Sinu halvimad ideed tsikliga

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Re: Sinu halvimad ideed tsikliga

Lugemata postitus Postitas Julge »

Äge teema! :-)

Endal juhtus ka kunagi 15 aastat tagasi selline lugu, et tahtsin kangesti tädipoja Jawaga sõitu teha. Kuna vändast käima ei läinud, siis loomulikult lükkasime. Algul teise käiguga, siis ise kehaga sadulale naaldudes ja tädipojaga kahekesi lükates esimese käiguga. No ei lähe! Hakkasime juba loobuma, kui äkki avastasin, et süüde väljas! Ja siis lükkamise pealt käis vasak käsi automaatselt "naksti!" selle võtme pea pihta. Jaffil oli ju selline võti, mis tüli süüte sisse lülitamiseks nõksu võtta all suruda. Ja parem käsi hoidis samal ajal endiselt gaasi põhjas... Kusjuures samal hetkel kui vasak käsi automaatselt hooga võtme poole liikus, käis isegi peast läbi, et see vist ei ole nüüd hea mõte... Aga no käsi oli ikkagi kiirem! Järgmisel hetkel läks Jaff paugust käima ja mina lohisesin vasakul küljel endiselt lenksust kinni hoides (gaas muidugi põhjas) sellele järgi...

Kui tädi oli põlve haava ära puhastanud ja kinni sidunud, siis sain ikkagi oma kaua oodatud sõidu tehtud! :-)

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Lugemata postitus Postitas Pan »

Hulk aastaid tagasi tekkis kahtlus et Jawa kolvisõrme nõelad on läbi. Sõbralt sain peotäie uusi nõelu ja remont võis alata. Silindrid maha, kolvid maha, uued nõelad mingi paksu möginaga paika ja... Hetk hiljem taipasin et mõistlik oleks olnud enne mingi kalts ette panna et nõelad mootorisse ei kukuks kui midagi peaks nihu minema. Pole hullu - ratas tagurpidi, magnetid, kruvikeerajad abiks ja nõelu välja urgitsema. Mootorit ettevaatlikult ringi ajades tundus et vist peaks kõik korras olema. Mootorit käima pannes selgus et üks nõel oli siiski veel mootorisse jäänud...
Hiljem selgus muidugi veel et tegelikult ei olnudki nendel nõeltel midagi viga.

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.
Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Tsikkelröövel kirjutas:

Korra käisin sama vana Jawaga Kulbilohu krossirajal. Sain teada, et polegi krossiratas.

ma käisin bemmi gs1100-iga (laitse). pärast oli kaks poolikut gs1100-i. yks oli esimene, teine oli tagumine pool. ja siis peale seda sai need jälle kokku liidetud yheks. aga vana hea viga - pmst kuna tsikkel mootori kylge ehitatud ja raami kui sellist pole, siis poolitus tsikkel käigukasti kohalt.

ytleme nii, et kallis sõit oli.

...ja kui korra yks jalg veidi sodiks oli ja veidi piitsa sai ka männiku karjääride vahel antud, ilma et sadulast end eriti pysti oleks ajanud tsikliga kaasa vedrutama, siis oli tulemus sama.

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Njh, veel põrsapõlvest. Sai siis Jawa 638t käima lükatud surnud aku ja 0 vooluga. Krt terve jõuguga sai suruda, niiet mootor soe aga mitte üks pauk. Lõpuks laadia peale ja vänta, käis laksust. Ergutusvoolust polnud keegi enne kuulnud. :wack:

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

pea
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas pea »

Julge kirjutas:

Äge teema! :-)

Endal juhtus ka kunagi 15 aastat tagasi selline lugu, et tahtsin kangesti tädipoja Jawaga sõitu teha. Kuna vändast käima ei läinud, siis loomulikult lükkasime. Algul teise käiguga, siis ise kehaga sadulale naaldudes ja tädipojaga kahekesi lükates esimese käiguga. No ei lähe! Hakkasime juba loobuma, kui äkki avastasin, et süüde väljas! Ja siis lükkamise pealt käis vasak käsi automaatselt "naksti!" selle võtme pea pihta. Jaffil oli ju selline võti, mis tüli süüte sisse lülitamiseks nõksu võtta all suruda. Ja parem käsi hoidis samal ajal endiselt gaasi põhjas... Kusjuures samal hetkel kui vasak käsi automaatselt hooga võtme poole liikus, käis isegi peast läbi, et see vist ei ole nüüd hea mõte... Aga no käsi oli ikkagi kiirem! Järgmisel hetkel läks Jaff paugust käima ja mina lohisesin vasakul küljel endiselt lenksust kinni hoides (gaas muidugi põhjas) sellele järgi...

