MOTOEXOTIKA 2013
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Re: MOTOEXOTIKA 2013
biker.ee särgid ka saadaval?
-
- Kontakt:
Rockiklubis jah mõlemal õhtul aftekas - reedel Vennaskond...
http://www.rocknroll.ee/rock/postrid/s5 ... 0Color.jpg
...ja laupäeval Metsatöll ja Põhjatuulte Poegade 10. aastapäeva tähistamine:
http://www.rocknroll.ee/rock/postrid/s6 ... Plakat.jpg
Ootame lahkesti torti sööma!
-
Kurat, vanasti oli motoexotica piletiga aftekale ka tasuta. Asjad lähevad järjest kallimaks.
See aasta toimub ametlik aftekas näitustehallis. Asi algab laupäeval 23. märtsil kell 16.00 astub Motoexotika B-halli lavale ansambel Kolumbus Kris!
Mõnusaid muusikaelamusi!
Viimased päevad Täikale registeerimiseks!!!
KIIRUSTAGE SELTSIMEHED!
Marko Mesi
58050201
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
eelmine post: See aasta toimub ametlik aftekas näitustehallis. Asi algab laupäeval 23. märtsil kell 16.00 astub Motoexotika B-halli lavale ansambel Kolumbus Kris!
a kuidas siis selle kõigege siis tegelikult on...
kui exotika päevakava vaadata, siis on 16.00 k.kris kontsert ja 18.30 kutsetega after party eksponentidele...saan ma asjast õieti aru, et seda kontserti näevad ka tavakülastajad ja pärast on aftekas juba kutsetega kodanikele ???
Tere
Afterparty algab 18.30 ja see on ainult eksponentidele! Linnarahvas saab Kolumbus Kris`i kuulata kell 16.00 kus ansambel annab pika kontserdi!
Ja jätkuvalt ootan müüjaid täikale!!! Otsige oma vana kraam välja ja tooge kohale, kui teil on ainult üks- kaks asja müüa siis saab asjad minu juurde müüki jätta.
TEGUTSEGE!!!
Marko Mesi
58050201
-
- Tsikkel: KTM 690 enduroR
Ära anda kutse, kehtib ühekordselt vabalt valitud päeval.
Ja leidis ka kohe tahtja
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Ega keegi laupäeval Tallinnast Tartu poole ei suundu? Transpordiga läks veidi nihu ent tahaks tulla väga.
KES TAHAB ENDA RATTAST MÜÜKI TUUA SIIS ON SELLEKS JUST ÕIGE AEG, NIMELT ON VÕIMALIK RATAST MÜÜGIS HOIDA TERVE MOTOEXOTIKA AEG!!!
JÄTKUVALT OOTAN TÄIKALE MÜÜJAID!
Marko Mesi
58050201
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
StreetMoto boks on külastamiseks valmis. Maiuspalaks on umbkaudu 60 kiivrit, mis seoses varustusemüügi lõpetamisega jagatakse ära kuni 60% soodsamalt.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3662_n.jpg
Lisaks täiesti ausalt piiramatus koguses rehve ja muidugi Castroli kirsimoosi, millele lisandub tasuta filtreerimisvahend mootori puhtuse eesmärgil. Ootame oma boksi homsest alates 12.00. Kes ei taha osta, see saab vaadata 3 aasta jooksul kogutud paremaid palasid hooldusvideote vallast... Kohtume messil
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Homme, so. 23.03 hommikul, nii umbes 10.15 paikku saaks 1(üks) Haapsalu tsiklist minuga Tartusse.
Muu info PS.
edu
-
- Tsikkel: Honda Shadow American Edition
No ma ütlen ausalt, et mulle kui Tallinna jobu jaoks jääb see exotika ära, ja loodan debootika peale kuhu oma lootused olen seadnud. Sõidukiivreid on hunnikus üks kallim kui teine ja seda sitta lisaks soetada ei näe mõtet... Kui tõesti juhtub et oma soovitud rutskasoojendusi depootikalt ei saa siis võtan oma sõida Tartusse lambist ette, lihtsalt kasvõi peo eesmärgil
seniks edu Teile sinna Tartusse!
-
- Tsikkel: Yamaha xvs 1100,Jawa 250
Vanamootorratta klubi UNIC-MOTO esitleb 14-teist mootorratast aatatest 1907-1974.Lisaks nendele veel üht-teist põnevat,nii silmale kui hingele.
-
- Kontakt:
Ärge siis unustage täna peale messi Rockiklubisse afterpartyle / sünnipäevale ka tulla !!!
