgunud kogu õli karterisse koos igast võimaliku jamaga, kas siis tuleb suurem ködi välja ilma käivitamiseta?
Tänud
Kullik kirjutas:Sooviks küsida õlivahetuse kohta. Kas hooaja alguses õli vahetus on õige teha ilma soojaks ajamiseta, või tuleks ikkagi mootor töösoojaks ja õli vedelmaks ajada?
Mõte on selles, et kui terve talve (saanli suve) on valgunud kogu õli karterisse koos igast võimaliku jamaga, kas siis tuleb suurem ködi välja ilma käivitamiseta?
Tänud
Selle üle on siin tohutult arutatud. Üldjuhul on tegu ainult teooriaga ning reaalselt minu meelest on kahe variandi puhul vahe nii väike, et see ei muuta mitte midagi. Mõni mees siin 30000km ka sõitnud ilma õli vahetamata, sitta see väike õlikiht karteri seinal, kui naguinii õigeaegselt või varem uue õli paned
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Kullik kirjutas:Mõte on selles, et kui terve talve (saanli suve) on valgunud kogu õli karterisse koos igast võimaliku jamaga, kas siis tuleb suurem ködi välja ilma käivitamiseta?
Tänud
ma ei saa aru, kust kohast see meeletu sodi teil sinna mootorisse saab...on ju õlifilter, mis selle jama peaks endasse kokku koguma ja kui pole õli tökatiks sõidetud, siis minu arust ei saa ka karterisse ega ka mujale kanalitesse midagi koguneda.
lase leeklambiga karter soojaks siis aga tglt seda sodi on meil kõigil mootoris ja osa sellest tekib kulumisel ja osa tuleb alla rõngaste vahelt tahmana.
rinx85 kirjutas:kiire küs: kui palju peab rehvides rõhku olema? (bandit600 2004)
louis aitab ka, tänan tähelepanu eest
Reifendruck (vorn): 2,25 BAR
Reifendruck (hinten): 2,5 BAR
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Rattaks suzuki dr.
Kas see roheline suunatule tuluke peaks siis ka vilkuma kui siklil suunatulesid küljes pole?
Talveks korjasin suunad küljest,nüüd mingi aeg panin vähe moodsamad tulukesed ,aga ei vilgu midagi... käepidemes olev lüliti oksüdeerunud?
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kas pirnide võimsused klapivad releele kirjutatud võimsustega? Ega Sa LED-suunakaid pannud?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
yeekim kirjutas:Nt. http://www.wemoto.com/parts/headlight
Sealt leiab nii universaalseid suunakaid, tagatulesid jmt
edu
Suured tänud! Selle leidsin päeval muidu ise ka, aga ei osanud filtrit korralikult kasutada, arvasin et otsida saab vaid konkreetse tsikli järgi. Küsimus jäi ka UK lampide sobivuse osas ülejäänud EU-sse. Samas ei leidnud sealt midagi, nii et probleemi polegi
äratasin täna oma ratsu talveunest. käima läks kenasti ja siis tuli kohe väiksele ringile minna. peale kilomeetrit sõitu, foori taga oodates kukkusid pöörded alla ja suri välja see aparaat. enne uuesti ei käivitunud kui minuti-kaks ootasin. sama väikse linnatiiru jooksul juhtus sama nali veel paar korda, käivitus uuesti kergemini kui peale esimest suremist, veidi rutskaga aidates... kütus hapuks läinud või mis kala on?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ei jookse kütust niipalju peale, kui alt ära kulutab?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Ei jookse kütust niipalju peale, kui alt ära kulutab?
kuidas seda kontrollida?
rinx85 kirjutas:Loff kirjutas:Ei jookse kütust niipalju peale, kui alt ära kulutab?
kuidas seda kontrollida?
Vana hea kusimus selliste postituste peale. Kas aftermarket kutusefilter? Kui nii, siis vota ara ja soida muretult edasi.
mart211 kirjutas:Mis moodi ja kuidas võistlustsiklit registreeritakse?
emf - st taotled numbri ja litsentsi saab kohapeal osta
ja oledki võistlustele registreeritud

-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
kas õhufiltriõli peab laskma koonusfiltrile nii sisse kui välja poole (tegu aerosoolõliga)
cool200 kirjutas:mart211 kirjutas:Mis moodi ja kuidas võistlustsiklit registreeritakse?
Ma ei taha võistlusele registreerida, tahan tsiklile võistlusratta paberit, millega saan piiritaha võistlema minna, kui rattal pole teisi pabereid.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
mart211 kirjutas:cool200 kirjutas:mart211 kirjutas:Mis moodi ja kuidas võistlustsiklit registreeritakse?
Ma ei taha võistlusele registreerida, tahan tsiklile võistlusratta paberit, millega saan piiritaha võistlema minna, kui rattal pole teisi pabereid.
Eestis ei saa võistlusMOOTORRATTALE pabereid, ainult autole kahjuks. See teema on siin enduuroteemas läbi ja lõhki nämmutatud.