Kui tädi oli põlve haava ära puhastanud ja kinni sidunud, siis sain ikkagi oma kaua oodatud sõidu tehtud! :-)

Heh.
Mul oli sama lugu, sama ammu või veel varem ühe kavrossiga. Olin selle just ärinud endale aga puudus võti. Eelmine omanik ütles, et võtit pole vaja (a´la juhtmed kokku ühendatud vms.). Ka ei viitsinud vändast käivituda, lükkasime- ei läinud, kuni lükkamise pealt lihtsalt keerasin seda süütelukku näpuga niipalju kui sai. Juhtus sama asi, mis sul :D

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Minu senini halvim idee oli 638 viimine ühte Tartu tuntumasse tsikliparandusse. Vähe sellest, et arve paisus eelnevalt kokkulepitust oluliselt suuremaks, ei suudetud seal isegi nii elementaarset asja läbihammustada, et kui ratas enne käivitus hästi siis peale karbussi vahetust(nõelklapp oli läbi) oli käivitus ülivaevaline ja teises remondikohas parandati asi lihtsalt: võeti vanalt karbussilt düüs ja pandi see uude. Lisaõhu juurdepääsust ei hakka rääkimagi. Lisaks "kaotati" ära rattalt mahamonteeritud heeblid ja üks sevenfyfty originaalpeegel.

Viimati muutis v301060, 07 Apr 2013, 17:27, muudetud 1 kord kokku.

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

madjs kirjutas:

Njh, veel põrsapõlvest. Sai siis Jawa 638t käima lükatud surnud aku ja 0 vooluga. Krt terve jõuguga sai suruda, niiet mootor soe aga mitte üks pauk. Lõpuks laadia peale ja vänta, käis laksust. Ergutusvoolust polnud keegi enne kuulnud. :wack:

Aga miks mõned rattad lähevad käima ka ilma akuta? Mu 125ccm vana jaapani vokk sõitnud juba mitmendat hooaega nii, et aku ei võta enam mitte pussugi voolu sisse. Vahepeal pold akut küljeski, sai sõidetud.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Püsimagnet on selle asja nimi...

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Üle pika aja üks teema, kuhu ei saa jätta kirjutamatta.

10 aastasena siis sai üle mindud võrrilt mopeedi peale. Selleks juhtus olema tuttava naiste jawa. Kõige püssim oli see, et tal oli 3 käiku mistõttu, sai kõigile deltadele ja asjadele lõppkiirusega ära pandud.

Ega ma algul ei teadnudki, et tal kolm käiku on, kui ma kogematta esimeselt kolmandale tõmbasin. Ise mõeldes, et ra-sk kus venib, sõber paneb deltaga täpiks. Ohh imet pärast paari km-i panin ma tast nii kiiresti mööda, et tal suu lahti vajus.

--------------------------

Kolmas käik avastatud ja nüüd sai küladeedel autodest mööda kimatud. Siis tuligi mingi uhke BMW, mõtlesime (sõber oli sabapeal), et jõle pull paneks mopeediga täiega mööda. Sõber ütles, et ta hüppab maha, et mine pane bemmist mööda. Sõber hakakb asendit võtma, et väikse hoopealt maha hüpata. Mina vaatan, et ai kurjam BMW pani gaasi põhja enam teda kätte ei saa (oli tulnud küladeele rallitama). Panin siis punni uuesti põhja. Sõber aga võttis asendit sisse ja siis, kui maha hüppas avastas, et kiirus on vähe suurem, kui ootas ja jalad sellise kiirusega kaasa ei suuda käia. Sai ilusad armid põlvedele ja kätele.
"Ära hüppa maha sõitvalt tsiklilt!"

-------------------------

Järgmine oli CZ krossikas. Sai garaažis seda putitatud. Tal on toruraam, et mootori alt, tuleb kaks toru läbi. Seeläbi sai teda alati hoitud tuhaplokil ja mõnel puutükil. Oli midagi vaja mootori alt vaadata, kuna pakk on all, siis tuli ratast kallutada ja seejärel veel natikene rohkem kallutada, kuni lõpuks muutus krossikas liiga raskeks ja maandus lenksuga täpselt ema auto esitiiba. Vaatepilt ei olnud meeldiv.
"Ära kalluta tsiklit auto poole!"