Messi pilet hoidke alles, sellega saab odavama pileti.
yeekim kirjutas:Homme, so. 23.03 hommikul, nii umbes 10.15 paikku saaks 1(üks) Haapsalu tsiklist minuga Tartusse.
Muu info PS.
edu
Jeekim kas sa olid selle punase bussiga kohal,motoexotikas :
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
ssxs kirjutas:yeekim kirjutas:Homme, so. 23.03 hommikul, nii umbes 10.15 paikku saaks 1(üks) Haapsalu tsiklist minuga Tartusse.
Muu info PS.
edu
Jeekim kas sa olid selle punase bussiga kohal,motoexotikas :
NÕU!
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Kahju, et kolmest kõige ilusamast rattast kaks(Royal Enfield ja Sandrew-i Cafe racer) olid eksponeeritud suht varjulises kohas aga vähemalt Honda CB 1100 troonis kõige keskmes.
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tänatud: 12 korda
Tartus. Kohe, kui Põhjatuulte sünnipäeva õhtusted kuritarvitamise tagajärjed taanduvad, siis messihalli poole...
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tsikkel: 650cc V2
Omiq kõigile!
Messimuljed: üldemotsioon- asi oli suht mage hoolimata tavapärasest suuremast pindalast. Päeva päästis võimalus esimest korda elus maailma kauneimat (in my book) tsiklit omade silmadega näha. CB1100 , ikkagi saabus Euroopa turul müüki. Vahepeal oli küll (u 4 aastat esmaesitlusest Tokios) selline tunne, et jääbki japside ja austraallaste rattaks. Nüüd tuleb ikka väga tõsiselt plaani pidama hakata...
No ja harakate väljapanek oli muljetavaldav.
Kurb, et baikerkahekümnenelja pesa seekord nii tagasihoidlik oli (no offence, Mati ), oli plaan provvale varustusevärki tekitada. Ega's muud, kui tuleb päälinna poole sammud seada. KMC supportnänni ostmiseks poleks küll vaja olnud sadu kilomeetreid maha kõrvetada, nad ju siinsamas
.
Ära oskasin ka eksida. Abikaasa kommentaar: "Ära kunagi usalda kedagi, kes ütleb, et ma tean otseteed..."
Hooaja avamisel näeme, raisk!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
Motoexotica polnud midagi erilist jah. Midagi nagu oli ka, kuid siis jälle polnud. Oleks võinud ju kirjas ka piletiinfos olla, et õpilase soodustus ei kehti üliõpilastele. Mitte, et ma seda 2jevrot nüüd nii taga nutaksin, aga lihtsalt poolik info.
Aga motohoovi soodukad olid vahvad nüüd siin exootilisel nädalavahetusel. Käisin ostsin endale kohe 3 paari kindaid, saab nüüd mõnda aega hakkama.
Sai ka käidud täna ära ja ei saa virisejatest aru, üle aastate oli midagi vaadata, võreldes eelmise aastaga, nagu õõ ja päev.Varustusega kauplejaid oli vähem, aga tsiklipool oli väga asjalik , kui järgmisel aastal on vähemalt sama tase, olen ikka kohal.
tegin klotsiga paar klõpsu ka, kui huvi uurige https://www.facebook.com/media/set/?set ... 145&type=3
Ahjaa, näomaailma liige peab vist olema.
Yamaha XJ600S
Käidud, nähtud, tore oli.
Järgmine aasta uuesti.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Käisin esimesel päeval, tsiklivärki oli vaatamiseks küll ja veel BMW R1200GS ja KTM 1190 Adv olid täpselt need mida ma sinna vaatama olin läinud ja kõik muu oli ainult boonuseks.
Ja mul ei tekkinud üliõpilaspileti ettenäitamisel küll soodustusega mingeid probleeme.
-
Bastard kirjutas:Käisin esimesel päeval, tsiklivärki oli vaatamiseks küll ja veel
BMW R1200GS ja KTM 1190 Adv olid täpselt need mida ma sinna vaatama olin läinud ja kõik muu oli ainult boonuseks.
Ja mul ei tekkinud üliõpilaspileti ettenäitamisel küll soodustusega mingeid probleeme.
Wtf. Ma viskasin üliõpilaspileti letti, öeldi et ei ei nii ei saa. Peate ikka ostma täispileti, et see tudengitele ei kehti.
