Millist kiivrit neist soovitate?

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Re: Millist kiivrit neist soovitate?

Lugemata postitus Postitas mmz »

Oled sa neid kõiki ikka ka reaalselt pähe proovinud? Mul endal on odavam EXO-500 ja olen üldjoontes rahul. Müratase võiks küll veidi madalam olla, samas ei anna võrrelda varasema Heldi kiivriga, mis suuremal kiirusel vilistama hakkas. Väga mugavad on Scorpionil pumbatavad õhkpadjad - lisavad veelgi kindlust ja stabiilsust. Teatud kiirusel (kusagil 100-st alates) hakkab kiiver aga ebameeldivalt vibreerima. peaasendi muutmisega on seda võimalik küll vähendada ja ei välista, et probleem lihtsalt tsiklis, mis tekitab oma gondlitega mingeid ebasoodsaid õhuvoole. EXO 1000 on aga täiesti teistsuguse disaniga, sellel võibolla antud probleemi ei ole. Mis visiiri puutub, siis mul sellega küll probleeme pole olnud. Meeldib eraldi tuulutusava jaoks mõeldud kang. Heldil kulus visiirimehhanism aja jooksul piisavalt, et suuremal kiirusel tuulutusava lihtsalt kinni lõi, Scorpionil sellist probleemi tekkida ei tohiks.

Need AGV-d, mida ma siiani proovinud olen, minu peakujule paraku pole sobinud, seega kiiver, mis võib olla väga vaikne ja kvaliteetne, ei pruugi kõigile sugugi sobida ning ainult ülevaadete ning plusside ja miinuste kokkulugemisega sa õiget otsust ilmselt tehtud ei saa. Kui oled muidugi kõiki kolme proovinud ja need ühtmoodi hästi pähe istuvad, on küsimus muidugi õigustatud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”