Sinu halvimad ideed tsikliga
Re: Sinu halvimad ideed tsikliga
Thesaarlane kirjutas:Ai krt Piipzul mahlakad jutud
Eelmine suvi minnes Tabasallu oli ehitajate teel enne Roca ringi mega ummik. Ja siis püüdsin seal laveerida ridade vahel kui läks kitsaks. Ja vaatasin siis metsa poole seal viimasel sirgel ja lahvatas, et teeperv on ju vaba. Keerasingi teepervele ja sõitsin mööda liiva. Kuniks tulu suur silt vastu, hetkeks said kõik mõtted otsa. ( Suur, ajutine teetööde silt ja seisab kahel torul )
Algul krabasin pidurit, siis gaasi, siis pidurit ja pea alla ja sõitsin sealt alt läbi. Mõtte töö seiskus selleks hetkeks, puhas refleks.
Ise naersin kiivris, nii et tilk püksis ja vangutasin pead.
Suht sarnane oma kogemus. Riga sääreväristajaga külavahe teel täisgaasiga, tee lõpus oli aga tekitatud värav. Nii nagu vene ajal seda tehti, horisontaalne raudtoru. Väravat märkasin hilja ja pidurdada polnud enam aega, alt läbi poleks ka mahtunud. Kiire otsus keerata paremale ja lasta mööda põldu hoog maha. 5m pärast oli aga kõrge rohu sees ehitajate poolt kaevatud kraav ja sinna ma diagonaalis täie hooga sisse panin Võrr jäi tagurpidi rattad taeva poole ja gaas põhjas. Läks jupike aega, enne kui suu ja silmad mullast puhtaks sain, võrri seisma ja ta kraavist välja jõudsin tirida.
Teine oli Minsk 125. Sõbraga kahekesi seljas ja kohaltvõtt. 3-s poiss õhutas, et tehke kaapekat ka. Ma siis lolli peaga keerasin rulli põhja ja päästsin siduri. Tagasõitja jäi lolli näoga keset teed seisma ja vaatas kuidas ma tagarattal kimavale Minskile järgi jooksin. Lenksust lahti ei lasknud ja järgi joostes-lohisedes gaasi maha ka mitte. Lidusin siis mingi paarkümmend meetrit, üle ristmiku ja otse naabri võrkaeda Kahjud piirdusid õnneks ainult kõvera taganumbriga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.