Mis sa oma tsikliga eile/täna tegid?
Moderaator: Moded
Re: Hooaeg algas...
endal ka sai eile algus tehtud. Tartu vahel natuke üle 10km. Plaanisin ülevaatust teha, aga loomulikult polnud ühtegi adekvaatset inimest kohal, kes rattale seda teha võiks. Pärast viisin ratta Motohoovi hooldusse. eks täna proovin ülevaatust uuesti.
Aga tõsisemalt vast laupäeval-pühapäeval
Sain ka siis täna käe valgeks. Seisab nüüd poe ukse ees, käin ikka suitsetamas siis silitan ja mõtlen juba õhtuseid ringe omale valmis.
Ohutut hooaja algust! Jõudke kõik ikka sinna kuhu on plaanitud!
Maanteel näeme Raisk!!!
Piipz kirjutas:Mina nägin täna juba õppesõitu. Tea, kas on selleks õige aeg?
sa polnud ainuke, nägin samuti óppesóidu Kawat Linnuka-Mustamäe tee ristis
Sai ka täna hooaeg avatud esimesed 40km sõidetud teed on ikka kohati päris jubedad
-
- Tsikkel: Keeway TX 50 supermoto
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
sai ka siis parandusest toodud sõitisn umbes 12km , mööda sõitis valge tsikel ja ei pannud tähele mis värvi oli ... valget ja midagi veel..krossika moodi nagu supermoto, noogutas vastu noogustasin ka vasta:)
sõitisn koos rolla välimusega tüübiga kes oli ees sinine valge ehk'' kõvera'' juures siis õhtu poole:)
ilusat hooaja algust siis
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Lehtlaan_R kirjutas:sai ka siis parandusest toodud sõitisn umbes 12km , mööda sõitis valge tsikel ja ei pannud tähele mis värvi oli ... valget ja midagi veel..krossika moodi nagu supermoto, noogutas vastu noogustasin ka vasta:)
sõitisn koos rolla välimusega tüübiga kes oli ees sinine valge ehk'' kõvera'' juures siis õhtu poole:)ilusat hooaja algust siis
Tõmba nüüd vahepeal hinge ka, kui nii edasi vuristad saab õhk otsa
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Lehtlaan_R kirjutas:sai ka siis parandusest toodud sõitisn umbes 12km , mööda sõitis valge tsikel ja ei pannud tähele mis värvi oli ... valget ja midagi veel..krossika moodi nagu supermoto, noogutas vastu noogustasin ka vasta:)
sõitisn koos rolla välimusega tüübiga kes oli ees sinine valge ehk'' kõvera'' juures siis õhtu poole:)ilusat hooaja algust siis
Ilmselt olin see mina.
Mul valge endurokas. Esimene tulekondel on muumi ajakirja väljavõtetega kaetud.
-
-
ikka
-
mis mudel on su tsikkel võiksid ära mainida siis ma täpselt teaksin:D aga see oli muidi mulle üllatus ..pole sellist tsiklit tihedalt kohanud...
-
Honda xl600 transalp. 87a väljalase.
Neid peaks ikka liikvel omajagu olema.
Mul nii lip lipi peal, lap lapi peal seis hetkel, vb seepärast tundus omapärane. Plastikud peab millalgi käsile võtma ja korda tegema.
Tegin kah esimesed tiiru eile, enne hooaega kerge hooldus veel täna ja siis nv saab juba sõita!
@+5 kannatas täitsa ilusti, ainult fooritaga viskas visiiri uduseks ja tolmuse asfaldi peal on kohati libe
Ilusat algust kõigile!
Martti_V kirjutas:Endal oleks päris asjalik 316 pealt m3 peale üle minna. See nagu tõukerattalt mingi yamaha ninja peale minek:D
-
No Keegi just kiirendas korralikult keskturu juures kunderis korralikult.... uuh juba tahan lube kätte saada
-
- Tsikkel: 1 R1 on Wheelie Machine,+R1
- Kontakt:
Eile tegin esimese pikema tiiru linnas, rehvi soojaks ei saa ja krdi libe on uue rehviga aga sõita oli über
Krt te juba sõidate kuigi hooaja avamine on alles mai kuus
kõigile kahel rattal liikujatele
-
- Kontakt:
HOOAEG ALANUD Eile panin ölid sisse ja käivitasin, täna juba töin oma raudratsu talvekorterist suure kaarega läbi ja ümber Kuressaare söites kodo.
Tervitan köiki kes kahel-rattal ja jalaga käike vahetavad
Pärnus näeme raisk !
-
- Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
- Tänatud: 3 korda
sai ka reede õhtul läbi hangede tee peale
aga üllatasid neljaratalised kes viisakalt teed andsid
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Käivitus peale täpselt 6 kuud seismist teise-kolmanda korraga, natuke parfüümi pudelist oli ergutuseks. Tuleb oktoobri kuu bensiin paagist ära sõita .
Ohverdan bensiini !
-
Sai kah eile oma elukale ilma näidatu, ennem sai muidugi jääd raiutud, et valgus tuppa lasta, tühjenevat kohta täitma. Aga sõit oli hea ja mootori helid veel mahedamad kui ma neid mäletasin. Sai siis maha mõõdetud tervelt 50 000 meetrit ja tuju oli laes, ja on siiani. Homme plaan taas asfalti mõõtma minna, aga juba koos ühe esivanemaga, kes alles hakkab hooaega enda jaoks avama.
Ärge jääge võõraks, pole kehva ilma, on kehv varustus!
Rataste ajalugu: Honda 250 Nighthawk '85 -> Honda NTV650 '90 -> Yamaha Virago XV1100 '87
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
väikepets kirjutas:Viisin ka ratta sõitma ja iga aasta üllatun kui siga lahe ikka see elukas
Äge on ka see, et iga hooaja alguses liigub ratas eriti hästi!
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Selle aasta esimene tiir minulgi tehtud ja krdi hea ikka rsk!
Aga ratas tuletas mulle peale esimest 100 meetrit sõitu meelde,et porise rehviga ei maksa ikka peale keerata isegi 3-nda käiguga mitte Saime sõpradeks taas peale seda pisikest tema poolset kapriisitsemist
Sai ka tööle pandud, aga maakohas on lund veel tajooba, kuurist enam-vähem veel saab välja, aga kruusateed mõnusa jääkatte all..peab nädalakese ootama
kas keegi pani juba külje ka maha, eile, Tallinnas keskturu juures? Eile õhtul Tartu maanttee kuskil 20 km nägin ka punast baiki Tallinna suunas kulgemas, oli surunud ühe audiga veits võidu, pärast remondi ala?
t***, miks need tänavad nii sitased veel on? Ma olen juba nii mugav küll, et ei hakka selle lägaga ratast välja ajama, libe on ju. Ja teine asi - kui pahased politseionud juba tsiklistide peale on? Teaks siis oma kaitsekõne ette valmistada, niikuinii nopitakse rajalt maha
Külma närvi teile, kes te hooaajaga varakult alustasite. Tegin eile enda hooaaja lahti ja kulgesin 70km maanteel. Pärast 40km võttis külma kontidesse ja niiskuse trullaritesse, aga eks see sõltub suuresti sõiduvarustusest. Õhtupoole Tartus tiireldes ei olnud kaua vaja oodata autojuhtide ehmatusi ja tähelepanematust kui üritati mind reast välja suruda. Samuti on tsiklikombes rahvarohkes kohas ringi tiireldes selline kummaline maavälise eluvormi tunne. Pilke ja imestusi jätkus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.