milline ratas?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
milline ratas?
kumb ratas on mugavam ja ka tehniliselt parem kas yamaha dragstar 650 või kawasaki vn 800.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Re: milline ratas?
Mugavust pead jah ise proovima, tehnilise poole pealt pole mul chopper tüüpi ratastega kogemusi nii et keegi kes nendega sõitnud või teab peaks sõna võtma
power1200 kirjutas:kumb ratas on mugavam ja ka tehniliselt parem kas yamaha dragstar 650 või kawasaki vn 800.
Dragstar ja nagu eelkäija Virago on kardaanülekandega, VN aga ketiga. Igatahes on kaigas muretum, kui tagareduktoris õli vahetatud ja õlitase normis.
Dragstar on muidu lollikindel ratas, nõrgeim koht starter ja sellega piirnev(pendiks). Sõltub, kuidas eelmine/sed omanikud on masinaga ümber käinud.
Ma ei tea Sinu vajadusi, kogemusi, ootusi, lootusi jne. aga 650cm3 võib mingil hetkel jõuetu tunduda. Ise läksin Virago535 pealt kohe 1100-se Dragi peale üle ja ei kahetse, sõidad nagu suure autoga, kulged ja mõnuled. VN-i kohta ma ei oska midagi kosta, kogemus puudub.
Drag suhtkoht pikkade sõitjate jaoks loodud.
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Mul pikkust 186 ja VN võiks nõks suurem olla,1100-ne Drag tundus mulle mugavam. 650-ne on kindlasti jõuetum kui VN
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.