Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
cool200 kirjutas:tänan, väga head lingid sealt vaatan juba edasi
tagurdamiskaamerat kui sellist pole vaja, vaja on sellist et kogu sõidu ajal näeks mis näiteks järelkäruga toimub
sest peeglitest ei näe ja läbi auto ka ei näe--mitu korda jäin seisma ja käisin vaatamas kas käru ikka on taga
Tundub, et käru on auto jaoks liiga kitsas. Millegi sellisega saaksid käru jälgimise kiiremini ja lollikindlamalt käima, kui kaamera abil. Varda "jämedam" ots pole pildile jäänud, seal on keerdvedru kah, lisab süsteemile fleksibiilsust .
bitter kirjutas:cool200 kirjutas:tänan, väga head lingid sealt vaatan juba edasi
tagurdamiskaamerat kui sellist pole vaja, vaja on sellist et kogu sõidu ajal näeks mis näiteks järelkäruga toimub
sest peeglitest ei näe ja läbi auto ka ei näe--mitu korda jäin seisma ja käisin vaatamas kas käru ikka on tagaTundub, et käru on auto jaoks liiga kitsas. Millegi sellisega saaksid käru jälgimise kiiremini ja lollikindlamalt käima, kui kaamera abil. Varda "jämedam" ots pole pildile jäänud, seal on keerdvedru kah, lisab süsteemile fleksibiilsust
.
tätsa hea mõte see käru on matkaauto taga ja tsiklid peal, no et kui kumm läheb tyhjaks või , seepärast mõtlesin kaamerat

noh kaamerast seda sa ju ka ei näe, kas rehv tühjaks läheb aga lipukestega ju odav ja käepärane lahendus
Kaamerast ei näe sa muud, et kas haagis on alles ja koorem peal.
Kui aga võtad mingi odava hiina kaamera, on sul lõbu umbes aastaks. Mul on 2tk juba ära kustunud. Pealt- ja seestnäha otseselt midagi viltu pole. Vool on sees, LEDid põlevad, kuid signaali välja ei anna. Kerged osküdeerumise tunnused on ka plaadil, kuigi kaamera peaks olema ilmastikukindel ja asub 2m kõrgusel ilma eest varjatud kohas.
cool200 kirjutas:tätsa hea mõte
see käru on matkaauto taga ja tsiklid peal, no et kui kumm läheb tyhjaks või , seepärast mõtlesin kaamerat
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Miks inimesed panevad autole kleepse " Laps autos"?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Miks inimesed panevad autole kleepse " Laps autos"?
Nad on uhked et nad on ühe valmis saanud?
Usuvad, et nõnda ei sõideta neile sisse(st, enne õnnetust põhjustaja loeb kiirelt sildi läbi ja sõidab järgmisele sisse)
Sama põhjusega nagu aedadel kuri koer silte kasutatakse?
Keegi kinkis titevarvaste peol selle sildi ja solvuks kui külge ei riputaks.
Rohkem esimese kahe minutiga põhjuseid ei oska tuua...
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Mis sellest lapsest siis on, kartma teda ei pea ju seal autos. Pigem oleks kasu kleepsust "Juht Purjus"
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Annab märku sellest, et roolis olev emme tegeleb roolimise kõrvalt lapse toitmise/molu pühkimise/mähkmete vahetuse vms-ga.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
...ma nägin ükskord auto tagaaknal klepsu kirjaga VÕÕRAS LINNAS , aga ei saa siiani aru, mida sellega öelda tahetakse
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
Seda, et keegi võõras on kuskil linnas .
Aga ma ise olen ka samale järeldusele jõudnud nagu Mart, et inimene loeb kähku läbi ja sõidab kellelegi teisele sisse (lol)Aga keegi, kellel on selline kleeps võiks ka kommentaari anda .
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
silt ''kuri koer'' või ''möku koer'' või mis iganes taoline hoiatus on aedadel kohustuslik, kui aias on koer ja aia ees läbikäidav tee. Lihtsalt mainin. MunPol tegi mõned aastad tagasi hoiatuse. Ei tea, kas koer ehmatas postiljoni vms.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
petz61 kirjutas:VÕÕRAS LINNAS , aga ei saa siiani aru, mida sellega öelda tahetakse
Võib ettearvamatult tropata ja manööverdada seal, kus kohalikud seda oodata ei oska...
Taadi käest küsiti: "Miks sa suunda ei näita?"
Taat vastu: "Mis see küla asi on kus ma käin..."
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
extinction kirjutas:Või siis annab klebar märku, et juht on lapse aruga.
See kehtib vaid siis, kuid kapsaleht ka tagaaknal on.
