milline ratas?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
power1200

milline ratas?

Lugemata postitus Postitas power1200 »

kumb ratas on mugavam ja ka tehniliselt parem kas yamaha dragstar 650 või kawasaki vn 800.

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Re: milline ratas?

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Ega sa (vähemalt mugavusest)ennem aimu saa kui ise proovinud ei ole.

Kasutaja avatar

Slinky
Tsikkel: 05' z750

Lugemata postitus Postitas Slinky »

Mugavust pead jah ise proovima, tehnilise poole pealt pole mul chopper tüüpi ratastega kogemusi nii et keegi kes nendega sõitnud või teab peaks sõna võtma :bsmile:

virxx

Lugemata postitus Postitas virxx »

power1200 kirjutas:

kumb ratas on mugavam ja ka tehniliselt parem kas yamaha dragstar 650 või kawasaki vn 800.

Dragstar ja nagu eelkäija Virago on kardaanülekandega, VN aga ketiga. Igatahes on kaigas muretum, kui tagareduktoris õli vahetatud ja õlitase normis.
Dragstar on muidu lollikindel ratas, nõrgeim koht starter ja sellega piirnev(pendiks). Sõltub, kuidas eelmine/sed omanikud on masinaga ümber käinud.
Ma ei tea Sinu vajadusi, kogemusi, ootusi, lootusi jne. aga 650cm3 võib mingil hetkel jõuetu tunduda. Ise läksin Virago535 pealt kohe 1100-se Dragi peale üle ja ei kahetse, sõidad nagu suure autoga, kulged ja mõnuled. VN-i kohta ma ei oska midagi kosta, kogemus puudub.
Drag suhtkoht pikkade sõitjate jaoks loodud.

Yamaha Virago XV535 ´96
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Kasutaja avatar

loikam
Tsikkel: vn 800,xvs 1100

Lugemata postitus Postitas loikam »

Mul pikkust 186 ja VN võiks nõks suurem olla,1100-ne Drag tundus mulle mugavam. 650-ne on kindlasti jõuetum kui VN

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”