Sinu halvimad ideed tsikliga

Rotax

Re: Sinu halvimad ideed tsikliga

Lugemata postitus Postitas Rotax »

Sain ka ühe maru geniaalse asjaga hakkama. Nimelt ratta mootorit lahti võttes pidin õli välja laskma. Lasin lõbusalt õli välja ja keerasin õlipunni näpuga õrnalt alla, et küll ma hiljem kokku ladudes kõik ilusasti kinni keeran. Mootor maha, laua peale ja lammutama. Kui kõik vajalik oli lahti võetud, siis tekkis paari päevane aeg, kui mootoriga tegeleda ei saanud, kuna oli vaja mõned jupid muretseda. Paar päeva hiljem ladusin kõik kenasti kokku, kallasin õli sisse ja läksin siis väiksele ringile(tagasi ma loomulikult ei vaadanud). Tagasi jõudes hakkas silma õlirada ja siis taipasin, et KURAT, punni ei keeranudki kinni. Kõik lõppes umbes tunni ajase õlipunni otsimisega umbes poole kilomeetri pikkuselt kruusateelt(leidsin lõpuks üles). Õnnekombel mootoris see kuiv olemine midagi halba teha ei jõudnud, kuna sõitsin uute juppide tõttu väga rahulikult ja väikeste pööretega.
...
Kuna ma elan maal on lähima asfaltteeni on mitu kilomeetrit. Olin umbes 14 aastane kui ükskord hiina 50cc krossikaga asfaldijupi peale sattusin. Kuna kruusa peal see masin tagarattasse tõmbamisega hakkama ei saanud siis oli kõva tahtmine seda proovida. Esimese asjana siis punn põha ja päästsin sidurit. Käis pauk - mina olin selili ja krossikas tegi veel kergeid hingetõmbeid gondlipilbaste keskel. Õnneks oli mul kiiver peas, sest pea käis päris hea kolakaga vastu maad. See oli väga hea õpetus mulle, miks kiiver ikkagi vajalik on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”