Mu sugulasel on see "laps autos" kleeps tagaklaasil. Minu küsimuse peale kleepsu vajalikkuse kohta selgitas nii, et sellisel juhul on teised juhid tähelepanelikumad, ei tee tema juuresolekul ehk nii ohtlikke manöövreid ja ei ole nii kurjad, kui ta kuskil toppama jääb (a la jääb lapse pudrust suud pühkima või lutti tooli alt otsima). Noh, ma ei tea. Kui ei suuda autoroolis piisavalt normaalselt käituda ja selle esiletoomiseks on kleepsu vaja, siis pole mõtet sinna roolitaha üldse ronida. Special, et titekilodele on jalutamine nii-kui-nii kasulikum
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
ilmselgelt samal põhjusel, miks osad kleebivad oma autole nt. "märga mootorratturit" või muu sarnase jama
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
„rase autos” kleeps võiks ka olemas olla, seda võtaks täitsa tõsiselt. Kunagi kütsin oma sierraga ühele tagant sisse, kuli tegi sirgel tühjal tänaval äkkpidurduse, sest naine kõrval ohkas sügavalt..
Säga kirjutas:Kipsi kirjutas:Miks inimesed panevad autole kleepse " Laps autos"?
ilmselgelt samal põhjusel, miks osad kleebivad oma autole nt. "märga mootorratturit" või muu sarnase jama
Miks peab mootorratturit märgama?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Sul endal vist veel lapsi pole? Minu arvates see kleeps töötab - tuletab tagasõitjatele meelde, et kõik juhid ei ole 20-30-ndates kiired ja äkilised poissmehed.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Kus tartus kõige soodsam rehvivahetus tsiklile on? Ja mis hinnaga vahetatakse tagerehv ära enduro kodarveljel? Sooviks teada siis hinda sellele, et kui sõidan rattaga sinna ja saab uue rehviga koju sõita kui ka sellist hinda, et kui ma ratas näpuotsas jalutan kohale. Ehk siis ei pea tsikli alt ratast ära võtma.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Teab keegi või on kellelgi kokkupuudet olnud sellise asjaga, nimelt on mul laua peal üks "progetav" CDI, mis ei tööta. Mõtlesin, et lammutan laiali ja uurin asja lähemalt.
Trükkplaat on korpusesse valatud mingi rohelise pool plast pool kummi seguga. Kesta saaks ümbert kätte küll aga kuidas selle rohelise möllu sealt kätte saab ja seda nii, et komponentidele viga ei teeks?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
[quote="Loff"
Se roheline löga soendades vedelamaks, pehmemaks ei lähe?
http://www.krracing.ee/
-
Kuumutamine käis peast läbi aga praegu öösel ei viitsinud gaasipõletile järgi minna. Tahtsin enne tausta uurida.
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kopipaste kirjutas:Mu sugulasel on see "laps autos" kleeps tagaklaasil. Minu küsimuse peale kleepsu vajalikkuse kohta selgitas nii, et sellisel juhul on teised juhid tähelepanelikumad, ei tee tema juuresolekul ehk nii ohtlikke manöövreid ja ei ole nii kurjad, kui ta kuskil toppama jääb (a la jääb lapse pudrust suud pühkima või lutti tooli alt otsima). Noh, ma ei tea. Kui ei suuda autoroolis piisavalt normaalselt käituda ja selle esiletoomiseks on kleepsu vaja, siis pole mõtet sinna roolitaha üldse ronida. Special, et titekilodele on jalutamine nii-kui-nii kasulikum
Sellistel tegelastel peaks olema igast küljest nähtav plafoon katusel, mitte ainult kleeps tagaaknal. Olen küll kuri kui otsustatakse üle minu teisest reast parempööre teha.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Loff kirjutas:Kuumutamine käis peast läbi aga praegu öösel ei viitsinud gaasipõletile järgi minna. Tahtsin enne tausta uurida.
Samas kanguta seda ollust sealt mõned jupid äkki lahustub mõnes vedelikus? Erinevad lahustid, kütused vms.
http://www.krracing.ee/
-
Vahepeal targemaks saanud. Tehnoloogiat kutsutakse ingl. keeles potting/encapsulating. Selleks kasutatakse epoksiidi-, silikoni-, uretaani- ja akrüüli baasil täidet.
Eemaldamiseks mõned variandid on, kuumutada, kõva keemia, füüsiliselt.
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Kontakt:
gaasipõleti veits hardcore. Me toodame tööjuures ka eopsse valatud andureid, tulesid ja vilesid ja kui miskit pekki läheb (soft vaja üle lasta, mõni komponent annab varred vms), siis aitab freesimine. Muidugi me teame, kus miskit vastu tuleb, frees seda ei tea ju aga panustan tavalisele tööstuslikule föönile, mis umbes 200 kraadiga peale puhub, sellega saaks epo vedelaks, aga samas põlema ta ei lähe. Kui põlema läheb, siis on suht pizdetz. Paras nöök on see siiski.
-
- Tsikkel: ---
Keegi gaasi peal töötava tsikliga ka ringi liigub? On selliseid üldse? Kas tasub arendamine vaeva ära või teevad need lisavidinad mootori gabariidid liiga suureks?
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Kontakt:
udupeenike kirjutas:Keegi gaasi peal töötava tsikliga ka ringi liigub? On selliseid üldse? Kas tasub arendamine vaeva ära või teevad need lisavidinad mootori gabariidid liiga suureks?
nett jutte täis
-
- Tsikkel: ---
Selline küsimus veel, et kas ja kus romulates võib olla vanu tsikleid, millelt plastikuid võiks saada?
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660