Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

rm250
Tsikkel: yamaha tdm850,honda cr250

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas rm250 »

ei aidanud see ka kahjuks.Saatis ikka sama tarkvara uuesti tõmbama aga mingi asi jääb tõmbamata või miskit ja seega ei saa installitud C:\Program Files\Avago-HP\{d639a549-92a6-4635-8097-f946801976c0} palub selle avada aga seda ei leia kuskilt ja nii jääbki toppama asi....

Kasutaja avatar

torupill
Tsikkel: MGv50

Lugemata postitus Postitas torupill »

rm250 kirjutas:

ei aidanud see ka kahjuks.Saatis ikka sama tarkvara uuesti tõmbama aga mingi asi jääb tõmbamata või miskit ja seega ei saa installitud C:\Program Files\Avago-HP\{d639a549-92a6-4635-8097-f946801976c0} palub selle avada aga seda ei leia kuskilt ja nii jääbki toppama asi....

Püüa tabada kasutajat Piipz

twist the throttle and it all makes sense...
Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

arvutiprobleeme läbi neti või telefoni lahendada on nagu perseaugust hambaravi :D

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Kri§to kirjutas:

arvutiprobleeme läbi neti või telefoni lahendada on nagu perseaugust hambaravi :D

Selleks on TeamViewer

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

Keegi teab veel mõnda androidi rakendust, mis reaalselt töötaks, kui telefon kaob. Lisaks neile kahele... Tasuta rakendusi siis.
F-Secure Anti-Theft ja Plan B'd tean ;)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

minim2gnus kirjutas:

Keegi teab veel mõnda androidi rakendust, mis reaalselt töötaks, kui telefon kaob. Lisaks neile kahele... Tasuta rakendusi siis.

Prey. Töötab. Vabavaraline. Tasuta.
http://preyproject.com/

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kri§to kirjutas:

Ma ei saa kommenteerimata jätta :twisted:
Iga probleemi puhul kohale lendamine on aja raiskamine. Mina ravin Tartu arvuteid sama kiiresti, kui Tallinna omasid samal ajal, kui sa püüad Tartust pika õnge otsas Tallinlaste hambaid puurida..
Olen seda tööd 99-ndast aastat teinud ning 80% juhtumitest laheneb kaugabi teel. Ülejäänud 20% on seotud voolukatkestustest või interneti puudumisest.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

macintosh kirjutas:
minim2gnus kirjutas:

Avastil oli ka mingi moblarakendus.

Kasutaja avatar

MotoGabriel
Tsikkel: VS800
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas MotoGabriel »

Piipz kirjutas:
Kri§to kirjutas:

Ma ei saa kommenteerimata jätta :twisted:
Iga probleemi puhul kohale lendamine on aja raiskamine. Mina ravin Tartu arvuteid sama kiiresti, kui Tallinna omasid samal ajal, kui sa püüad Tartust pika õnge otsas Tallinlaste hambaid puurida..
Olen seda tööd 99-ndast aastat teinud ning 80% juhtumitest laheneb kaugabi teel. Ülejäänud 20% on seotud voolukatkestustest või interneti puudumisest.

Just. Väga üksikud korrad on vaja kohale minna, ja üldjuhul saab klienti juhendatud suhteliselt kiirelt sinnamaani et saab juba üle neti pildi üle võtta.

Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Ei ole mina veel suutnud kaugabi teel windowsi installida. Või siis kõvaketta vahetust või muud riistvaraprobleemi lahendada.

Piipz kirjutas:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

mella kirjutas:

Ei ole mina veel suutnud kaugabi teel windowsi installida. Või siis kõvaketta vahetust või muud riistvaraprobleemi lahendada.

Piipz kirjutas:

Ok no ärgem närigem tähti. Lisame sinna ülejäänud 20% sisse siis veel windowsi installi ja kõvaketta vahetuse. Windowsi install tegelikult mõnes kohas õnnestub mul ka kaugelt, kus võrku wini image laetud on aga see läheb juba liiga tehniliseks...

