Pimp my bike
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 11
- Tsikkel: YAMAHA fzr 1000 ja YAMAHA r1
Pimp my bike
Tere. On siin foorumis inimesi kes viitsiks ja kellel oleks aega mu vana yamaha fzr 1000 87a. streetfighteriks, nakediks ehitada? Tsikel on täiesti orginaal kondlis [Motobot: õige on "gondlis"]. Eelarve oleks 400-500€ ja lahenduse jätan ehitaja valida, otsustada Köik pakkumised teretulnud. See hooaeg söidaks fighteriga
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... ruhj7vAutz
selline ta enamvähem välja näeb
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... AH0iEAn1Ng
totaalne muutumine
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Re: Pimp my bike
Kui selle raha eest soovid , siis pead ise tegema . Teenusena saab vast plastikud maha ja laia lenksu ja mõne jupi keevitust .
Pane aga käed külge ja hakka tegema
Muidugi rotika võin teha viie soti eest
Eelarvena saab selle eest ainult värvitöö korralikus kohas nõks edevama värviga(fighteril värvimist suht vähe) Eelarve sellisele muutusele pakuks 2k ja kui ise ei tee siis vähemalt 500 tööraha juurde vennale kes seda ehitust ajada viitsib ja juppidega ringi jookseb. Eks tööraha oleneb vennast ka, mõni ei viitsi selle raha eest mõtlemagi hakata.
Mul oli sama ratas ja ehitasin ümber. Kui oma tööd ja aega ei arvesta siis sain umbes 1500eur. Sellest värvimine läks juba 400.- Edu siiski!
-
Selge, eelarve liiga väike. Kerime siis nyyd tagasi kas 500€ eest esiosa saaks ymber ehitatud?
Körgem lenks, tuli,spido ja piduri systeem. Jahutus systeemi
vöiks ka kuidagi sinna ette otsa mahtuma panna.
kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] keeran ise maha Ja saba teeks siis hiljem
Hea meelega ehitaks ise kui oleks vastav koht koos vastava tehnikaga
Võta ebay lahti ja vaata detailide hindasid, suurt midagi ei saa selle 500 eest kahjuks, mitte niipalju kui sa loodad.
-
Kägu kirjutas:Võta ebay lahti ja vaata detailide hindasid, suurt midagi ei saa selle 500 eest kahjuks, mitte niipalju kui sa loodad.
Tegelikult ei pea köike ebayst ka tellima. Mul BILTEMA ja MOTONET käejala juures, päris möistlikud hinnad.
Hei, Sickobikes tegeleb igasuguste ümberehitustega. Ma usun, et saad vähemalt mingisuguse pakkumise neilt, kui kontakteerud.
Helista ja räägi mure ära, asuvad Tallinnas. Priit: 5263o28
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.