-------------------------

Cz sai korda ja sai kõvasti ringi peenestatud. Kevadel suurvee ajal sai siis põllupeal kimatud. Põld oli pehme ja mudane. Sõitsin rajalt natikene kõrvale ja tagaratas vajus korralikult pooleldi mutta. Mõtlesin, et jõle kihvt, kui kaapsuga minema lasen nii, et 20 meetrine lendav muda rivi taga. Punn põhja, sidur lahti. Tagaratas oli paigal ainult kett liikus tagumise hammaka peal. Sai hetkega üle käidud ja seejärel gaas põhjas lenksust kinni hoitud pani tsikkel minema. Mõne meetri pärast vajusin ühele küljele ära.
"Kui ratas on korralikult mudas kinni, siis ei ole soovitav täiskaasiga kohapealt lahkuda!"

------------------------

Vanus tuli juurde ja oli vaja poosetama tänavatel hakata. Sai NSR125R muretsetud. Loomulikult oli sõbrale vaja uhkelt maja ette saabuda nii, et tolmupilv üleval. Maja ees tal kruus ja kui hoog juba piisavalt väike mõtlesin, et vajutan mõlemad pidurid põhja ja libisen ilusti meetri kruusa peal rattad blokis. Tuli välja, et pärast esipiduri rakendamist sai hetkega sõbra nina all külili käidud ja ilusad suured kruusakivid kraapisid mu ilusat plastikut.

Kasutaja avatar

jyrxxx
Tsikkel: Suzuki GSX-R 600 K2

Lugemata postitus Postitas jyrxxx »

Sai cbr-il ketti pingutatud mingi aeg, aga tagaratta võlli mutter jäi muidugi kinni keeramata peale keti pingutamist.. Sõitsin päris pikalt ringi, k.a. neljapäevaõhtusel peenestamisel. Mingi aeg hakkasin kodupoole kruiisima rahulikult, tallinna ringteel mingi foori juures väike kiirusepiirang, õnneks võtsingi natuke hoogu maha, ja sis kuskil 80 pealt käis järsku mingi ragin ja ratas kiskus vägisi teelt välja, kuidagi suutsin siiski teepervele seisma jääda, ise teadmatuss et mis nüüd juhtuda võis. Rattale jalg alla ise rattaseljast maha ja vaatepilt oli sis järgnev: tagumine ratas oli diagonaalis kiige vahel, võll poolenisti välja jooksnud ja mutter kadund.

Keep the paint up, and the rubber down!
Kasutaja avatar

paikas
Tsikkel: Suzuki GSF600 Bandit

Lugemata postitus Postitas paikas »

Minul eelmisest aastast selline väike moment, et sõitsin tol ajal mopiga ja sai lastud rahulikult siinse asula vahel 60'ga kui järsku poe parklast ilma mingise hoiatuseta ette tagurdas suure hooga üks kolkarimees, sellest sain põikega mööda aga siis ise kurjust täis ja sai rattad mõlemad plokki pidurdatud, tahtmisega ots ringi keerata aga oh nalja kaldes olles ei tohiks eriti rattaid plokki pidurdada või mis? Saingi siis mopp ees ja ise järel lohisetud natukene, hullu õnneks midagi peale lõhkiste riiete ei juhtunudki aga kolkariga tüüp tuli ise siis ja aitas mu jalule ja vabandas, et ette sõitis väites, et ta ei näinud mind.

Ajalugu: Pannonia T5: 250cc, IŽ planeta 5: 350cc, jawa 634: 350cc, honda mbx50: 50cc, Suzuki GSF600N Bandit: 600cc
Kasutaja avatar

koit

Lugemata postitus Postitas koit »

