Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Re: Rumalad küsimused 2
taat007 kirjutas:Üldiselt on mootorsõiduki kõnniteel parkimine keelaud,kuid kaubanduskeskustes on jalgrataste hoidmise kohad,noh mina ka siis tuima näoga olen oma tsikli siina kõrvale lükanud
siiani probleemi pole olnud
Ma olen laisk tsiklimees. Pargin sinna, kus endal kõige mugavam on edasi oma toimetusi tegema minna. Väga harva pargin reaalselt autoparklas, üldjuhul ikka kuskil kõnnitee serval või ka jalgrattahoidja kõrval jne. Siiani pole probleemi olnud.
Üleelmne aasta sai küsitud ka politseilt (juhuslikult oli miilitsahärra seal samas parklas seismas), et kas ma võin parkida jalgrataste kõrvale. Härra vastas, et "minupärast pargi või nii, et poe uksed hakkavad kinni-lahti käima, sest su ratas seal ees on, trahvi me sulle selle eest teha ei saa. "
EDIT: Ühe korra on selveri ees olnud omapärane situatsioon küll. Parkisin jalgrattahoidja kõrvale rõõmsalt jälle ja kui poest välja tagasi tulin, istus mingi väike jõmm mu ratta seljas ja tegi suuga vrõnn vrõnn häält. (ca siuke 3-4 aastane). Lapse ema oli ta mu ratta peale tõstnud, sest poiss niiiiii väga tahtis proovida.
Vabandas ka, et niimoodi omavoliliselt tegi seda. Aga mul pole lugu sellest, vana kriipse-kraapse täis endurokas, ümber ei kukutatud, tegin veel mingit huumorit ja naeratades me siis laiali ka läksime.