Yamaha tdm 850 -97 Jargo
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Re: Yamaha tdm 850 -97 Jargo
margus014 kirjutas:Jah on ohtlik, kui liiga palju vett korraga sisse kallad. Seda tuleb teha tasa ja targu. Väga hea oleks teha nii, et puurid pudelikorgile näiteks 1mm augu sisse ja sis selle kaudu vaikselt pritsid. Eks seda on häälest kuulda, kui vee osakaal suureks läheb: mootor hakkab lämbuma (ohtlik see ei ole, seni kuni seelgi vee pritsimist ei suurenda).
Tegelt kui nüüd veel asja üle mõelda, siis oleks parema mõni puhustiga potsik, kuhu saad surve sisse lüüa ja siis pihustatud vett õhuvõtulõõri lasta..
Eks see on rohkem selline tunnetuslik värk
Ma peaks teinekord video tegema, kuidas oma diiselautol seda teen
Kui palju seda sealt kokku läbi uhama peaks? Pöördeid hoida kui kõrgel? 5-6k ? (mul 8k algab redline). Võtan õhufiltri ära ja sealt samast august pihustan sisse lihtsalt?
Reisseri foorumis mingid targad rääkisid kunagi, et valasid enda autol ämbriga vett sisse
EDIT: Küsiks selle leotamise osas ka. Kuidas ma kõige lihtsamini saan kolvid sellesse seisu keerata, kus klapid suletud on?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.