Vaieldamatult halvim idee oli eelmine suvi peale jaani tuumapohmellis linna sõit. Jätsin tsikli Võrru, et sõber toob ära hiljem ning. leekisin üheosalise nahkombega ja eriliselt umbsete ja aromaatsete saabastega Tallinna bussi peale. Bussiga kulgemine on niigi anaalika kuid see tripp oli tase omaette, sooja oli vast 25kraadi väljas, buss puupüsti täis ja mina nagu kloun seal täisvarustuses oma pohmakaga. Puudus igasugune õhuliikumine, higistasin ja haisesin end lolliks seal, see reis tundus lõputu,kaastunne ja vabandused kaasreisijatele. :bsmile: Rutjal sai öösel kiirendamas käidud sõpradega, umbes 200-ga kulgedes lõi järsku kiivri lõuaosa silmade ette, mitte midagi ei näinud ja tõmbas jahedaks ikka küll, olin unustanud kiivri kinnituse lahti. Jumala pommis peaga oli hädasti vaja mingil kokkutulekul krossikaga 50 meetri kauguselt õlut tuua, nii kui tagasi jõudsin ja seisma jäin käisin kummuli, samas asendis ma ka ärkasin järgmine päev tsikli all

Männikul enduurotades jäin pundist maha, pidur nagu ma olen ning tahtsin shortcutti teha mingi platoo peal, lõpetasin kuskil esiratta suuruses ja sügavuses paja augus, sama hetk kui ma oma munadega meeleheitlikult lenksu ümber klammerdusin ja nende purunemise kõlinat arvasin kuulvat nägin iile täpiks, mingi räimi grilliva fedoodi südamest irvitavat molu (crash)

Elu on liiga lühikene selleks, et raisata seda millelegi negatiivsele

Hr. Kaaru
Tsikkel: IZ
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Hr. Kaaru »

Ilusal kesksuvisel päeval maal olles tekkis isu NSV tehnikaga jahutav tiir teha,ilmselt laisavõitu vändalöök ja loomulikult vabaajajalats ei meeldinud mu iz planetale raibe "lõi tagasi" vihast ja valust tingituna tabas planetsi omakorda peotäis killustikurahet,hiljem lonkasin 2 nädalat mõrase labajala ja kipsiga.Tänaseks möödund juba 12 a tuleb mul see loll juhus ikka ehedalt meelde :twisted:

I love my bike, it´s amazing machine!

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Päris tatikana (mingi 13-15) viisin ühe tüdruku tsikliga sõitma ja siis kukkusin temaga koos oma koduhoovis pikali. Väga häbi oli ja ta enam ei tahtnud ka minuga sõita.

Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

minuga sõita

Kas tsikliga või ilma? :D

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Magimees kirjutas:

minuga sõita

Kas tsikliga või ilma? :D

S6ita k6nealuse isikuga ühel mootorrattal, nii et k6nealune isik on mootorratast juhtimas.

Kui vaja kuidagi selgemini öelda, siis v6in proovida.

Kasutaja avatar

t2g
Tsikkel: zx6r suure R-iga

Lugemata postitus Postitas t2g »

Kui umbes 15 olin siis omasin 250 z-i ja sellega miskipärast juhtus igast jama koguaeg...
Ükskord laiasin kohaliku poe ees kui üks meie küla neiu sõitu tuli nuruma, ega ma teda väga sõidutada ei tahtnud kuna ta nats ülekaaluline ja mulle meeltmööda väga polnud aga ok... Ronis ta siis mu z-i otsa ja nii kui ma selle lahti keerasin tõstis ta nokka ja neiu kukkus potsi istuli keset teed, kuna tal ikka oli polstrit ümber siis läks ta maandumine pehmelt ja kõik jäid terveks.
Teine kord oli jälle üks teine neiu süüdi mu äparduses kuna ma olin täiesti kindel,et kui me kurvis ei jää mitte teele vaid lähme väikse hüppega teelt jalgrajale siis säästame aega tehes väikse shortcuti, ma siis kruttisin lenksu paremale aga neiu oli kindel,et see on väga halb mõte ja kallutas hoogsalt vasakule ,et me ikka teele jääks ja nii me kahe tee vahele lepikusse läksime. Jäime mõlemad terveks aga tal läks sõidu isu selleks päevaks üle.
Kolmas kord oli probleem mitte käivituvas mootoris, põhjus oli see,et motoplat oli end lahti kruttind ja asendit muutnud ehk süüde oli retsilt vale,seda me see hetk ei teadnud ja tundus hea mõtte proovida ratas käima lükata,jooksime sõbraga tükk maad kui esimene litt mootorist tuli aga see mitte ei käivitanud mootorit vaid süütas kütuse mida oli summutisse omajagu kogunend ja kui see tulelont sealt väljus siis oli mu sõber kes koos minuga sporti tegi ilma parema käe karvadest ja rohkelt tahmane :mrgreen:

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Sai kunagi maal sõidetud ühe hiina krossikaga. Oli palav päev, varustust selga panna ei viitsinud ja sai siis lühkarite ja maikasärgiga ringi põristatud. Lõbu jätkus täpselt nii kauaks, kuni tuli mõte ühte hüpet proovida, mis tipnes sellega, et sõitsin peale maandumist täie pasaga läbi kuuseheki. Oh neid kriimulisi käsi-jalgu pärast (crash)

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Kunagi, kui sain tutika rollu heade õpitulemuste eest, mõtlesin, et olen täiega äge ja tahtsin tagarattal sõitu harjutada veits. Kuna masin oli nii lahja, et gaasiga tagarattale niivõinaa ei tõmmanud ning muid tehnikaid ka ei osanud, mõtlesin, et teeks nii, et panen jalad maha keeran kohapeal niipalju gaasi, et esiratas tõuseb ning seejärel juba lasen tagarattal edasi. No ja hakkaski minema, paar meetrit sai sõidetud ja üle ma käisingi. Vanemad oli parajasti kodust ära, vaja asi kiiresti korda teha, et keegi aru ei saaks, et olen tutika masina sedavõrd rumalal kombel ära lõhkunud. Plastikud katki ja kriibitud, gondlitel kõrvad lõhki, raami osad läbi plastiku tunginud kohati. :wack: Oi küll käis kogu asi kiiresti lahti ning liivapaberi ja spreivärvi ning neetide ja super attackiga kokku tagasi. Esimesed 2 nädalat oli mureta, kuni vanamees ikka ära nägi. Ütlesin, et naabrimees oli purjus ja kerjas proovisõitu. Andsin ning pani külili. Tänapäevani on see versioon sellest loost käibel. :D

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Kaukaaslane
Tsikkel: Yamaha XT600
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Kaukaaslane »

Ammu hallidel aegadel sõbra deltaga sõites jäi üks risti üle tänava veetud mullavall ette. "Hehee, autoga sellest üle ei saa, küll aga minu sõiduriistaga," mõtlesin kahjurõõmsalt ja andsin gaasi juurde. Vaimusilmas nägin isegi väikest elegantset hüppesooritust..
Et idee on kehvapoolne, jõudis mulle kohale veidi enne valliharjale jõudmist, kui avastasin, kust kõnealune pinnas pärit on - läbi tee kaevatud kaablikraavist muidugi! Kuradi s**t oli kraavi põhjast mopeedi alt ennast kätte saada. Sama hullud olid poisikluti pingutused ratta väljavenitamisel. Püksid lõhki, jalg sumpsikääru peal ära kõrvetatud, igalt poolt kriimuline nagu kurat ja suud-silmad kruusa ja häbi täis võristasin koju. Õnneks polnud publikut, muidu oleks häbi kätte ära surnd.

Siiamaani pole sellest julgend kellelegi rääkida, alles nüüd - 25 aastat hiljem - näe, rääkisin välja ikka. :mrgreen:

NO GOOD ROADS!
Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

Rumalaim tegu tsikliga:
Koos kaasreisijaga iz P5-ga politsei eest põgeneda ja jäisele külavaheteele keerata. Saime umbes 100 meetrit p..se peal lohiseda. Jooksime metsa, eemal seistes nägime kuidas ment tsikli püsti tõstis ja minema sõitis. Ilmselt oli õnnelik, et kaagid elu ja tervise juurde jäid :D
See juhtus 15a tagasi, siis olid teised ajad- juhuks kui keegi arvustama hakkab :)

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

Teema algataja
MotoGabriel
Tsikkel: VS800
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas MotoGabriel »

Ei saa seda teemat lugeda, ilma et nägu naerule ei kisuks :D Tänud kirjutajatele.

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

kunagi sai riiast tsikli juppe toomas käidud ,se täitsa margi ots (lol) sõber mängis kübaraga kogu raha maha (lol)
jaaval sai esiratta porilaud minema visatud,ja izi läikiv kroom asemele topititud,porika poldid jatsin pikemad sisse,niiet suuremas august läbi sõitmist.pani plokki esi ratta,esimesest august suurem liug ja katkised küünarnukid (lol)
noorem vend toppis süüte sisse jaavale,siis kui minule oli vaja minna õhta siis aku tühi,lükkasin maja taga künkast alla peris pikalt,käima ei läinud,proovi siis ülesse lükata tagasi (lol) t*** küll ma higistasin

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Ilmselt seda pea kõigiga juhtunud.

