Sinu halvimad ideed tsikliga

Kasutaja avatar

redhott
Tsikkel: yamaha xj600s

Re: Sinu halvimad ideed tsikliga

Lugemata postitus Postitas redhott »

Olin siis vast 13 ja oli sellise kone aeg, nagu Delta. Sõbraga oli komme sõita tammelinna tänavatel õõsel pimedas ja ilma tuledeta gaas põhjas ikka ja kuna harastasime seda üle päeva, siis olime oludega suht kursis. Kui 1 kord umbes 35- 40 vast sees peale pisikest kurvi avastasime, et kurat, hiljuti seda kraavi ju polnud. Sõber sõkkus siis pidurit kõvasti ja sai enne auku pidama, mina muidugi lisasin lapakat juurte, peale mida maandusin mingi eramaja hekis ( õnneks oli muld ja muu jama meie tuleku suunas loobitud), ise sain hekist kiirelt minema, aga võrriga oli tegemist.
Teine juhtum. Tulime ujumast 4-5 kesi moppidega , mis teistest sai, ei mäleta, aga ise läksin ropka sõõkla tagant, et läbi pargi kipitada ja sõber siis miniga vaatas, et panen altkaudu plehku. Tuli siis sõõkla eest , siis paremale ja otse , peale mida saime ristis kokku ja tegelane põrutas mulle vast nii 30-35 esirattase, mõlemad lendasime mõned meetrid eemale murule, ma sellili mopp kaksiraksi peal, sõber pikali maas ja jalg vastu silkut ( jupp aega võis jalalt silku ribisid lugeda). Ei mäleta, et oleks valus olnud, aga 15 minutit irvitamist oli karanteeritud .
Panen siis 3 korra ka, mis kõige napakam. Jälle delta teema, kulgesime sõbraga kahekesi Tartu lähedal liivasel teel ja keset sõitu otsustasin sülitada, tabades paremat kätt. Et sülg on ebameeldiv , asusin seda keset liikumist vasaku käega ära pühkima . Järgmine hetk olin küllili maas, liivane, aga tatt käelt kadunud.

Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”