-
- Tsikkel: Transalp, Honda XR125,BMWf650
mesimees kirjutas:Tere
Afterparty algab 18.30 ja see on ainult eksponentidele! Linnarahvas saab Kolumbus Kris`i kuulata kell 16.00 kus ansambel annab pika kontserdi!
Ja jätkuvalt ootan müüjaid täikale!!! Otsige oma vana kraam välja ja tooge kohale, kui teil on ainult üks- kaks asja müüa siis saab asjad minu juurde müüki jätta.
TEGUTSEGE!!!
Marko Mesi
58050201
... ehk siis täika müügilett toimis ladusalt ja mina olen rahul
-
- Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R
Tere. Käisin ka täna messil ja peab tunnistama, et midagi huvitavat ei olnud ning kõik olid kuidagi mornide nägudega nagu oleks neil koer ära surnud. Võibolla on kaks eelnevat päeva oma jälje jätnud või käisin liiga vara hommikul Aga üldjoontes võib siiski rahule jääda.
-
Käidud. Sai mindud kõva eelarvamusega, tuginedes eelmiste aastate kogemusele. Üllatus täietsi positiivne. Mingi suurmessiga võrrelda muidugi ei anna, aga siinmail ja võrreldes eelnevatega täiseti sobiv. Masinatest seda, et sai ka ise ära nähtud uus ilus Honda. Ammu räägiti kuulujutte, et Kuldtiib olla Valkyre juures ehal käinud ja nüüd oodata huvitavat ristsugutist. Ilus bokser 6, mitte liiga palju gondleid ja jubinaid, nagu täis kuldtiival, kuid siiski piisavalt. Sadulas tundus ka täiesti mugava asjana. Kui Honda testipäev saabub, siis tahaks selle tänaval ka ära proovida.
Messilt seda, et vaadata, uudistada üksjagu ja kui oleks mingit kolasoovi olnud, siis allahindlusi oli samuti piisavalt.
Ehk siis positiivne
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
...punkt kirjutas:kõik olid kuidagi mornide nägudega nagu oleks neil koer ära surnud. Võibolla on kaks eelnevat päeva oma jälje jätnud või käisin liiga vara hommikul
Üpris loogiline
Minu muljed mõlemast otsast:
Müüja kohapealt on ikka kehva see asi. Rahvast suht vähe, kuu lõpp, kellelgi pappi ka väga pole, plats on tohutult kallis, seega enamus käib seal endale kahjumit tekitamas. Nagu Neeme välja käis, asi võiks toimuda aprilli esinädalatel, nii saaks mootorratturid ise masinaga kohale tulla jne. Aga tore oli paljusi tuttavaid näha ja tänud kõigile kes meie stunditiimi väikese või suure ostuga toetasid
Külastaja poole pealt oli kehva see, et teadvustaja juttu ei kuulnud. See, et mingid neiud iga aasta sama tantsu teevad....toidu kõrvale hea küll kuid vahepeal oli seal päris ägedaid asju, millele lihtsalt otsa komistasin. Ei märganud kuskilt mingit kava ega kuulnud kutset vaatama. Aga vast olid silmad juba liiga punased ka Ja minu meelest on pilet ikka väga kirves sellise tillukese messi peale, mille 20 minutiga rahulikult läbi käib.
Aga kindlasti tore on see, et meil vähemalt on selline mess ja koht kuhu minna. Järgmine aasta arvatavasti jälle
-
Kui aus olla, siis üks positiivsemaid kogemusi 3 aastase käimiskogemuse jooksul. Esimest korda võtsin julguse rindu ja turnisin nagu keskmine töll erinevate rataste seljas, proovisin istuda, suhtlesin erinevate müüjate ja teistega. Külastaja seisukohast oli pigem muhe, et polnud nii suurt tunglemist, keegi ei aelenud öllepurgiga seljas, sai rahulikult omi asju ajada. Samas tundus, et vähemalt tolle matkaspordi kaasamine tõmbas juba natukene asju teistmoodi käima, st tundus, et lisaks motoasjale sai veel midagi aktiivset teha. Too keskmine lavaosa on alati natukene tühjavõitu tundunud. Läheb taas pikale, seega oli tore üritus, jõudu hooaja alguse ootusel.
Käidud, nähtud! Üle aastate jälle üks mõnus mess, oli vaatamist ja kuulamist, siklivaliku üle oleks samuti patt kurta. Vaatamist jagus tundideks. Tänud kõigile, keda seal nägin ja tänud tegijatele, kes on võtnud vaevaks selline tore üritus korraldada!!
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.