Ja kui sa piiri taha tahad võistlema minna oma rattaga sõites, siis pole sul niikuinii võistlusratta registrist kasu, sest need paberid ei luba sul võistluskohta sõita niikuinii ja võisteldakse ju kinnisel territooriumil ja selleks pole pabareid vaja.
mart211 kirjutas:cool200 kirjutas:mart211 kirjutas:Mis moodi ja kuidas võistlustsiklit registreeritakse?
eks nii nagu kysimus , nii ka vastus.
kuid selleks puhuks nagu sa ytled, tuleb ikkagi oma looga emf poole pöörduda-me saime abi

-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
stev666 kirjutas:kas õhufiltriõli peab laskma koonusfiltrile nii sisse kui välja poole (tegu aerosoolõliga)
Väljapoole ainult
mx77 kirjutas:Eestis ei saa võistlusMOOTORRATTALE pabereid, ainult autole kahjuks. See teema on siin enduuroteemas läbi ja lõhki nämmutatud.
Ja kui sa piiri taha tahad võistlema minna oma rattaga sõites, siis pole sul niikuinii võistlusratta registrist kasu, sest need paberid ei luba sul võistluskohta sõita niikuinii ja võisteldakse ju kinnisel territooriumil ja selleks pole pabareid vaja.
Seda ma kartsingi. Ise leidsin ka ainult autosi puudutavad jutud. Kohale sõita ei tahaks aga muret tekitas see, kuidas ma lähen üle piiri tsikliga millel puudub vin kood, raam ei ole originaal ja dokumentidest pole haisugi Kui sa ütled, et dokumente võistlusratastelt ei nõuta, siis on ok.
-
- Kontakt:
mart211 kirjutas:mx77 kirjutas:Eestis ei saa võistlusMOOTORRATTALE pabereid, ainult autole kahjuks. See teema on siin enduuroteemas läbi ja lõhki nämmutatud.
Seda ma kartsingi. Ise leidsin ka ainult autosi puudutavad jutud. Kohale sõita ei tahaks aga muret tekitas see, kuidas ma lähen üle piiri tsikliga millel puudub vin kood, raam ei ole originaal ja dokumentidest pole haisugi
Kui sa ütled, et dokumente võistlusratastelt ei nõuta, siis on ok.
Krossirattad käivad nii ju kogu aeg.
mx77 kirjutas:mart211 kirjutas:mx77 kirjutas:Eestis ei saa võistlusMOOTORRATTALE pabereid, ainult autole kahjuks. See teema on siin enduuroteemas läbi ja lõhki nämmutatud.
Seda ma kartsingi. Ise leidsin ka ainult autosi puudutavad jutud. Kohale sõita ei tahaks aga muret tekitas see, kuidas ma lähen üle piiri tsikliga millel puudub vin kood, raam ei ole originaal ja dokumentidest pole haisugi
Kui sa ütled, et dokumente võistlusratastelt ei nõuta, siis on ok.
Krossirattad käivad nii ju kogu aeg.
Loll küsimus nr 2: Kas krossikad tulevad kõik VIN koodiga tehasest või on nende puhul VIN koodi puudumine tavaline? Baigid on kõik tulnud tehasest VIN koodiga, järelturu raami saab ainult ilma koodita. Minu meelest tekitab veidi kahtlusi kui ilma vin koodita tsikliga üle piiri paned. Ostumüügi leping on olemas. Kui aga see on krossi/enduro/rinkameeste puhul tavaline värk, siis ma ei hakka põdemagi.
stev666 kirjutas:kas õhufiltriõli peab laskma koonusfiltrile nii sisse kui välja poole (tegu aerosoolõliga)
Väljapoole
-
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Loll küsimus nr 2: Kas krossikad tulevad kõik VIN koodiga tehasest või on nende puhul VIN koodi puudumine tavaline? Baigid on kõik tulnud tehasest VIN koodiga, järelturu raami saab ainult ilma koodita. Minu meelest tekitab veidi kahtlusi kui ilma vin koodita tsikliga üle piiri paned. Ostumüügi leping on olemas. Kui aga see on krossi/enduro/rinkameeste puhul tavaline värk, siis ma ei hakka põdemagi.
Krossikad tulevad tehasest kõik VIN-iga. Kui varuosana raami ostad, siis kahtlustan et raam on ilma VIN-ita.
mx77 kirjutas:mart211 kirjutas:Loll küsimus nr 2: Kas krossikad tulevad kõik VIN koodiga tehasest või on nende puhul VIN koodi puudumine tavaline? Baigid on kõik tulnud tehasest VIN koodiga, järelturu raami saab ainult ilma koodita. Minu meelest tekitab veidi kahtlusi kui ilma vin koodita tsikliga üle piiri paned. Ostumüügi leping on olemas. Kui aga see on krossi/enduro/rinkameeste puhul tavaline värk, siis ma ei hakka põdemagi.
Krossikad tulevad tehasest kõik VIN-iga. Kui varuosana raami ostad, siis kahtlustan et raam on ilma VIN-ita.
Ok, tänud. Siis ma ei hakka mingit paberit urgitsema
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Loff kirjutas:Kas pirnide võimsused klapivad releele kirjutatud võimsustega? Ega Sa LED-suunakaid pannud?
Led suunakad ei ole ,relee pealt pole vaadanud mis kirjas. Originaaltuled olid veidi võimsamate pirnidega.
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566