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Piipz kirjutas:
macintosh kirjutas:
minim2gnus kirjutas:

Avastil oli ka mingi moblarakendus.

On küll ja tasuta (http://goo.gl/A5VSe) aga Prey on siiski senini parim. Pluss see töötab kõikidel enamlevinud platvormidel.
Prey on terviklik süsteem, mis võimaldab träkkida mitte ainult mobiili vaid kogu võrku ühendatud IT vastustust.
http://preyproject.com/download

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Mis võib makil viga olla, et iga natukese aja tagant jääb raadio vait, kui paremale külejele obadus anda, läheb uuesti käima. Kes remondiks ja palju selline l6bu maksta v6ib?

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

mella

Tõenäoliselt külmjoode. Võiks remontida suvaline elektroonika remondikoht. SMD tehnikas asjade puhul on keerulisem. Maksab vastavalt tegija südametunnistusele, professionaalsusele ja kulunud ajale. Kui vähegi kolb käes seisab, saab loogilise mõtlemisega insener enamasti asjast jagu.
Võib juhtuda, et kui on kasutatud kvartsresonaatoreid, on mõni neist vigaseks läinud ja vajab käivituseks laksu.

Kipsi kirjutas:

Mis võib makil viga olla, et iga natukese aja tagant jääb raadio vait, kui paremale külejele obadus anda, läheb uuesti käima. Kes remondiks ja palju selline l6bu maksta v6ib?

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

mart211 kirjutas:

[ Teravam silm võib spidolt numbreid lugeda siit. Tasub fullHD ja fullscreen panna.

Ma igaks juhuks ei hakanud proovima - lugemist. Küsin hoopis, et kas ülekanne on see trikimeeste tavaline, kus tagahammakas on veljega samas mõõdus? 8)

Kasutaja avatar

Saarts

Lugemata postitus Postitas Saarts »

bitter kirjutas:
mart211 kirjutas:

[ Teravam silm võib spidolt numbreid lugeda siit. Tasub fullHD ja fullscreen panna.

Ma igaks juhuks ei hakanud proovima - lugemist. Küsin hoopis, et kas ülekanne on see trikimeeste tavaline, kus tagahammakas on veljega samas mõõdus? 8)

Nii on, suurema hammakaga on jõudu palju rohkem ja nkn nad harrastavad rohkem driftimist ja tagarattal sõitmist kui tippkiirusel sõitmist :twisted:

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

bitter kirjutas:
mart211 kirjutas:

Üldjuhul jah, 60 hambaga hammakas on tavaline :D Sealt ka see spido näit. Reaalne kiirus oli ca 180km/h, mis ka jää kohta täitsa hea :mrgreen:

Kasutaja avatar

jontzzz
Tsikkel: Suzuki SV650S

Lugemata postitus Postitas jontzzz »

Pmst, kui mingi number on helistanud ja see on telefonist kõnelogist kustutatud, kas siis on seda numbrit veel kuskilt võimalik kätte saada? :bsmile:

Küll ta on.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

jontzzz kirjutas:

Pmst, kui mingi number on helistanud ja see on telefonist kõnelogist kustutatud, kas siis on seda numbrit veel kuskilt võimalik kätte saada? :bsmile:

Sõltub telefonist, back-up süsteemidest ja muudest sarnastest asjadest. Üldiselt mis läinud, see läinud.
Kui suudad oma operaatorile augu pähe rääkida, siis tema teab, kes sulle helistanud on ja omab ka selle kohta registrit.

