Sinu halvimad ideed tsikliga

lauryx

Re: Sinu halvimad ideed tsikliga

Lugemata postitus Postitas lauryx »

Pean alustama sellest, et tegelikult polnud see minu idee. Palju aastaid tagasi, kui veel Jawat omasin, sai sellega ikka päris palju ringi sõidetud. Bensiiniga aga oli koguaeg üks suur häda, nimelt seda polnud kunagi piisavalt, mistõttu ma ei kasutanud kunagi bensukraanil reservi asendid. Kord aga oli vaja poole peo pealt sõber poodi õlle järgi viia. Õues aga päris pime juba...loksuta palju tahad aga ei kuule miskit, kas paagis on või ei ole kütust. Too aeg polnud mobiiltelefoni ka, et tollega valgustada. No üritasin tänavavalgustuslambi all piiluda paaki sisse, et kas seal midagi paistab või ei. Sõber samal ajal tegi nalja, et välgumihkliga valgustab. Vehkis ja vehkis seal oma tulemasinaga kuni ühel hetkel.....käis hele sähvaks paagist välja, mina samal ajal just paaki sisse vaatamas. Järgmisel hetkel avastasin, et kuigi ma ennem istusin jawa sadula peal (tsikkel oli hargipeal) siis järgmisel hetkel olin ma jawast oma 5m eemal. Juuksed jäid pähe tänu nokamütsile, pimedaks ka ei jäänud, aga kulmudest jäin ilma ja silmi pilgutades ripsmed iga kord takerdusid nagu oleks takjariie nende asemel. Õnneks oli mõistust niipalju peas, et ei läinud leeki pärast ära puhuma vaid sai kork lihtsalt peale keeratud, mis leegi ära summutas. Õnnelik õnnetus. Poodi õllejärgi sai ka mindud, aga tagasi tuli tsikkel ikkagi lükata, kuna bensiin sai siiski otsal...

Ninja

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”