Matkaplaan 2013 Horvaatia

Kasutaja avatar

martis
Kaupmees
Tsikkel: BMW K1 1991
Tänatud: 2 korda

Re: Matkaplaan 2013 Horvaatia

Lugemata postitus Postitas martis »

XL1000 kirjutas:

Uks tuttavate seltskond laseb rattad Milaanosse viia ja siis kasutavad seda nö baasina,et sealt panna igas suunas päeva-kaheseid otsi.Mulle see ei sobi,aga nemad ja ilmselt paljud veel on rahul.

Kui tohib, kommenteerin paari sõnaga...
Enamus teeb tsiklite ettevedamise puhul küll nii, et teevad mingi suure "ringi" a la 2000...4000 või rohkemgi kilomeetrit, lihtsalt Milaano (või mis iganes) on reisi alguspunktiks - mitte Laagri Prisma parkla. :-) Sõidad umbes samapalju, aga kohe esimesest päevast oled nö "sihtkohas" mitte ei sõida 3...4...6 päeva mööda tasast maad selleks, et kuhugi vähegi eksootilisemasse kanti välja jõuda.
Kahtlustan, et enamus nendest, kes nii väidavad, lihtsalt ei raatsi seda mitutsada eurot kohe välja käia. Samas - kokkuhoid võib olla näiline, sest nendel päevadel kui sa läbi Läti-Leedu-Poola oma eesmärgi (ilusate mägiteede ja sooja mere) poole vurad, kulub samamoodi bensiini, tsiklirehve, raha burkside ja ööbimise peale. Jah, muidugi võib alati mõne talumehe põllul ööbida; toidu osas - kunagi olid mul ka tuttavad tudengid kes sõid 2-nädalase reisi jooksul ainult võid (see tuli kõige odavam per kalor), aga - kui jätta ekstreemsused kõrvale.

Ka päeva kilometraazhide osas ühinen ühe eelkõnelejaga - mõnus päevateekond on kuni 500 km, üle selle on kangutamine. Olen küll ka ise 1000+ sõitnud, aga enam ei taha ja teistele ei soovita. Kui kasvõi seda smtours.com lehte vaadata, siis nende väljapakutud erinevatel tsklitrippidel oli päeva kilometraaz vahemikus 200...400 km vist. Ise oman tsiklilube 22 aastat ja viimastel hooaegadel olen sõitnud stabiilselt 10'000 või natuke rohkem km aastas, nii et räägin isiklikust kogemusest.

Zündapp Bella R204 (1959)
BMW K1 (1991)
Jawa 634 - orig.korras, ls 2200 km (1982)

motovedu.ee - tsiklireis on puhkamiseks, mitte ühest bensiinijaamast teise täristamiseks

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”