1993 Suzuki GSX 600f ei käivitu peale talve

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: 1993 Suzuki GSX 600f ei käivitu peale talve

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Endiselt ei usu seda küünalde talve jooksul rikkimineku värki. Ainus, mis seal olla võib, on niiskumine. Aga see pole ainult küünalde teema. Märksa rohkem hoopis PIIPUDE teema, iseäranis, kui need on vanad. Sel juhul on neil sees mikropraod, mis korjavad niiskust ja see tuleb seal välja väga vaevaliselt. Ja eriti vaevaliselt, kui seal veel ettenähtud kummikatted ka peal on. Kondensi vastu need eriti ei aita, aga kuivamise VASTU aitavad väga hästi. Küünalde vahetuse efekt ongi peamiselt selles, et need on ostes kuivad ja puhtad. Ma olen eluaeg ületanud küünalde vahetamisel ettenähtud välpu kohe pikalt. Vene tehnikal ... vahel oli keskelektrood isolaatoriga tasa kulunud, alles siis vahetasin, jälgisin vaid sädevahet. Ilma naljata, vaid üks kord olen põrganud rikkis küünla otsa. See pole eriti riknev mootoriosa, kui midagi pole just kapitaalselt tuksis mootori endaga või siis seguga.
Mõtlen, et kui võtta piibud maha ja panna miski ventilaator ööseks elektrivärgi peale puhuma (hea, kui sooja õhku), oleks sellest küll, et hommikul käima läheks (kui on elektriprobleem, mida sügisel ei olnud).

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”