Õues oli ilmselt suve üks palavamaid päevi. Mul full varustus seljas, kiiver, jope, püksid, saapad, kindad. Kõik jutud ühesõnaga. Ja hakkasin siis pilli käima lööma. Peksan ja peksan. 5 minutit taon. :mrgreen: No ei lähe. Mõtleisn siis et lükkan. Lükkasin 100m ühele poole, 100m teisele poole. No tee või tina, ei lähe. Higi lahmab juba absoluutselt igalt poolt. Võtsin siis karpa maha, et puhastaks seda ja uuriks, et milles mure. Kõik jälle koos, proovisin uuesti. No ikka ei lähe. Kokku ca 40min jauranud mõtlesin, et istun ja teen suitsu, see pill läheb rauda. Istusin, vaatasin ratast kritiseeriva pilguga kuniks nägin, et killswitch oli "off" peal. Panin "on" peale ja naksti esimesest löögist käis. :wack: :mrgreen:

Teine asi, pakkisin 2x20 liitrised kanistrid külgedele sellel samal vokil. uhkesti tükk aega vaeva nähtud, asjad peal, endal meel nii hea. Hakkasin käima lööma ja oh imet. olin kanistri pakkinud suure vaevaga täpselt kickstarteri tööpiirkonda, ei saagi käima lüüa. Mis seal ikka, pidi lükkama igal pool. :mrgreen:

Kolmas omapärane asi. Ühel hetkel hakkas mulle õli pritsima koguaeg saapa peale, eriti maanteel sõites. Mõtlesin siis, et käigukastist lekib kuskilt ja valasin koguaeg juurde. Sõitsin terve suve õlise saapaga. Kuni lõpuks mõtlesin, et uurin asja, kust lekib. Ohoo, õli lekkis sealt pealt punnist, kust viskab üleliigse õli välja, kui liiga palju on. Ma loll valasin koguaeg juurde, sest kartsin, et jääb väheks, kuna lekib kuskilt. :wack: (crash)

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

kev124

Lugemata postitus Postitas kev124 »

Endal oli eelmisel sügisel üks loll juhtum Raadi lennuväljal vaatasin et teeks tagarattal ringe aga karpas oli siibri pealne kaas lahti tulnud ja sellest jäi gaas peale, ise lendasin tsikli pealt kuhugi maha ära, siis hakkas tsiklit korralikult loopima et ei saanud kättegi seda. Aga mingid vennad olid seal need naersid ja tuli ikka igasugu lollusi suust , siis ei saanud masinat käima ka neil veel rohkem naeru. Endal oli siuke tunne et pidin ma ikka trikitama hakkama, lõpuks käima sain siis ajasin ikka korralikult piirajasse et pole midagi nii s**t masin.

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Mul on neid kunagisi halvimaid ideid nii palju, et ei mahu tegelikult ära. Kes teeb, see jõuab :-) Õnneks jäävad lollimad u 20-25 aasta taha. Mõned:

1. 1991 aasta - mul oli Delta, endal vanust 14 ja varasem kokkupuude sisepõlemismootoriga null. Veneaegse tehasepraagi näol oli sattunud silindripea vasktihend vildakalt peale ja põlemiskambrist surtsus täiega läbi. No kui kuumaks seal ikka saab minna mõtlesin ja asendasin suure metalltihendi jalgratta sisekummmist lõigatud tihendiga. Sõitis selline lahendus Tallinna kesklinnast viadukti juurest kuni Pirita ringraja keskpaika ehk u 15 km. Sealt edasi sain suvilasse Muugale käekõrval lükata. Väsitav oli...

2. Sama Delta ja käisime Muugalt ringraja ääres tollal läbi Pärnamäe surnuaia. Mul oli sõber saba peal ja sõitsin tuttavat teed, mille sisse kuulus üks järsk S kurv kahe haua vahelt. Sõber otsustas õigel hetkel vastu kallutada ja maandusime kiire S-i läbimise asemel keset hauda ning mopo esihark jäi kahe puu vahele kinni. Aga imekombel olid tollased esihargid üsna alluvad Kuvaldale ning sai suht kenasti sirgeks.

