Nordkapp 2013
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Nordkapp 2013
Seal põhjas on nii, et vihmase ilmaga on standardtemperatuur +7 +8 kraadi (merevee temperatuur!).
Aga rõõmustage, sama temperatuur on ka öösel, külmemaks ei lähe.
Ilusa ilmaga on vähemalt sama soe kui meil, öösel on aga palav, sest päike tulistab läbi telgi öö läbi.
Rootsis metsikult telkimine pole üldse probleem, lihtsalt keerake peateelt mõne väiksema tee peale. Norras pole ka probleem, aga koha leidmine keerukas, sest trassi ääres kipub igal tasasel lapil olema kellegi maja. Vaadake ringi mõnes orus või siis vastupidi mõnel kurul. seal ikka tasast lappi leiab.
Serpentiine sealkandis tõesti ei ole.
Juunis kipub vara olema minekuks, siis võib lund ka tulla veel. Juuli kipub ikka kõige suvisem olema.
Ja veel, tehke korralik kodutöö selles mõttes, et mida seal vaadata tahate. Vastasel korral ei näe te keda kuraditki. Ja võtke kaasa jalanõud, et päevakese ka kõndida saaks. Huvitavad asjad eeldavad paari tundi jalutamist (midagi ekstreemset seal ei ole). Norras liikuge veidi laiemalt ka, näiteks tasub käia Alta kanjonis. Selleks tuleb sõita keelumärgi alt läbi, vana teed pidi mäkke (kruusa moodi kate ja kivine), aga kui mina läksin sinna täislastis Ford Focusega, läheb suvaline tsikkel sinna ammugi. St kasuta Google Earthi.
Nordkapini ma sõitnud pole, ei lähe ka, turistilõks, ei muud. Küll olen käinud Nordkinnis, palju lahedam koht....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.