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Tere mina küll kohe magama aga,kus loff on, kas ta võttis naise jüba ve 8) :bsmile:

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Ma siin, ma siin! Aga enne olin garaažis ja vahetasin roolikannu lukku. Enne seda piinasin koos vennapojaga tema pitti (crash) Ja kahjuks selliseid naisi enam ei tehta, kes tuleksid maale elama ja tahaksid olla oma aja perenaised, glamuurseid vidinaid on kõik kohad täis ja nendegha pole mul mitte muffigi teha :ner: Kui siis ainult paari asja :mrgreen:

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

sandman1111
Tsikkel: CRF450R13

Lugemata postitus Postitas sandman1111 »

Vaatasin, et mu masinal karteri õhutus on tehtud ümber- jookseb otse välja, ilma mingi filtri või punnita. Välismaa foorumitest lugesin, et lõpus peaks olema filter, et mootor tolmu sisse ei tõmbaks, ma küll ei tea suurt midagi, aga olen märganud, et sealt tuleb ainult kraami välja välja, mitte ei lähe sisse. Mis jaoks nad seda filtrit sinna otsa siis panevad? kas peaksin ka sinna filtri või punni otsa aretama? CRF250R on masin.

Kasutaja avatar

Erkki
Tsikkel: Aprilia RSV 1000 R

Lugemata postitus Postitas Erkki »

sandman1111 kirjutas:

Vaatasin, et mu masinal karteri õhutus on tehtud ümber- jookseb otse välja, ilma mingi filtri või punnita. Välismaa foorumitest lugesin, et lõpus peaks olema filter, et mootor tolmu sisse ei tõmbaks, ma küll ei tea suurt midagi, aga olen märganud, et sealt tuleb ainult kraami välja välja, mitte ei lähe sisse. Mis jaoks nad seda filtrit sinna otsa siis panevad? kas peaksin ka sinna filtri või punni otsa aretama? CRF250R on masin.

Ära mingit suvalist punni küll pane ega see karteri õhutusava seal niisama pole. Karterisse tekkiv õhk/surve peab sealt ikka välja saama. Kuna tegu on rattaga mis enamuse osa ajast on liiva, tolmu ja muude vahvate abrasiivsete elementide keskkonnas siis võib õhutusava kaudu ka sealt mingi osa pudi sisse ronida.
Soovitan filtrit kasutada igal juhul.
Ma ei tea kuidas krossis on aga näiteks ringrajal ei tohigi sõita kui karteri õhutustoru ei ole "airbox´i" ühendatud.

otty

Lugemata postitus Postitas otty »

Ei tea, kas õiges kohas, aga ehk oskab keegi soovitada kohta, kus takse mootoratastel elektritöid ja üldhooldust. Ise mõtlesin Skymotot. On soovitusi?

Kasutaja avatar

mella

Skymoto on hea valik. Motodepoo ka. Piipz võiks ka elektrist ühtteist jagada.
Muud võid läbi helistada:
http://mootorratas.ee/motoremont

otty kirjutas:

Ei tea, kas õiges kohas, aga ehk oskab keegi soovitada kohta, kus takse mootoratastel elektritöid ja üldhooldust. Ise mõtlesin Skymotot. On soovitusi?

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Kes peale Koso veel ratastele digispidosid teeb?

Kasutaja avatar

tiam
Tsikkel: DR800 / SE300R

Lugemata postitus Postitas tiam »

Trailtech, Acewell

Tort kirjutas:

Kes peale Koso veel ratastele digispidosid teeb?

Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

Kui on kirjas, et pestav filter, kas see tähendab ka kohe et tuleb õlitada. Ja kui on nii siis kui tihedalt tuleks pesta/õlitada tänavasõidu rattal filtreid

dr800 2x

Melx
Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Melx »

Kui sa ära pesed siis nagu pole seal midagi tolmu püüdmas, seega loogiline, et tuleb peale iga pesu õlitada uuesti. Intervall oleneb rattast, selle leiab ilmselt mänualist, 5000 km peaks selline mõistlik olema :roll:.

Ziccel

Ohverdan bensiini !
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

stev666 kirjutas:

Kui on kirjas, et pestav filter, kas see tähendab ka kohe et tuleb õlitada. Ja kui on nii siis kui tihedalt tuleks pesta/õlitada tänavasõidu rattal filtreid

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”