3. Jälle sama Delta ja sügisene linna tagasisõit aastal 1992. Jõudsin lausvihmas oma tollase elukohani Tehnika tänaval aga kiirus oli suur ja majahoov tuli hirmus ootamatult. Mõtlesin veel hetkeks, et kas pidurdada või sõita mööda ja tagasi pöörata... Taaskord vale otsus - jõuline pidurdus esipiduriga niitis mind hetkega külili ja hööveldas nii küünarnukilt kui jalalt ohtralt seda katvat nahka, sest turvavarustust tollal veel ei olnud - kiivrita, lühkaritega ja T-särk (ise vihmast läbi külmunud). Oli ka esimene kord kui sellise koguse vere nägemisel iseenda seest vooolamas pilt taskusse tahtis kukkuda.

4. Üks esimesi Kõrtsitee orienteerumisüritusi u 2006-2007 paiku. Otsustasin MZ supermotoga sisse pöörata kontrollpunkti juurde pika külg-ees lohaga kruusateel. Juba enne külg-ees asendi võtmist mõtlesin, et krt - ei lõpe vist hästi aga võistlustel asfaldil slaidimise tunne tahtis ikka kruusal järgiproovimist ja nii ma külg ees libisesin juba oma kümmekond meetrit kuni tagaratas tabas suuremat kruusateest väljaturritavat kivi. Lendasin nagu pudrukuul ise üle tsikli veel kümmekond meetrit kaugemale ja sain tsikliga pihta ka veel takkajärgi.

Kokkuvõttes olen hakanud usaldama aasta-aastalt rohkem oma kõhutunnet ja seda mõtet, mis esmasena peast läbi käib. Ja harjumuse reegleid ei tohi rikkuda - see maksab kätte! Näiteks nagu tsikli lükkamine endast vasakul - no raudselt läheb ta teisele poole ümber ja küljejalga sel hetkel enam all ei ole...

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

StreetMoto kirjutas:

Kokkuvõttes olen hakanud usaldama aasta-aastalt rohkem oma kõhutunnet ja seda mõtet, mis esmasena peast läbi käib. Ja harjumuse reegleid ei tohi rikkuda - see maksab kätte! Näiteks nagu tsikli lükkamine endast vasakul - no raudselt läheb ta teisele poole ümber ja küljejalga sel hetkel enam all ei ole...

kas sa teed siis peale tskililükkamist iga kord ringi tagasi tsikli vasakule küljele, et ratas jalale panna?

Kasutaja avatar

paikas
Tsikkel: Suzuki GSF600 Bandit

Lugemata postitus Postitas paikas »

mx77 kirjutas:
StreetMoto kirjutas:

kas sa teed siis peale tskililükkamist iga kord ringi tagasi tsikli vasakule küljele, et ratas jalale panna?

kirjutas ju, et endast vasakul, ma lükkan ka ratast endast paremalpool.

Ajalugu: Pannonia T5: 250cc, IŽ planeta 5: 350cc, jawa 634: 350cc, honda mbx50: 50cc, Suzuki GSF600N Bandit: 600cc

Jyrx321
Tsikkel: Suzuki DRZ 400

Lugemata postitus Postitas Jyrx321 »

See eriti halb idee pole aga imelik juhtum ikkagi. Nii siis sõitsin kusagil kruusateel ja järsku kuulen raginad. No peatun ja vaatan mis juhtus. Arvatavasti suurem kivi rehvi alt tulnud mis tagutule koos numbri märgi ja alusega pilbasteks löönud. Vaatasin natukene kohalikuga teel ringi, lootuses leida numbri märki aga leitsin ainult tule kilde, numbrimärgi aluse ja väga väändunud ja katkise tagutule metall osa.

Kasutaja avatar

3m
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 3m »

Ilmselt see, kui tatikana üritasin minskiga "ketsi lasta", aga mitte peal istudes vaid tsiklit käekõrval hoides. Ilmselgelt kadus tsikkel hetkeliselt peale siduri päästmist mu käest, polnud see esipidur just teravaim tal. Külili maha ta igatahes käis, ei mäletagi kas peale järgi joosta üritamist lõpetasin veel ise ka maoli tsikli otsas või mitte. Kõige lollim selle loo juures oli, et tal olid jäigad jalarauad(ilma liigendita) ja kukkumise tulemusel suutis üks ennast karterisse suruda niiet õlirida taga. Et see kohutavalt halb idee oli, sain muidugi kohe aru :D Ise terve aga hakka nüüd uut karterit otsima..

Aprilia Rs 125 '01-> Aprilia Rs 125 '04-> Z750-> FZ1S-> Tiger 800XC
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”